Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna mama31

Brzydka żona!

Polecane posty

Gość ładna mama31

Pytanie do panów i tłustych mam... Dlaczego wyprowadzacie w miejsca publiczne, swoje tłuste, zaniedbane żony? Nie wstyd wam? Niedobrze mi się robi jak widzę taką jedną matkę z drugą, z odrostami do ucha, bez makijażu, z nadpiź**iem niemieszczącym się w spodniach i w tych uroczych sandałkach co mają podeszwę z korka, a paznokcie lakieru nie widziały od lat. Obrzydlistwo! Sama jestem mamą wiec gadanie, że nie ma przy dzieciach na nic czasu to bzdura, jak można tak się zapuścić? jak można nie chcieć widzieć zachwytu w oczach innego mężczyzny i dumy w oczach męża, że ma żonę laskę. Śmieszy mnie to jak czasem jestem w sklepie i sięgam po ubrania w rozm 34 a one patrzą z zazdrością Nie wypuszczajcie te swoje tłuste baby jedynie do ogrodu i to za domem.

Gość i skoczek
nie wiem gdzie ty mieszkasz, ja takich nie widzę

Gość lucyna- mamusia w rozmiarze 36
Jeżeli masz rozmiar 34 to ty nie masz nic :classic_cool: ani tyłka ani biustu łehehehheheheheeh ŻAL zachwyt? chyba u pedofila :P

Gość we u
z usa jesteś

Gość njghrdsjc
niezłe prowo:P moze przesada trzymac kobiete w ukryciu ale niestety zgadzam sie z autorką ....... jest mnostwo bardzo zaniedbanych mlodych kobiet.pomijajac tusze sa zaniedbane i jakies takie flejowate.:O

Gość .ładna mama31
Tyłeczek mam fajny, wyćwiczony. Biust 75 D więc okazały i zadbany.