Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

wojna o kobylaka fiel 1 kantor fiel 2- kasting

Polecane posty

Chiej, w zwionzku ze karzda chce byc w wzionzku z kobim I rzadna nie chce ustompic postanowilismy ze wygramy go drogo walkowo. I tera bendziemy sobie zadawac pytania, na zwajem I zobaczem ktura leprza. Wy terz morzecie dac putania. a wienc zaczynamy!

Gość kobylak ;.
ugotowałem już kisiel dziewczyny i czekam z dreszczem niepokoju na dalszy rozwój wypadków . Walka będzie w tym kisielu rzecz jasna :classic_cool:

Gość fiel 2
mosze wygrac czy tego kolbi chcesz czy nie

Gość fiel 2
to sprawa chorroru

Gość kobylak;.
a niech to muszę na godzinkę wyjść ... nagrajcie walkę na youtube kocham was obie

Gość fiel 2
nie jestes prawdziwym koblusiem

Tera pytanie od fiel1 ktura je ladniejsza? moija odpowiec to fiel 1

Gość trdty
bedziecie moczyc te tłuste tylki w basenie z kisielem zamiast do roboty sei wziac ?

Kobis Ty musisz tutej byc, ty wybierzesz odpowiec kturo. Wybierasz,a potem podliczymy I wyjdzie.

Gość fiel 2
moja opinja to jestem ja czyli fulunia 2

Jakim kislem, jakim kislem? Walka jest na sucho, ktura wygra? Opstawiajcie!

Gość fiel 2
tera ja pytanie ile mniesiencznie mozesz prze znaczy na utrzymanie kołbjego ja czyli fiel 2 15 zl

Ja jestem gotuw poswiecic calo swojo wyplatkie na kobysia, zrezygnoje z jedzenia I ciochuw I z picia, rzoce palenie, a wienc oddam mu calo fortune- tysionc miesiencznie

Tera moje pytanie. Opisz we dwuch albo wiencej zdaniach jak spendzilabys wieczur z rana z kobulakem.

Gość fiel 2
haha jake klamstfo ty tyle wyplaty nie marz

Moja odpowiec: kobylaczku kupilabym blok rysunkowy I mazaki, bysmy sobie calo noc malowali po twarzy rurzne rzeczy. Pozatym upieklabym ci pyszniotko zupkie pomidorowo z koperkiem a do tego maly deser, ale jaki dowiesz sie jak mie wybiezesz...

Gość fiel 2
ja bym zaprosila go na kolacje na chtoro zrobilabym kobytka po czym pozwolila bym mu wymasowac mi stopy i za placic za siebie na stempnie przygotowalabym wieczorek poetycki ze wierszani o nim

Gość fiel 2
co podoba ci sie w kobylaku najbardziej

Gość fiel 2
ja lobje go za charakter oczy o lubje gdy razem chicamy se po plotach polach i lonkach lubje go za jego aj pi za to rze bende go utrzymywac mogie tak bes konca nie da sie tego opisac we slowach jest mojim astronomicznym cialem

Ja tam po wyglondzie nie oceniam bo jestem warstwowym czlowiekiem, wole wnetsze luckie. Ogulnie to uzeklo mie to ze jest programisto, a to dobze swiatczy o naszej pzyszlosci, on zadba o muj dobry byt I bende mogla isc na bezrobocie, uwolni mie od grubych maciur. Pozwoli mi pic alkohcol,sam mie z rerzto namawial I bendzie mi kupal fajki, a to sie liczy w rzyciu. I bendzie zawsze pzy mie I mie nie zdradzi, bo informatycy so wierni, z reszto so trochie slepi od monitoruw wienc nie bendzie widzial innych.

Pytanie kolejne, prosze wybrac odpowiec: czy jestes menrzatko? a) tak, bo jestem taka pienkna, ze musialam dla niepoznaki wyjzc za monrz, zeby mie chlopy nie nenkaly b)nie, bo moja brzydota wszystkich ostrasza.

Gość fiel 2
c) jestem mloda pienkna nie zalezna cale rzycie czekalam na kolbjego

Gość Vampiria 666....
znam tego idiotę i wiem , że lubi mężatki . Ostrzegam nie jest wart głębszych uczuć .

Ty rozjechana rzmijo, nie ma odpowiedzi c. Dostajesz piersze ostzerzenie, pzy drugim cie z dysfalikujemy. Moja odpowiec to A.

Ps. Tylko do fiel2. Ta baba w czerwonych sandalach trochie tutej posiedzi, popzymieza wszystko I kupi jedno zecz. Morzemy sie zalorzyc o stuwkie.

Gość fiel 2
koniec kobylaku wes se menzatkie a mnie w otbyt cmokbij dosc tego nie jestes mnie wart ty gadzie jeden ja tyle dla ciebje zrobilam a ty.....koniec wrrr ave

Gość fiel 2
zawjodlam sie a tyle rasy rasem.pisalismy a ty zniszczyles mnie udowodniles ze jestem do niczego

Ty draniu jak morzsz tak muwic o mojej najwienkszej milosc? Z zazdrosci na pewno! Ja josz zlorzylam papiery rozwodowe do prokuratura. Nie uwieze w rzadne zle slowo zazdrosnico. To pewnie ty. Fiel2

Gość Vampiria 666....
i niech was nie zwiedzie jego słodka buźka i czułe słówka .on kocha tylko języki programowania , niestety :(