Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuszkowa

Zapraszam młode mamy z Białegostoku!!

Polecane posty

Gość Kwiatuszkowa

Witam .Otóż niedługo będę mieszkać wspólnie z mężem w Białymstoku . Kompletnie nie znam tego miasta ani ludzi którzy tu mieszkają . Może są tu jakieś mamy z Białegostoku , które mają ochotę popisać .Pozdrawiam :)

Gość Kwiatuszkowa
Jest tutaj ktoś ?:)

Gość Familjka
Ja jestem z Białegostoku. A na jakim osiedlu będzziesz mieszkaćZ?

Gość Kwiatuszkowa
Na Pogodnej od nastepnego tygodnia :)

Gość Familjka
A no to blisko do centrum będziesz miała. A ile lat ma twoje dziecko?

Gość Kwiatuszkowa
familjka - moje dziecko ma dopiero 6 miesięcy . Trochę obawiam się wyprowadzki tu nie znam nikogo u siebie w mieście rodzinnym mam dużo koleżanek z którymi chodziłam na spacery i z dzieckiem . Tutaj u was mój spacer pewnie będzie polegał na wyjściu po zakupy i pospacerowaniu z dzieckiem eh...

Gość Familjka
Będziesz miała blisko park na plantach z 15 minut piechotą tam spaceruje dużo mam więc wydaje mi się ze spotkasz kogoś. Po za tym Na Osiedlu też napewno kogoś poznasz. Wiem że to nie to samo co koleżanki z Twojego miasta,ale z czasem poznasz kogoś... Na początek zwiedzisz miasto zobaczysz że jest tu fajnie.

Gość Kwiatuszkowa
Familjka długo już tutaj mieszkasz ? Mąż chce zostać tu już na stałe . Ile twoje dziecko ma lat ?

Gość Familjka
Ja od urodzenia tu mieszkam. Moje dziecko ma już 2 lata,więc starsze. A skąd przyjechaliście? I co was tu przywiodło?

Gość Kwiatuszkowa
Jeszcze tutaj nie mieszkamy w następnym tygodniu już będziemy . Mojego męża szef drugą firmę otwiera w Białymstoku bo tutaj u nas na mazurach ma juz wszystkich możliwych klientów i teraz w Białymstoku się otwiera następna i padło na mojego męża że albo będzie dojeżdżał co więc by się wiązało że by późno wracał do domu a i tak ma taką prace że wraca wieczorem albo późną nocą lub nad ranem . Więc zdecydowaliśmy na przeprowadzkę się namawiał mnie na to już od stycznia . Po czasie stwierdziłam że jak naszego synka odchowam to będę miała większe możliwości na pracę itp .

Gość pomocnaaaa
Białystok jak dla mnie najlepsze miasto. Bardzo dobry wybór :)))

Gość Kwiatuszkowa
no to może nie będzie jeszcze aż tak źle :)