Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reserved to straszni oszukancy

Kurde, nacielam sie na wyprzedazy!

Polecane posty

kupilam spodnice przeceniona na 99, 99, zdzieram w domu cene a tam wyjsciowa 89,99 :( czy oni maja prawo tak oszukiwac ludzi???

Gość dfdfdgfghgjh
w zyciu bym nie dala nawet 89 za glupia spodnice

Gość jjhjhhjjhiiiioiuioo
tam można zwracać ciuchy bez podawania przyczyny

Gość o laboga
no nieźle, faktycznie zrobili cię w balona. Ja bym poszła od razu tam i oddała. Albo do rzecznika konsumenta, bo nie mają prawa przeceniać towaru przebijając cenę wyjściową. A mogę wiedzieć w którym sklepie?

Gość o laboga
dobra, już wiem. nie doczytałam :) idź ją zwrócić.

Gość masz z nim spac bo to
przeceniona? przeceniona. czego się czepiasz, w sumie nieważne, w którą stronę :D

Kiedyś oglądałam pewne buty. Powiedzmy, że kosztowały 120 zł. Jakiś czas potem przechodziłam obok wspomnianego sklepu. Były akurat wyprzedaże. Te same buty nagle przecenione ze 189 (!) na 140. Oto wyprzedaże w Polsce :)

najgorsze jest to, ze od dawna szukalam takiej spodnicy a ta jest idealna, w moim miescie to ostatnia w tym rozmiarze sprawdzalam, jak ja oddam to na przwdziwej wyprzedzazy na pewno jej juz nie bedzie. ale jestem zla, ze cholera.

Gość Tęsknotka abc
:( nie chcę Cię martwić ale towaru przecenionego mogą nie przyjąć co też jest niezgodne z prawem.Zostaje rzecznik :)

Gość o laboga
no to w takim razie ją zostaw, te 10 zł to aż taki majątek nie jest. Odbijesz sobie na innej wyprzedaży :) ja ostatnio zrobiłam zakupy w outlecie za 120 zł, a wartość rzeczy wynosiła 500. Także poluj poluj, następnym razem się uda wyhaczyć okazję :)

Gość miss piggi
nie bądź zła tylko zrob piękne zdjecia spódnicy, metki przed przecena, metki po przecenie, adresu sklepu do tego oraz jego kierownika i idź pogadać z kierownikiem sklepu czy da ci rzetelny rabat na te spódnice czy woli twoje zdjęcia agladać w najbliższym wydaniu brukowca lokalnego :D mysle,że mając taki wybór zastanowi sie nad rzeczywistym znaczeniem słowa przecena i nad tym czy ma ochotę na darmową reklame w mediach :P

Gość dorotayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Zostaw.Trudno,10 zł. chyba przebolejesz.Tym bardziej ,ze takiej juz nie kupisz.

juz mi powoli mija zlosc. spodnice zostawiam, ale sie zrazilam do wyprzedazy. a propos- czemu jak sie w reserved kupuje buty to nie daja pudelek?