Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armantowy_soczek

17 letnie mamusie :)

Polecane posty

Gość sad....
ja mam 20 lat i się staramy od 11 miesięcy i nadal nic:( :(

Gość soczek jesteś śmieszna
"moje dziecko nie będzie przykładem braku wiedzy o antykoncepcji tylko wynikiem miłości po między mną a moim facetem !!" Twierdzisz więc, że dziecko zostało poczęte świadomie i było planowane? W takim razie jesteś jeszcze GŁUPSZA, niż gdybyś wpadła (bo żadna antykoncepcja nie daje 100% i nie zawsze jest wina, że jest ciąża, ale zajść świadomie w wieku 17 lat... na to nie ma słów). Myślę jednak, że zwyczajnie wpadłaś i dorabiasz ideologię. Wynik miłości między Tobą a Twoim "facetem"? Moja droga, Twój facet sam jest jeszcze dzieckiem. Jego młodość właśnie odeszła, niedługo będą kupki, zupki, strach o jutro, a obok kumple: szczęśliwi, wolni, z całym życiem przed nimi. Mówię statystycznie: nie przetrwacie, raczej nie macie szans. Jemu zostaną alimenty, Tobie życie jeśli nie złamane, to bardzo utrudnione (nigdy już nie odzyskasz młodości, szans, będzie Ci trudniej ułożyć sobie życie). Na wszystko jest w życiu czas, Ty się pospieszyłaś, więc nie rób się tu na heroinę, bo byłaś tylko głupia.I tyle.

Gość dziewczyny, nie ma co
to bylo do osoby ktora ma faceta tez maturzyste. A juz widze jak Twój co weekend niańczy maluszka a ty rano sciagasz mleko z cyckow i pedzisz na zajecia. Potem nowi znajomi wyciagaja cie na impreze a ty - nie nie moge musze do dziecka, Wracasz z twoj facet piana w zębach, że pewnie kogos tam masz na tych studiach ectera..... Nie znasz życia...........

Gość do sad
a byliście u lekarza???

I od 3 lat jesteś z tym facetem? Szybko zaczęłaś. Ponadto jesteś jego 1 dziewczyną i problemy zaczną się już za chwilę. Powtarzam: nie przetrwacie, tak bywa najczęściej.

nie przekonacie mnie małolaty!!! Osoba powyżej - Święta racja!!!

Gość sad....
nie bylismy jeszcze, teraz czekam na @ z nadzieją że się udało:D

Gość żal mi osób które tak
oceniają młode dziewczyny idźcie cię wyżyć Gdzie indziej a nie na nich

Gość do sad
napewno się uda życzę powodzenia

Gość sad....
racja. co wy zazdrościcie, że mowicie ze mlode dziewczyny sie nie nadaja na matki???

taka prawda - chcialo sie bawic w doroslych to sie ma. Ja ma 30 lat i w wieku 17lat na pewno nie uprawialam sexu - pierwszy raz w iwku 20lat - świadomie z facetem, z ktorym bylam juz wtedy 3lata, potem po 5 latach slub, po kolejnych 2 ciaza i dziecko zdrowiutkie i upragnione. Obydwoje po studiach, praca na stanowisku, domek, wakacje, życie na poziomie - nie jakies ochy i achy ale spokojnie , rodzinnie.

Gość taka sobie jedna mama
Ja urodziłam syna 4 msc przed osiemnastką, a 3 msc po wyszłam za mąż. Mąż 6 lat starszy. Uczę się w Lo zaocznie, później idę na studia dzienne, bo mały będzie już w przedszkolu. Szczerze mówiąc trochę mnie denerwują te wszystkie pełne litości teksty, że taka młoda a już z dzieckiem, ja jestem szczęśliwa. :) Ze wszystkim się wyrabiam a syn nie został nigdy z żadną babcią żebym ja sobie poimprezowała. Chociaż większośc dziewczyn które znam i które są młodymi matkami to na prawdę, po porodzie się ogarnęły chwilę, dzieciak do babci a one wóda w rękę i dawaj na balety - patologia, dziecko do babci mama mówi.

Gość to moze ja tez sie wypowiem
Ja pierwszy raz przezylam z facetem 9 lat starszym,gdy mialam 15 lat (bylismy wtedy razem pol roku).Jak mialam 18 lat urodzilam dziecko (chciane,planowane!).Od zawsze od kiedy pamietam nikt nam dobrze nie wrozyl...takim oto sposobem,caly czas jestesmy razem,nasze dzieco ma 3 lata,jestesmy wspaniala rodzina.Za zadne skarby swiata,nie zmienilabym swojego zycia.

Gość armantowy_soczek
nie mój dzidzius nie był planowany i tak byłam dla niego pierwsza dziewczyna gowno mnie obchodzą wasze teorie na temat życia ludzi których nie znacie założyłam ten wątek by rozmawiać z innymi mamami w moim wieku :) mnie nie interesuje to jakie wy macie plany życiowe i kiedy urodzićie sobie dziecko. Moje przyjdzie na świat w styczniu i będzie miało rodziców którzy się kochają i sobie ufają. Nie będę zaglądać na ten wątek bo minol on się z powołaniem. Nie chce mi się czytać waszych złośliwych komentarzy ktoś tam pisał że jesteśmy dupodajki i tyle - powiem ci że jeżeli ty taka jesteś nie znaczy że nie ma w polsce kobiet które się szanują ;) mam nadzieję że wam pikawa tu nie szczeli ;)

Do tej powyżej: Twój facet to w ogóle powinien siedzieć! Facet, który ma 24 lata i idzie do łóżka z 15 letnią prawie dziewczynką, to dewiant. Dawajcie więcej przykładów patologii, na pewno kogoś przekonacie :O

Gość sad....
a jakie objawy miałyście? takie jak na @??

Gość do sad
one zmienia zdanie jak ich przyszłe córki przyjdą i powiedzą mamo jestem w ciąży

" gowno mnie obchodzą wasze teorie" to nie teorie, dziewczynko. niestety, to twarda rzeczywistość 🖐️

Gość armantowy_soczek
nie mój dzidzius nie był planowany i tak byłam dla niego pierwsza dziewczyna gowno mnie obchodzą wasze teorie na temat życia ludzi których nie znacie założyłam ten wątek by rozmawiać z innymi mamami w moim wieku :) mnie nie interesuje to jakie wy macie plany życiowe i kiedy urodzićie sobie dziecko. Moje przyjdzie na świat w styczniu i będzie miało rodziców którzy się kochają i sobie ufają. Nie będę zaglądać na ten wątek bo minol on się z powołaniem. Nie chce mi się czytać waszych złośliwych komentarzy ktoś tam pisał że jesteśmy dupodajki i tyle - powiem ci że jeżeli ty taka jesteś nie znaczy że nie ma w polsce kobiet które się szanują ;) mam nadzieję że wam pikawa tu nie szczeli ;)

soczek - to sie szanowałaś, doprawdy..... Dobranoc!

"mam nadzieję że wam pikawa tu nie szczeli" "strzeli" :) wiedziałabyś, gdybyś w wieku 15 lat miała ręce zajęte książką, a nie penisem swojego smarkatego chłopaka, który właśnie awansował na ojca i nie ma pojęcia, co go czeka :)

Gość armantowy_soczek
jeżeli umiała byś czytać wiedziała byś że mam 17 lat to ty raczej powinnas iść do szkoły ;) i z jakiej wypowiedzi wywnioskowałas że mój facet na 24 ?:D bawisz mnie:D

Gość ! Me !
jakie te babska sa zawistne, gowno was obchodzi kiedy jak i po co dziewczyny zaszly w ciaze! zajmijcie sie swoim zyciem i swoim kroczem bo wam juz sie w tych tepych lbach poprzewracalo aby mlode dziewczyny umoralniac. nawet jak im bedzie pod gorke to chuj was to boli ich zycie dzieci i sprawa. zamiast tak ujadac jedna z druga to sie wezcie za cos pozytecznego bo az mi was zal ze siedzicie tu takie zgorzkniale i opluwacie jadem ludzkie szczescie. a jeszcze odnosnie dupodajek kim Ty jedna z druga jestescie, tez dajecie swoim mezom, facetom i chuj wie komu jeszcze.

Gość jkguyrtyr6
Mlode matki-zle aborcjaludziom nigdy niedogodzisz jak juz jest aska ktora nieusunie i odpowiada za to co ma bo skoro byl seks powiedzmy bez zabezpieczenia to wiadomo ze moze byc bobo , panna bierze wszystko na klate a i tak ja zwyzywaja od puszczaskich szmat-zalosne a usuneaby to by tez jechali;/

nie, soczek, to Ty jesteś baardzo głupiutka :) tamta wypowiedź (o facecie 24 lata) nie była do Ciebie, tylko do tamtej, co ma dziecko z pedofilem (bzykał ją jak sama była niemal dzieckiem) , co można łatwo wywnioskować z kontekstu (wiesz, co to "kontekst", czy też rączki były zajęte czym innym? ;) ).

Gość ! Me !
soczek jesteś śmieszna: nie ponizaj sie juz babsztylu i daruj marne wywody bo jeszcze sie swoim jadem zatrujesz!

Ale tu nikt nie krytykuje tego, że wzięły odpowiedzialność za własne czyny, że chcą wychować dziecko. Krytyka odnosi się do bzdur, które wypisują, sprowadzających się do tego, że dzieciak pojawił się świadomie, czeka je jedwabne życie i najlepiej, żeby wszystkie małolaty szły w ich ślady.

Gość armantowy_soczek
sama jesteś głupiutka :) gdybyś umiała czytać to wiedziała byś że to nie jest forum dla starszych pan i byś nie zaglądała :) moje dziecko to moje szczęście:) a rozumiem że ciebie to boli ;)

! Me !, czyżby kolejna nastoletnia mamusia? :P A może już podstarzała, była nastoletnia mamusia ze zmarnowanym życiem? :P

oczywiście, soczku, jestem starszą panią, a moje dziecko na pewno ma downa, ponieważ poczęłam je, jak już skończyłam szkołę :D żałosna mała :) ale życzę żeby się udało, może akurat Ty i Twój chłopak z mlekiem pod nosem będziecie tym absolutnym wyjątkiem potwierdzającym regułę :)