Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjhggyjgy

NARZECZONY INSTRUKTOR JAZDY I MOJE ROZTERKI

Polecane posty

Gość gjhggyjgy

Jestem z nim rok...Ostatnio ta jego praca zaczęła mi przeszkadzac... Oczywiscie nie mam powodów,żeby się martwic- dzwoni do mnie gdy jest w pracy, czasem smsa napisze,ze kocha. Nie ma żadnych problemów jesli chodzi o kursantki. Zanim mnie poznał był instruktorem 3 lata i tez nie przydarzały mu się żadne ekscesy. Chce się ze mną zaręczyć i wziąć ślub. On ma 30 lat, a ja 22. mimo wszystko jestem zazdrosna o te jego kursantki :( On mi tłumaczy,że to tylko praca, on ma z tego kasę,że on ma tylko nauczyc i nic wiecej. Kocham go. Ale moje zaufanie jest małe, bo kolezanki naopowiadały mi róznych rzeczy :(

Gość 5hgju;bsdd
wspolczuje ci (sama bym nie chciala zeby moj facet byl instruktorem bo jednak na co dzien ma stycznosc z mlodymi dziewczynami, a niektore potrafia byc nachalne, zwlaszcza jak facet atrakcyjny i same mu sie pchają do rozporka..) no ale powinnas mu zaufac

Gość wredniucha
zaufać facetowi to jak położyć kiełbasę przed psem i wierzyć, że nie ruszy, mało tego, ż nawet nie będzie miał na nią ochoty

Gość nioki
dobrze nauczony pies nie tknie tej kielbasy. A zaufanie to podstawa w związku. My z mężem mamy taką prace że to ja podsyłam te młode zgrabne zazwyczaj ładniejsze ode mnie dziewczyny. Ufam mu i wiem, ze może ma jakies glupie mysli w glowie jak to facet ale o to wlasnie chodzi. chociaz wystarczylby jeden malutki blad z jego strony i zaufanie budowane latami runeloby.

Gość oj bez przesady
zaufanie to podstawa w zwiazku, u mnie w rodzinie jest 3instruktorow nauki jazdy, jeden od 30lat i od 30lat zonaty, 2od 10lat od 10lat ma zone, 3 od 3lat, 2lata po slubie...

Gość jesli jesteś spokojną
dziewczyną pragnącą spokojnego kochajacego męża to uciekaj jak najdalej , wiem co mówie znam taką parke , dziewczyna non stop zapłakana a on gdy go widze na miescie w aucie usmiech od ucha do ucha i reka na zagłówku kierowcy , wiesz o jakiej pozie mówie i tez opowiadała na poczatku jaki to on inny niz stereotypowy instruktor , wiesz ile on ma nadgodzin w pracy ? ciekawe po co mu one ? wogóle co to za facet który ima sie takiego zawodu? to zawód dla nieudaczników zyciowych , nie mogłabym byc z kimś takim

Gość jak w morde strzelil
dajcie spokoj chyba w kazdym zawodzie mozna spotykac kobiety,no moze gornik na dołku ma mniejsze szanse. zaufanie i tyle.ciesz sie ze nie jest aktorem albo innym celebrytą:classic_cool:

Gość wredniucha
nioki - psa nauczysz, a chłopa nie

Gość nie jestem kciukiem!!!!
kursantki zawsze sie kochaja w instruktorze on jest ich guru

A ja swego czasu chodzilam z jednym instruktorem, do wieku i lat stazu pasuje do twojego opisu. Tereny wschodnie i jezdzil niebieskim. Moze ten sam hehe Niestety ale instruktorzy zawsze beda mieli rwanie i nic tego nie zmieni. Z drugiej strony, nie moze zmienic pracy? 30 lat i ciagle w tym samochodzie jakby nie mozna bylo czegos ambitniejszego znalezc. Tragedia.

A Ty myslisz, ze te kursantki to takie wszystkie młode, piękne i zgrabne i nie wiadomo co. Często gęsto tymi kursantkami są panie po 30 czy po 40 albo jakieś tępe dziunie a jeśli Twój facet ma mózg to na byle gówno nie poleci. Poza tym faceci też robią prawko. Szansa, że non stop będzie przebywać w towarzystwie młodych i seksownych dziewczyn jest mała, reszta ludzi też musi się z kimś przecież uczyć :) Bądz spokojna..

Gość gjhggyjgy
twierdi,że woli jezdzic z chłopakami, bo chłopaki jezdza lepiej... No i przede wszystkim nie izoluje mnie od swojej pracy... Dzwoni do mnie, gdy z kims jezdzi...pisze smsy... chce ze mna założyc szkołę jazdy, jak zdam kurs na instruktorkę..