Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda88

salon sistar koloryzacja opinie ?

Polecane posty

witam mam pytanie czy ktora kolwiek z was korzystala z uslug fryzjertwa w salonie sistar w katowicach? :) szczegolnie interesuje mnie koloryzacja 3d poniewaz w internecie wyczytalam bardzo wiele negatywnych opini na temat tego salonu chciala bym wiedziec co wy o nim myslicie? poniewaz jestem zapisana za 3 tygodnie na farbowanie3d czym rozni sie wogole to farbowanie 3d od zwyklego ? :)

jak ma Pani możliwosc to prosze zrezygnowc z kuponu !!prosze tam nie isc!! napewno bedzie Pani załowała!!

bylam wlasnie na farbowaniu 3d w połowie czerwca. tego co zostało zrobione na mojej głowie nie mozna nazwac nawet zwykłym farbowaniem, a co dopiero farbowaniem 3d. 3d według fryzjerki to rozjasnianie koncówek włosów :) moje włosy były tepe , matowe, skóra u nasady wlosów spalona. jawnie oszukuja ludzi od conajmniej 2011 , ogłaszajac sie na portalach zakupow grupowych!! w moim ogłoszeniu napisali, ze uzywaja kosmetyków marki wella professionals!! kpina!!!! nic takiego w swoim salonie nie posiadaja!! oszustwo!! bałagan!!

podam jeszcze dokładne namiary na salon, zeby nie było watpliwosci.: SALON URODY SISTAR UL.KOSCIUSZKI 28 KATOWICE

Gość gość
ODRADZAM. OKRUCIEŃSTWO!!! tydzień wcześniej umówiłam się na rzęsy z podkreśleniem, że bardzo zależy mi na terminie bo wyjeżdzam i potrzebuje przed wyjazdem! OCZYWIŚCIE ZAPRASZAMY ZA TYDZIEŃ. Przyjeżdzam i okazuje się że nie mają rzęs, tylko jeden rozmiar!!! Rzoumiecie to, co za bezczelność. Zwykły syf i zero profesjonalizmu!

Gość gość
Ja byłam umowiona na rzęsy i mnie olali powiedziała niemiła pani ze niema kleju i mam sie przepisac na inny termin.Wchodzac do tego psełdo salonu zostajecie potraktowani jak intruzy których musza na siłę obsługiwac dzis ciesze sie ze wyszłam z tego salonu bo mogło to sie skończyc zle!!!Omijajcie ten salon szerokim łukiem......MASAKRA...

Gość dkjsfjj
koszmar, omijac z daleka

Gość gość
Masakra przestrzegam ten salon to jakaśkpina szefowa tego sslonu powinna sie zainteresowac pracownikami i odbierac telefony bo dodzwonienie sie do tego salonu graniczy z cudem.Obsługa w tym salonie jest koszmarna chamstwo......Omijajce!!!!!!!!!!!!!!!!