Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyszukam

przebarwienia na twarzy

Polecane posty

Gość pomocyszukam

Cześć może coś pomożecie mi. Otóż mam przebarwienia na twarzy nad górną wargą jakbym wąsy miała są ciemne, z obu stron wygląda to strasznie kupiłem duracel krem ale nie działa dołuje mnie to i nie wiem co zrobić

Gość pomocyszukam
hallo hallo???

Gość martulkaaaa_________
idź do kosmetyczki albo kup sobie krem likwidujący przebarwienia, ale takie rzeczy najlepiej robić na przełomie jesieni i zimy, bo teraz jest za mocne słońce - musiałbyś przez całe lato potem smarować skórę kremem z mocnym filtrem

Gość zupełnie nie rozumiem
Smaruj ogórkiem, cytryną - wybielają, pij dużo wody, aby oczyścić wątrobę, mniej smażonych potraw, ostrych przypraw, gazowanych napoi, o napojach wyskokowych nie wspomnę.

spróbuj sobie jakiś maseczek domowej roboty, np ogorki:) ewentualnie wlasnie na jesien, kiedy słonce jest mniejsze, coś bardziej 'inwazyjnego' :)

Gość barbarka999
stosuj wysokie filtry uv

z kremówdobrych a niedrogich dobra jest seria White&Beauty Flos-Leka. Jest zapobiegajacy i wybielajacy

Może spróbuj oleju rycynowego, aj w ten sposób rozjaśniłam w dużym stopniu przbariwnia na czole, a dodam że próbowąłam wielu produktów. Trzeba tylko być cierpluwym i codziennie wieczorekim smarować. Ja jeszcze przemywałam rumiankiem i stosuje metode OCM.

Gość sjsjsj
laser

Gość Hannah23
Hm trochę dziwne to porównanie do wąsa, obojętnie co to za przebarwienie myślę, że możesz spróbować tak jak piszą ogórka, toniku z cytryny albo najprościej sięgnąć po krem z serii wybielającej. Z Floslek jest dobry wybielający ale i przeciwsłoneczny - ograniczasz w ten sposób zmiany, może być też iwostin lub inna firma którą lubisz. No chyba, że to wąsa takiego masz????