Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxx1992_1992

Ilu parnerów sexualnych według Was to dużo??

Polecane posty

Od pół roku jestem z dziewczyną (ona 18lat, ja 20) dowiedziałem się ostatnio o jej partnerach seksualnych, znaczy wiedziałem o części z nich wcześniej, ale ostatnio przyznała mi się ile ich na prawdę było. Powiedziała mi ze było ich 5 przede mną. Jak sądzicie to dużo i czy z Waszego punktu widzenia ma to wpływ na związek. Mam mieszane uczucia, dlatego pytam.

Gość 09okijuh
będziesz 6 a później 7,8,9,10 i tak dalej dziś kobiety takie są. ja ma 18 lat i już 5 to nie licz, ze będzie z tobą i będzie ci wierna.

Ważne jest, by będąc w związku z Tobą nie powiększała tej cyfry. Co Cię obchodzi co ona robiła wcześniej? Ty się rozliczasz z każdej wyruchanej dziewczyny?

Gość Dla mnie duzo to powyzej
5 dla kobiety 30-35 lat

Gość 098
Suka Cię zdradzi kobiety są takie

Gość Janek Pospieszil
Hej, jesli przyznała sie do 5 to pewno rzeczywiście było 10. Niestety kobiety bardzo często nie licza gości na jedna noc, dla nich liczą się ci którzy cos dla niej znacza emocjonalnie. Jak zrobi loda w aucie dla świetego spokoju, gościowi, którego nie lubi, to tez go nie policzy w swych rachunkach. Ale raczej kieruj sie zasadą, nie mozna być zazdrosny o przeszłość.

Gość AniczkaQ
mam 22 lata, 3 partnerów seksualnych z obecnym. I uważam, że to za dużo.... Poprzestanę na 3cim bo to wyjątkowy mężczyzna. Z poprzednimi byłam w związkach 2,5 roku i 2 lata. Z tym mija rok.

Gość 30lat ( ? ) partnerow
miedzy 10 a 12