Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie bardzo

Mam pytanie odnośnie Cristiano Ronaldo

Polecane posty

Gość z tą apaszką dobre
pewnie mu zbyt goraco;/

Gość zupełnie nie rozumiem
Proszę, proszę same gwiazdy piłki nożnej się zebrały do krytyki oczywiście, a jakże by inaczej! Ronaldo, to wysokiej klasy zawodnik i każdy trener oraz drużyna przeciwnika o tym wie, że takich zawodników nie wolno spuscić z oka na boisku i jak najwięcej im przeszkadzać, aby nie mógł wykazać swoich umiejętności na meczu. Skutkiem czego zestresowani tą sytuacją napastnicy wykorzystują każdą, nawet bardzo niewygodną sytuację, aby piłkę umieścić w bramce. Niestety nie jest to takie proste, kiedy co najmniej 2 obrońców siedzi mu na "plecach", kamera nie pokazuje, tak dokładnych sytuacji, ale kto z was by się tego dopatrzył, najprościej prostym ludziom jest krytykować - bo, jak się nie umie zabłysnąć wiedzą, to trzeba choć głupotą.

Ronaldo zlym pilkarzem nie jest ale wiecej szopek odstawia niz goli strzela i to jest zalosne

Gość mireczkowataa
Ronaldo moim zdaniem to artysta w swoim fachu :) Z innych napastników moze jeszcze Villa z Hiszpanii- szkoda, że go nie ma :(

Gość z tą apaszką dobre
Ale uczesał się na Super Mena! Na pewo tak jak mu kazałam, chciałam;) czyta mi wmyślach:) Może jakby fryzurę miał ciągle to by gol był.. portugalia była lepsza od hiszpani i w meczu i dogrywce, tylko w dogrywce hiszpanie mieli siły bo cały mecz ofensywa nalezała do portugalii...I mam niesmak,że przegrali...kto to wymyslił ze na koniec jak jest 0;0 to sie rzuca moneta:O albo gole do bramki? liczy sie ocena z meczu, która spokojnie za pomoca tasmy mozna dokonac! przepisy naprawde powinny byc zmienione, bo są krzywdzące.

Gość z tą apaszką dobre
ale portugalia miała 2 onbronców pepe i en włosy za ucho..taki wysoki tez gol strzelił ale sie odbiła..zobaczcie jak oni dobrze pracowlai na boisku! I jak umieli wybic obronic pilke