Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armantowy_soczek

17 letnie mamusie :)

Polecane posty

Gość wertemene
Miło było,ale muszę się zbierać,bo zaraz wyjeżdżamy,morze czeka :) czy ja wiem czy ślub w wieku 20lat i dziecko w wieku 25lat to wynik pędu? Nie sądzę. W każdym razie milego weekendu!

Gość jakie rymy czestochowskie
moze nam cos powrozysz? :D

Gość to i ja cosik powiem
Ja mamą zostałam dużo później niż w wieku nastu lat i mogłabym być matką tych 18 i nadal rodząc je sama nie byłabym nastką,ale moje zdanie jest takie-ich życie ich sprawa. Czemu Wam tak przeszkadzają? Mireczkowataa skąd masz taką awersję do dziewczyn,które wcześnie rodzą? Rymy-a co ma Brazylia do wróżenia,bo żyję prawie 40 lat i pierwsze słyszę... Co do świadomego rodzicielstwa w wieku 17-18lat,to może 1 na milion,na ogół to wpadki,ale to nie znaczy,że są gorszymi matkami,bo macierzyństwo to instynkt. A reszty każda się uczy czy ma naście czy 40lat.

Gość dzieci mają dzieci :(
17latka to jeszcze dziecko. Ale jak im z tym dobrze... ale jak dla mnie ZA WCZEŚNIE.

Jeśli dziewczyna ma poukładane w głowie, to może być świetną matką, bez względu na wiek. A gdy najbliżsi pomogą, może być i bardzo dobrze wykształcona i z dobrą pracą. Spójrzcie na to tak- małolatka rodzi dziecko, stara się, kończy dobrą szkołę, znajduje świetną pracę i pnie się po szczeblach kariery, gdyż dziecko ma odchowane, już samodzielne i jedynym minusem mogą być zwolnienia, bo dziecko chore, a nie macierzyński, a potem te zwolnienia.

Gość na szczescie nie sprawdzilo
? jakos dziala?

Gość BeyonceKnowlessssss
Mireczkowata ale bredzisz, ja juz dawno jestm po slubie mam 3 dzieci i jakos mnie nie ograniczaja, widac ze Ty sobie nie radzisz i Ciebie dziecko ogranicza co nie znaczy ze inne mamy tez takl maja

Gość toootooo
BeyonceKnowlessssss 3 dzieci? ha ha ha;]

Gość hjhjh
do nauki tłuki, a nie rozkladac giry