Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcysia z Koziej Wolki

CZy osobie zmarlej mrugaja oczy,czy jest ktos kto pracuje

Polecane posty

w prosektorium?Mam szanse zrobic kurws,szkolenie na balsamistke zwlok oraz makijaz posmiertny.Lecz mam obawy,nie jestem pewna czy strach mnie nie ogarnie gdy zostane sama z nieboszczykiem.Czy jest ktos kto pracuje w takim zawodzie?Jestem ciekawa Waszych opini. Slyszalam ze nie mozna pozbyc sie zapachu i ze nieboszczyki czasami mrugaja oczyma,prosze o opinie

Gość nie tylko mrugaja
Czsami stezenie posmiertne powoduje skurcze miesni , takze z nienacka moze np. podniesc reke lub noge lub sie poruszyc.

Gość moglabym tez?
Czego Ty sie boisz... przecież to nadal człowiek.Pomyśl że taki sam jak Ty,a teraz po prostu śpi...

Gość też słyszałam że jest zapach
słodkawo - zgniliznowaty, podobno kąpiel nawet tego nie usuwa:O

Gość Przyslowie mowi
ze bac nalezy sie zywych , ale jednak umarli maja cos przerazajacego w sobie.

Gość też słyszałam że jest zapach
ja też boję się zmarłych, za dużo pewnie horrorów się naoglądało ale też pamiętam jak dziadek wyglądał po smierci, strasznie. Jakby nagle nie miał nic pod skórą.:( Pewnie dlatego, że krew spaływa w niższe partie ciała i człowiek wygląda jak wysuszony, pojawiły mu się też straszne zmarszczki, które były za zycia wypełnione. Jak chcesz to poczytaj o stężeniu posmiertym i o tym jakie soki z czlowieka wypływają, jak zmienia się praktycznie z godziny na godzinę kolor skóry itd.