Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy wife

Idealne miejsce n a wesele w okolicy Tomaszowa Mazowieckiego

Polecane posty

Gość happy wife

Witam wszystkich forumowiczów. 2 tygodnie temu miałam swoje wesele w Libra centrum spa w Karolinowie. Chciałabym opisać swoje wrażenia, jeżeli chodzi o to miejsce z myślą, że moja opinia przyda się komuś w przyszłości i że mogę komuś pomóc w wyborze. Jako organizator mogę stwierdzić, że to miejsce jest bardzo dobre na imprezę weselną. O organizacji wesela w tym miejscu zadecydowało wiele czynników okolica (ośrodek mieści się w pięknym, zalesionym, bardzo zadbanym miejscu), wnętrza (ośrodek urządzony z gustem, nie ma przesad w stylu kolumny i fasady, ciepłe kolory, ładne i wygodne pokoje gościnne, sala duża, przestrzenna, podzielona na 2 części: jadalnia i sala do tańczenia. Zatem muzyka nie zagłusza tak bardzo rozmów. Zadecydowała również cena za talerzyk, która nie była wygórowana i chyba najniższa w okolicy (a sprawdzałam również ceny w Kruku i Villanowej). Właściciele ośrodka bardzo mili, Pani (imię) odpowiada szczerze i rzetelnie na wszystkie pytania, dodatkowo oprowadza po całym ośrodku, pokazuje pokoje Moje wesele było na 115 osób, z wywiadu wiem, że goście się bardzo dobrze bawili, że smakowało jedzenie, że podobał się w ogóle klimat miejsca.

Gość renata k.
Podzielam Twoje zdanie. Moje wesele też było w Librze. Zdecydowaliśmy się na tę salę głównie ze względu na cenę, bo to była jedna z tańszych w okolicy. Niestety budżet na ślub mieliśmy ograniczony. Niemniej jednak nie żałujemy wyboru, miejsce było bardzo ładne, goście chwalili sobie otoczenie (Zalew Sulejowski, otoczenie lasu). Pani, która z nami rozmawiała przy ustalaniu szczegółów wesela była bardzo pomocna, dała kilka cennych uwag, doradziła jakie menu będzie najlepsze. Nasze wesele było na 40 osób, najbliższa rodzina i przyjaciele.