Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla ble bli blo blu

palenie

Polecane posty

Gość bla ble bli blo blu

po ciazy i wielu stresach powrocilam do fajek. oczywiscie nie karmie dziecka i nie pale przy nim. no ale jakkolwiek bym pozniej sie nie wymyla po kazdym papierosie to wiadomo ze czuc. czy taki zapach nie zaszkodzi dziecku? chodzi mi o oddech np. wiadomo ze on nie znika po wymyciu zębów;/

Gość bla ble bli blo blu
up

Gość cerciia
Sama zapach ma szkodzic? A to dlaczego? Jakbys palila w pomieszczeniu, gdzie jest dziecko to rozumiem. Ludzie przestancie tak przesadzac bo czasem to az sie wierzyc nie chce jak sie czyta niektore pytania.

Jak niby ma zapach zaszkodzić? Chociaż ja wróciłam do palenia jak synek miał pół roku i skończyłam karmić, to przynajmniej na początku zawsze myłam ręce i brałam dropsa czy gumę do żucia... Na spacerach ani w mieszkaniu nigdy nie paliłam. Teraz palę elektronicznego i problem z głowy.

Gość kalllinaa
Tez wrocilam do palenia po porodzie, nie karmilam piersia. nie palilam w domu, mylam rece i zeby. nie pale tyle, zeby smierdzialo ode mnie po umyciu zebow czy wzieciu gumy do zucia. E-papierosy tez przerabialam, ale krotko... Na poczatku wystarczaly, ale potem brakowalo normaqlnego papierosa i po calym dniu palenia elektronicznego, musialam zapalic normalnego.

Gość bla ble bli blo blu
mam identycznie;;p