Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjhebfehjbfh

Czemu nie ma śmierci na życzenie?

Polecane posty

Gość bjhebfehjbfh

Tak bardzo chciałabym już zdechnąć. Czemu ludzie nie chcą tego zrozumieć? Czemu nie ma takiego prawa?

Gość bjhebfehjbfh
Z której strony jest piękny? Dookoła pełno kurw i dziwkarzy, zwierzęta cierpią, bo są katowane przez ludzi. Uczciwi, normalni ludzie harują, a złodzieje żyją w dobrobycie. Brzydcy ludzie cierpią, a piękni cieszą się z tego cierpienia!

Gość bjhebfehjbfh
Nikt mi nie broni, prędzej czy później to zrobię. Tak wolałabym, żeby ktoś to zrobił, żeby mieć pewność, że to na pewno zadziała.

piszesz ze swiat jest do dupy.... a ty sam jestes do dupy... nie dosc ze chcesz umrzec - chociaz twoja matka cie urodzila, wychowala,,,, EH i myslisz totalnie o sobie a nie o tych co zostaja to jeszcze szczy chamsta ... chcesz zeby ktos cie wyreczyl bo nawet tego ci sie pierdolony leniu nie chce..... bozeeeee

Gość mnie tez to wkuriwa
ze tos decyduje za mnie czy sie urodze a potem jestem w pulacpe ciala ograniczona bólem

Gość bjhebfehjbfh
Weź dziewczyno czytać się Ciebie nie da. Moich rodziców już nie ma, więc się odczep.

"wez dziewczyno..." jestem 30 letnia kobieto... twoj zwrot ukazuje ze jestes kolejnym glupim mastolatkiem .... eh wakacje sie zaczely ! ps. to jak nie masz rodziny to wez sie zabij- fakt lepiej bedzie dla wszystkich !

Gość bjhebfehjbfh
jestem 26-letnią kobietą. Masz wszystko? To się ciesz, gratuluję i żegnam!

Gość fddsd
założe sie ze autorka dawno kutassa w cipie/ w ustach nie miała dlatego zakłada takie żałosne tematy .

Gość bjhebfehjbfh
Przestań mi człowieku o seksie gadać, kompletnie mnie to nie interesuje.