Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armantowy_soczek

17 letnie mamusie :)

Polecane posty

Gość ! Me !
soczek jesteś śmieszna ! Me !, czyżby kolejna nastoletnia mamusia? A może już podstarzała, była nastoletnia mamusia ze zmarnowanym życiem? Bezdzietna! cos jeszcze szmato?

Gość fgfghhgghjhff
A to kobiety po 30 nie są zostawiane przez faceta? ciekawe... :o stare i głupie zjadliwe maszkarony tu piszą. Może zbyt wcześnie zaszla w ciąze, ale nie ma czegoś takiego jak gwarancja miłości, szczęscia. Ona moze byś 100x bardziej szczęsliwa od 27l która zaszła z mężem w planowaną ciąze. Nie ośmieszajcie się.

Gość armantowy_soczek
ty naprawdę jesteś tak pusta czy udajesz ? To że ktoś został młodym rodzicem nie oznacza że ma zmarnowane życie ! No chyba że na świat mu przyjdzie coś takiego jak ty...

Gość ! Me !
armantowy_soczek ty naprawdę jesteś tak pusta czy udajesz ? To że ktoś został młodym rodzicem nie oznacza że ma zmarnowane życie ! No chyba że na świat mu przyjdzie coś takiego jak ty... zanim ja pokazali rodzicom wisiala pol roku w kondomie na strychu;)

Gość candycrush
Lepsza 17-18 letnia odpowiedzialna mama niż zachlana i zaćpana nastolatka co tydzien na baletach wśród podejrzanych, starszych o 15 lat typów ;) Ja do tej pory dziecka nie mam ale wiem, że dziecko uczy odpowiedzialnosci, znam dziewczynę, która urodziła w wieku 15 lat a teraz robi studia.. a chciała isc do zawodówki na łatwiznę, uczyla się beznadziejnie ale po urodzeniu dziecka zrobila wszystko by dostac sie do ktoregokolwiek liceum, tak się za siebie wziela, ze maturę zdala bardzo dobrze. I wierzę, ze niektore chcialy dziecka w tak mlodym wieku bo mam kolezankę, ktora juz w wieku 17 lat myslala o zajsciu w ciaze :D tylko ja ze znajomymi starałysmy się ją odwiesc od tego pomysłu, prosiłysmy zeby się wstrzymała do matury ;) A wyszlo tak, ze do tej pory nie ma dziecka, choć nadal by chciała ..

Gość fgfghhgghjhff
Wasze wypowiedzi tylko są dowodem na to że wiek i dojrzałość nie ida w parze. Kto Wam naopowiadał głupot, że 17l w ciąży ma zmarnowane życie :classic_cool:? może skończyć studia, mieć prace faceta i 12l dziecko w wieku 30 lat? Pieknie prawda- ja jestem tego dowodem :)

Gość soczek jesteś śmieszna
Długo myślałaś nad tym dowcipasem, prostaczko ! Me ! :O Chciała zablysnąć, jeno nie wyszło :) Pa, dziewuszki, życie pokaże (jak zawsze) 🖐️

Gość ! Me !
Długo myślałaś nad tym dowc*pasem, prostaczko ! Me ! Chciała zablysnąć, jeno nie wyszło wies tanczy wies spiewa:) tak idz juz czynic swoja powinnosc i dac mezowi dupy bo na to czeka zimna suko!

Gość armantowy_soczek
mam nadzieję że twoje dzieci są mądrzejsze od matki ;)

Gość fgfghhgghjhff
Jeżeli twierdzisz że życire nami kieruje to naprawde jesteś pusta, kazdy jest kowalem swego losu. Są 30l "panny młode" które rodzą 1dziecko po 30 i zycie im się spier... Ja urodziłam dziecko mając 18lat. Nie żałuje i nigdy nie żałowałam, z ojcem dziecka wziełam ślub majac 25l, obecnie mamy 2 dzieci, ja mam studia wyższe, prace dom, jest dobrze. Dziecko nam nie rujnuje zycia, tylko takie zawistne kobiety jak tu na forum, wmawiają że to tragedia, a pózniej plują jadem "matka zabiła dzicko, szmata!" ironia losu, czy hipokryzja???

Gość ! Me !
soczek: ponoc glupota jest dziedziczna:) a Ty pamietaj kochana chocbys miala meza nigdy z nim sie nie kochaj nawet waginalnie bo bedziesz dupodajka:) jak czytam wypowiedzi tej idiotki to sobie mysle ze ona ma tylko jeden otwor i swoja droga jak ona dziecko urodzila skoro dawala dupy?

Gość armantowy_soczek
ciekawe czy to w ogóle kobieta :D czy jakiś trans:D

Gość armantowy_soczek
fgfghhgghjhff - cieszę się że jest ktoś taki jak Ty , kto wesprze a nie będzie opluwal jadem ;)

Gość taka sobie jedna mama
Nie rozumiem ataku na młode matki. Przecież co chwila czytam tutaj topiki mam po studiach koło 30stki, które piszą np. -'urodziłam i nie podobam się mężowi' -'chcę żeby moje dziecko zniknęło' -'kiedyś wszystko było inne, a teraz ciągle to samo, nie chcę takiego życia' -'pokochałam swoje dziecko dopiero po roku/3 msc/ 6 msc itd. Ja nigdy nie miałam takich dylematów, a pisałam już, że urodziłam przed osiemnastką. Proszę mnie nie wyzywac od 'dupodajek', bo sobie tego nie życzę, sypiałam z facetem, którego kochałam. Nie rozróżniacie tego?

Gość taka sobie jedna mama
Jutro tu zajrzę. :P

Gość o qrde........................
17 lat i ciąża... widzę że kurestwo się szerzy :(

Gość ! Me !
Odebrałam świadectwo - moja średnia do 2.0 - ale jestem cielok!!!

Gość armantowy_soczek
Za mnie odebrał mój fagas bo ja od rana mam zgagę:( Ale ja i tak nie przeszłam.

Gość armantowy_soczek
ma ktoś poczucie humoru :) zapewne to wielkie przeciwniczki nastoletnich mam ;) jak już pytacię o moje świadectwo to tak odebrałam je już w poniedziałek :) ponieważ w środę jechałam do irlandi... Naprawdę mi was szkoda... Puste stare baby

Gość 1777777????
ale gówniara :/

Ja, jak zaszłam w ciążę, miałam prawie 19 lat. Ciąża jak najbardziej chciana. Wyszłam za mąż za ojca dziecka i jesteśmy szczęśliwą rodzinką. Za nic nie oddałabym moich chłopaków. Wiadomo, od czasu do czasu wyskoczymy gdzieś we dwoje, ale to nie zmienia faktu, że jesteśmy dobrymi rodzicami i kochamy nasze maleństwo. Więc dlaczego taka nagonka na młodych rodziców jest? Młodsi szybciej dostosują się do sytuacji niż starsi. Chyba, że ktoś chce chodzić na wywiadówki jako emeryt.

Gość armantowy_soczek
też tego nie rozumiem. Chciałam żeby wypowiedziały się młode mamy tym czasem wypowiadają się osoby których ten temat 'uwiera' nie prosiłam o wasze zdania tym bardziej morały... Myślę że dyskusja ta jest zupełnie nie potrzebna bo wszyscy zdajemy sobie sprawę że młode mamy też mogą być dobrymi mamami jak i mamy po 30 nie muszą być złe ;) rozumiem że dla pan które się wypowiadają dziecko oznaczało koniec świata więc myślą że oznacza to dla wszystkich ;)

Gość ! Me !
! Me ! Odebrałam świadectwo - moja średnia do 2.0 - ale jestem cielok!!! fajny podszyw:) widac ze same zjeby tu siedza. a szkole skonczylam 4lata temu:) a wgl co to za slowo "cielok"??

Gość urodzilam mlodo
No to teraz ja może się wypowiem. Urodziłam dziecko mając 16 lat. Mój facet wtedy miał 24 lata. Pracował, zarabiał pieniądze, byliśmy zaręczeni. Ja uczyłam się zaocznie w liceum, tzn. w weekendy ,a wtedy on zajmował się dzieckiem. Skończyłam liceum, zdałam maturę, zrobiłam studium.Powodzi nam się dobrze, nie mam co narzekac:) Dzieckiem zajmowałam się poza tym całkiem sama, żadne babcie mi nie pomagały, ani razu nie zostawiłam małej na noc. Stworzyłam z moim facetem normalną rodzinę, oboje pragnęliśmy, aby właśnie w takiej wychowywało się nasze dziecko. Uwierzcie mi, niejedna osoba mówiła mi , że mam bardzo wybudzony instynkt macierzyński, położna naprawdę mnie chwaliła. Dziecko to dla mnie cały mój świat tak było od samego początku. Sama miałam nieciekawą sytuacje rodzinną, miłości od matki nigdy nie miałam, dlatego tak bardzo chciałam dać to wszystko mojej córce,to czego ja nie miałam. Byłam wręcz nadopiekuńcza, nikomu nie chciałam małej zostawić. Naprawdę nie oceniajcie ludzi stereotypowo, bo ja nigdy nie pragnęłam imprez, alkoholu, pijaństwa - dość się napatrzyłam za dzieciństwa. Dziś pracuję, jestem nadal z tym samym mężczyzną od tylu lat i w dalszym ciągu bardzo się kochamy :) Pamiętajcie, że młoda matka to niekoniecznie zła matka. Ja w swoim wieku byłam bardziej odpowiedzialna niż niejedna 30latka. Osiągnęłam wszystko to, co inni, skończyłam szkoły, mam pracę - fakt, było ciężko, ale JA TO OSIĄGNĘŁAM i mam z tego potrójną satysfakcję!:)

Gość mireczkowataa
a ja zapytam inaczej młode mamy. Wiele z Was tu pisze, ze bardzo wcześnie miały instynkt macierzyński. Właściwie całe swoje dziecięce (bo inaczej nie nazwę 16letniej matki) i młodzieżowe życie byłyście matkami. To, co Wy zrobicie jak dzieci wyjdą z domu? Przecież tak naprawdę ani nie nacieszyłyscie się dorosłym życiem tylko ze swim facetem, ani nigdy tak naprawdę nie byłyście nikim innym jak matką- w sensie od najmłodszych lat miałyscie dziecko. Strasznie mnie to zastanawia...

Gość armantowy_soczek
zanim urodze będę miała 18 ;) od kad skończyłam 16 lat mogłam jeździć na imprezy byłam parę razy ale nie odpowiada mi to.. Moje życie wygląda normalnie jak każdej innej. Mam koleżankę która ma już synka i jej życie wygląda zwyczajnie to znaczy ma sporo obowiązków ale nie jest to tak że zamyka się w domu i z pieluch nie wychodzi.. Ludzie nie przesądzajcie . Imprezy nie są sensem życia!

Gość lady_flor
zamykam temat ! Rozmowy z wami nie mają sensu , nie zniże się do tego poziomu.

Gość armantowy_soczek
lady_flor- tak to dobra decyzja. Mam nadzieję że już nigdy nie będę musiała tu wchodzić