Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnmjurncxdiwus

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość fnmjurncxdiwus

Z pt na sobote uprawialam seks. Prezerwatywa sie sciagnela. W sobote po 10 h od stosunku wzielam escapelle. W srode mialam dostac okres, a nie dostalam :( Czy jestem w ciazy? Czy isc do ginekologa czy zrobic test? Ale podobno na test za wczesnie. RATUNKU!!!!!

Gość załamanka
jak po 10 h wzielas escapelle to ni epowinnas byc w ciazy

Gość załamanka
to jest duzy problem dla kobiety, ciaza to powazna sprawa

Gość pomocnaaaa
są testy które już tą wykryją. najlepiej idz do ginekologa. chociaż ja z moim chlopakiem caly czas uprawiamy seks bez zabezpieczen i jeszcze nie wpadlismy. tylko w dni plodne robimy to z zabezpieczeniem. ale myśle ze nie wpadliscie. ale jezeli tak sie martwisz to lec po test i rób a jak nie to umawiaj sie do ginekologa to najlepsze rozwiązanie :))

a skad mamy to wszystko wiedzec..idz do apteki zrob test czy idz do ginekologa a nie wypisujesz tutaj na kafe i sie pytasz czy jestes..SKAD MAMY TO WIEDZIEC??!

Gość fnmjurncxdiwus
To czemu nie mam okresu? Juz tydzien sie spoznia :( nie wiem co robic:( jakie objawy jeszcze sa ciazy? ja mam dopiero 20 lat i nie jestem gotowa.

Gość fnmjurncxdiwus
bo mamie sie boje powiedziec, a kolezanka mi mowila, ze test jeszcze nie wykryje bo dopiero tydzien minal

Gość pomocnaaaa
mi sie spóźniał ost 2 tyg i noie jestem w ciazy. wiesz stres też opóźnia okres. idź weź sobie gorącą kąpiec rozluźnij sie i dostaniesz zobaczysz. może tu głupie ale przeczytalam na necie ze pomaga jak pomoczysz nóżki w gorącej wodzie. dla mnie pomogło dostałam okres. wiec ty też może spróbuj :)

to juz nie moj problem..idz do ginekologa i sama sie dowiesz a nie takjak pislam wczesniej wypisujesz tutaj na kafe..

Gość pomocnaaaa
test po tygodniu wykryje. ludzie nie naskakujcie tak na dziewczyne ma problem wiec napisala. od tego jest te forum tak ?

Raczej nie jesteś w ciąży, ale na wszelki wypadek możesz zrobić test. A swoją drogą, miej pretensje do faceta że nie potrafi obsługiwać prezerwatywy.

Gość fnmjurncxdiwus
a czy jakis jest znanej marki lepszy? moja kuzynka zrobila test i pokazal jej ze nie jest w ciazy, a byla :(

Gość pomocnaaaa
myślę że te droższe będą lepsze :) niestety nie znam sie na tych nazwach ;p

Gość fnmjurncxdiwus
strasznie sie boje.... a jakie powinnam miec obajwy? to chyba jeszcze za wczesnie na objawy... moj chlopak nie chce dziecka, on dal mi pieniadze na escapelle.

Gość fnmjurncxdiwus
co mialabym powiedziec u ginekologa? jak bylam po recepte na escapelle u rodzinnego, to lekarz kazal mi isc do ginekologa.

Gość pomocnaaaa
objawy .. hmm.. coś czytalam ostatnio wiec; oczywiscie śpóźniająca sie miesiączka, bóle piersi, wymioty, nudności, częstsze niż zawsze oddawanie moczu, nadwrażliwość dotyku, zmiany nastroju., zgaga , zmęczenie. to są takie pierwsze objawy ciązy. ale dziewczyno mówie ci leć do wanny bierz gorącą kąpiel rozluźnij sie i zobvaczysz dostaniesz. tylko ważne jest żebyś byla zamoczona po szyje. i posiedz tak z pol godziny i zobaczysz bedzie ten okres. już się nie martw :))

Gość pomocnaaaa
matko co za facet że tak postąpił ? ;| przypadkiem mu nie zależy na jednym ? bo jak bym kochał to by powiedział ' kochanie damy rade nie martw sie ' a nie daje ci kase na jakieś prochy żebyś sie maluszka pozbyła ..

Gość pomocnaaaa
długo jestescie razem jezeli mozna wiedziec?

Gość pomocnaaaa
patrz zebyś sobie tej ciązy nie uroiła ;D

Gość fnmjurncxdiwus
Mam tylko prysznic wiec kapieli nie bedzie ;/ Jestesmy razem 3 miesiace, to byl nasz pierwszy raz ze soba :(

Gość pomocnaaaa
to zrób sobie masaż gorącym prysznicem na podbrzusze... a to byl twoj 1 raz tak ogólnie ? on jest starszy od ciebie ? ;p

Gość fnmjurncxdiwus
chyba mu na jednym zalezalo, bo sie nie odzywa. a jak pojde do ginekologa, to bedzie mnie badac? bo nigdy nie bylam jeszcze ;/ nie mialaM POWODU ZEBY ISC

Gość fnmjurncxdiwus
jestesmy w tym samym wieku, to byl moj pierwszy raz, ale jego nie.

Gość pomocnaaaa
jeżeli mówisz ze sie nie odzywa. to musze cie zmartwić ale naprawde zależało mu tylko żeby cię ' zaliczyć ' .. co do ginekologa nie wiem. bo sama nie chodzilam jeszcze bo nie czulam takiej potrzeby. ale z tego co wiem no zeby sie dowiedziec czy jestes w ciazy bd musial cię zbadac. jakieś usg i te inne badania. ale nie bój sie :)

Gość pomocnaaaa
jeżeli mówisz ze sie nie odzywa. to musze cie zmartwić ale naprawde zależało mu tylko żeby cię ' zaliczyć ' .. co do ginekologa nie wiem. bo sama nie chodzilam jeszcze bo nie czulam takiej potrzeby. ale z tego co wiem no zeby sie dowiedziec czy jestes w ciazy bd musial cię zbadac. jakieś usg i te inne badania. ale nie bój sie będzie wszystko dobrze ;p a co do tego chlopaka to takich chu.ji trzeba tępić. gdyby ze mną chlopak tak postąpil to już by nie mial życia na osiedlu wpier.dol by dostal i by może zapamiętał. temu twojemu też by sie przydało. heh;D

Gość pomocnaaaa
niby tyle lat a jeszcze niedojrzały tak patrze .. -.-

Gość fnmjurncxdiwus
bardzo tego zaluje, teraz mam tylko problemy.

Gość pomocnaaaa
gorzej jezeli sie okraże że jesteś w ciazy z tym dupkiem ... ale wiesz pomyślalam ze mozesz miec teraz problemy z okresem przez te proszki któe kupilas ...

Gość fnmjurncxdiwus
wiem, czytalam o tym tez.... a kiedy sa dni plodne? 14 dni przed krwawieniem?