Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fleksible_es

Mamy z Kędzierzyna- poznajmy się :)

Polecane posty

Gość fleksible_es

Witam, za niecałe 2 miesiące zostanę mamą i bardzo chętnie nawiąże znajomości z innymi mamami z Kędzierzyna :) mieszkam tutaj od niedawna i chętnie poznam uroki tego miasta :) chętne proszę pisać

Gość Nasze miasto możliwości
niestety niezbyt jest urokliwe... W jakiej dzielnicy mieszkasz?

Gość fleksible_es
Ciesze się że ktoś napisał :) mieszkam na Piastach a Ty?

Gość Nasze miasto możliwości
Ja mieszkam w Koźlu. Już kiedyś pisałam tutaj z dziewczynami z K-K, ale bardzo szybko sie te topiki rozpadały... Pewnie niewiele z nas tutaj zagląda;)

Gość fleksible_es
Pewnie tak :) ale jesteś Ty- a to już coś. Jesteś już mamą czy dopiero będziesz, napisz coś o sobie :)

Gość Nasze miasto....
Ja mam już dwoje dzieci- 4 i 11lat i zawsze czuje sie młoda mamą;) A jak tam u ciebie przygotowanie do macierzyństwa? To bedzie twoje pierwsze dziecko?

Gość fleksible_es
Mam 23 lata i jest to moje pierwsze Maleństwo :) przygotowania w trakcie, ale troszkę nawał informacji z różnych źródeł mnie dezinformuje :) teraz troszkę się nudzę bo nie pracuje i zapowiada się że przez najbliższy rok nie będę a nie ukrywam że tego będzie mi brakować.

Gość Nasze miasto....
Oj przez nawał informacji rozumiem, że kazdy doradza jak może i stara się, zebys nie popełniła przypadkiem błędu wychowawczego, jeszcze w okresie prenatalnym? :D Gdybys potrzebowała porady osoby bezstronnej to zapraszam;) Ja też "siedzę" teraz z dziećmi w domu, bo mąż niestety w rozjazdach i ktoś musi byc dla nich mamą i tatą w jednym, ale na nudę nie narzekam, a teraz w wakacje to już w ogóle...