Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

smutno mi... komu jesce smutno?

Polecane posty

Chcialach tu napisac ze mi smutno z powodu antyfanklubu,ktory mom na kafe. Co mialabych zrobic zeby bylo dobrze, zeby mi ktos wspolczul , ze kampari zas cyce poprawio i modeluje fryzura a kaj moja rynta i tyle. KAj lona? I tyla wom napisa tero. Czisby jom zezarla ANIA SHIRLEY?LUCY MAUD?KAj moja rynta - juz po 100 kaj listonos z rynta moja?

Wiecie z tego - jest powolanie z wszy lonowych - z takiego czegos. Czy campari je miala?Bo co o niej sadze. Tyle. Moze jeszcze dostac a moze nie. Bo kazdy mi powie - wroc do szkoly. A PO CO? Nie mom chyba juz powolania bo o powolaniu sie nie pise i tyle. No i moje wszy na glowie przepadly.Co zostalo? I tyle. Wszy lonowe i drugie powolanie. Ale mozna miec tylko 1 powolanie - takie albo takie. Ktore lepsze? i jak wylecialach ze szkoly z roboty za powolanie z wszy na gowie, to jesce mi drugie wszy zostaly.Odbudowac powolanie. Abo zas na glowie. Ale to sie nie dom.Bo jesce bedzie - kiedy wrocom do szkoly? Jak LODBUDUJA SWOJE POWOLANIE I TYLE. To wtedy wroca. Ale ktore i jak? Nie wiem.Ikiedy. Musialabych se kupic wszy i wtedy moga wrocic do szkoly i zas ucyc. Tyle wom pedza w moim smutku ze -musialach Niemcy rozwalic bo po mnie z cala Bachleda mi powiecie. No tyz, ale Niemcow mi nie zol bo im wszystkiego zol, a mnie ich nie zol bo takieadopcje mieli na Skarbka - przesada, jesce wiekszo - Adolf, sw. Elzbieta- tyz chyba przesada -matka jANA cHRZCICIELA - A wilk? Kaj to mieskac? W chlywie? I tak mi matka przysla jako krowa zebych w chlywie nie skoncyla. I tak zech skoncyla w tym chlewie - tako mom opinia. Czy sluszno? Nie wiem. Tako mom lopinia i tyla. Wszystko. Co jesce mozna zrobic?

Wiecie napiso wom jesce ze LOWADY SZANUJA. Wilka tyz, ale wiela to mocie tego wilka. LOWADY szanuja to do szkoly nie wroca. Nawet wszy. Ale wicie co zrobic z wszami i tyle. Niech se som w naturalnym srodowisku i tyle. Ale gdzie? Ale gdzie? Na przyklad na glowie campari. I tak sie pozbywa wszy i wszawicy. Trzeba ja komus przekazac. I wszy ida. Bo sluchaja rozkazu. Jak Niemcy. Zawsze bylo,ze jak ktos mo wszy to jest NIEMCEM. Bo nikt nie rozumie dlaczego nie dostalam passu USA w podstawowce wszyscy na to czekali jak na 1 okres. No coz... juz bylam Niemka.Najbardziej rzymskie z wszystkich owadow lazily mi po moich hitlerowskich wlosach,ktore chcialam sciac, ale to co troche kasa. A skad ja wziac? Iwiecie zarobcie sobie z taka rodzina siedzac. Zarobcie. A o porwaniu pajaka ptasznika trzeba pamietac. Iwiecie cale to porwanie skonczylo sie tym ze Mengele powiedzial za drzwiami - nic tylko pajak ptasznik po nia przyszedl. Chyba trzeba sie bedzie wyniesc bo to pozniej nic nie pasuje do zasranej smierci. Ale czy ja aby porwalo albo zas cos jej sie przywidzialo. I to pamietam ze mnie porwalo. Tylko w czasie snu i nie wiedzialam czy to byl sen czy mi sie to snilo. Tak jakby cos do mnie podchodzilo, zamykalo oczy i znalazlam sie w innym miejscu i tyle. No i to byl koniec. Pajak ptasznik - co to jest? Ja na to. Taki pajak - chyba z Am. Pol. I tyle. No wiecie co - i tak mnie zostawili. I pozniej sie dusilam. To juz chyba bylam po komuni. Byle co sie dzialo.I wiecie zeby nie bylo ze wszy nie szanuje. Rzymskie na Niemke i tyle. Taka prawda. Jak na kogos wleza to Niemiec i tyle.

Wiecie nie moge isc do szkoly nawet TEORETYCZNIE bo bedzie ze popieram Niemcow i tyle. Z wszami. Ze wszy sa rzymskie i NIEMIECKIE. Bo Niemcy sa rzymscy. Tak jeszcze moglabym wrocic jesli chce uratowac prace na poczcie - tak ogolnie moze kiedys? Tyle klaserow - wszystkie tematycznie. I tyle. Niesamowite. Bo na co najbardziej sie nastawiam. Na znaczki. Na znaczki. Z tego sklep ,madra sklepowa - takie cos... i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wicie ale tak jesce mysla ze Niemcy mialy cos ze mna zrobic. I wiecie 1 powolanie w Polsce- jedne wszy i juz trzeba bylo uwazac bo to Rzym juz byl.I jesce na dole i to OBALIC NIEMCY mozna tym bylo. Bo sie dowiem - ale te Niemcy som, nic Polsce nie chcom pomoz.No ale wicie - mialazech jedno powolanie - choc sond w Polsce??? mi tego nie uznol. Zielony Swiatek. Jo se tyz tego nie uznala - przegralach - bo by bylo ze Niemcow chca lobalic. Czasem na straganie byly wszy i mozna se bylo je wpuscic w ich naturalne srodowisko. I tyle. A wiecie no sa figury na Polske i wsza tez tam jest. To kaj ta wsza w sumie nalezy.I to by bylo trzeba jakiegos profesora uniwersytetu slaskiego albo innego ze te wszy to Polskie, Niemieckie, brygidek - SLONSKIE moze -kasek slonskie. Bo Slask to taki konsek i tyla. No to by musiol byc ETNOGRAF abo musiol byc ZOOLOG albo ZOOLOG - EtNOGRAF. Choc to jest kaj wystepuja ale niekoniecnie realnie.Takie cos. I tyle :(

KAJ JE MOJE RYNTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Ale powiem wom - na Slonsku to oni wszy se cencie ze dostaliscie wszow i tyle. Czy wszy.To jest zeby NIEMCOW obalic.No to tak akurat. Jedna wsza to byla. Czemu oni istnieja do dzis? Przez Chiny ze ich przecenili i tyle. Zle ich nazwali. To sie mialo rozleciec 1000 lat temu.Zobaczcie jacy oni sa. POLGLUPY i tyle. Wszyscy passy USA, passy niemieckie do widzenia wiecie. I czy ja sie tak zamierzam wyrazac. Nie ale na wszach sie musze znac bo kiedys bede na czynszach pracowac to musi byc czysto, nie chlew. Zadnych wszy w poscieli. To mi sie przyda. A teraz znaczek i wylew do sklepu. Kalendarz z wylewu i tyle. I od wylewu do wylewu i to wszystko. No tyle. GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Powiem wom ze juz ida stad bo wicie ani mi nie wspolcujecie tego ze nie mom rynty. I powiem wom jak nie wszy bo to NIemcow obalic albo powolanie. To przynajmniej mi wspolczucie WYLANIA bo to o Slask trzeba stac i tyle. Z WYLANIA.Takie cos i tyle. I tak musialach stac o SLONSK bo jakies wylanie bylo. Nawet roz to trzeba stac o Slonsk. Zwlaszcza w Staszicu. Jak sie chodzi do takiej szkoly i tyle :(