Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara_i_głupia

WPADŁAM Z GÓWNIARZEM

Polecane posty

Gość on_bez_pseudonimu
szacunek do życia... szacunek do siebie... szacunek do innych... Te dziecko to jest najlepsze co jej się mogło wydarzyć... Jeśli je urodzi, będzie miała zajęcie... i nauczkę... Mąż powinien zrozumieć... Po co robić wielkie halo z tego że rodzina się rozleci ??? Rodzina się rozleci i tak jak zjedzą ją wyrzuty sumienia...

Gość a od kiedy to niby
że co znowu ? Jakich rodziców ? To ty o niej cały czas mówisz per stara. Jesteś jego matką ? :D

Gość agudama
a od kiedy to niby NIby jakich rodzicow,a tych,co ten 23 latek ma. Jak sie wyda,ze stara baba z nim w ciazy jest ,to przecież rodzice tego chlopaka go przeklną,bo wątpię aby byli zadowoleni,ze ich 23 latek z nieodpowiadzialną,starą babą dzecko będzie miał.

Gość z gilem
szacunek do dziecka - czyli że dziecko ma prawo znać swojego ojca

Gość on_bez_pseudonimu
czyli lepiej usunąć ciążę niż podać 'ojciec nieznany' bo to wstyd będzie... rozumiem agudama, piękne krajobrazy na życie...

Gość agudama
Wy tylko patrzycie na tą 42 latkę,która okazął sie tak głupią kobietą,ze szok.Popatrzcie na tego 23.którego hormony buzują ,któremu głupia,stara 42 latka nastawiła tyłka,nie potrafiła sie dobrze zabezpieczyć i teraz ten młody facet ma cierpiec przez niby dojrzała kobietę.

Gość agudama
z gilem o własnie,dziecko powinno znać ojca,który je spłodził.

Gość z gilem
agudama oni razem to dziecko zrobili jakby nie patrzył i jakby nie tłumaczył i kogo by nie tłumaczył :)

Gość agudama
Jak to mówią,suka nie da,pies nie weźmie.

Gość on_bez_pseudonimu
agudama jesteś zaślepiona jakimiś własnymi kompleksami, uspokój się, weź głęboki oddech, to nie jest wojna, oboje sa dorosli... ona i tak zrobi co uzna za stosowne... ale lepiej urodzić dzidzie, to dużo mniejsze konsekwencje psychiczne w dalszym życiu...

Gość a od kiedy to niby
przestań chrzanić aguna czy jak ci tam - on ma 23 lata, dzieckiem nie jest i wie, że z wytrysku bez zabezpieczenia może być bejbi. Nie rób z niego bezwolnego i bezbronnego dzieciątka, które nie miało innego wyjścia jak bzyknąć napaloną 40che bez gumy. Oboje są durni. A właściwie wszyscy troje razem z jej mężem - bo ten też się na żonę wypiął i jej potrzeby i ma wszystko w nosie.

Gość agudama
z gilem Już powyżej pisałam,ze jestem kobietą i od zawsze polegam na sobie w sprawach antykoncepcji.To ja dbam o to aby sie dobrze zabezpieczyc.To ja decyduję o swoim tyłku i to,ze zabezpiecze swoja dupe na rózne sposoby nie oznacza,ze robie to dla faceta.Robię to z czystego egoizmu.Robie to dla siebie,bo to ja będę głwonie cierpiała jak zajdę w nieplanowaną ciaże i do tego z facetem,który tego nie chce.

Gość agudama
a od kiedy to niby 23 latek niby mezcyzna,ale jednak jak mu hormony dobijają do głowy ,to nie mysli zbyt logicznie,to 42 latka powinna być madra,dojrzała,ale ona głupia jest i ma to co ma.

Gość agudama
a od kiedy to niby a facet moze tylko tą prezerwatywe założyc.

Czyś ty nie aby Jagna czasami a twój ślubny Maciej Boryna? Tam Antoś Hance dzieci robił:):) Jak wiadomo Jagna bezdzietną była. Uważaj ! Niektórzy już wóz z gnojem szykują:(:(

Gość on_bez_pseudonimu
Tak po prawdzie to co tu rozważać... Powinna iść się przyznać mężowi, i z nim rozmawiać... Po tą są związkiem żeby razem rozwiązywać problemy... Może mąż zaakceptuje ciążę... Nie warto podejmować decyzji za niego...kolejny raz okaże brak szacunku do męża...

Gość agudama
on_bez_pseudonimu i to 42 latka zgodziął sie na przerywany stosunek wiedzac,ze to zawodzi,ze jest juz w takim wieku,ze nie mozna polegac na kalendarzyku w ogole. Jak dojrzała kobieta tak podeszła do sprawy,to nie winię w ogole niedoswiadczonego 23 latka.

Gość a od kiedy to niby
a to ty nie wiesz agudama, że wiek nie musi iść w parze w mądrością i roztropnością ? :D A to feler rzeknął seler.

Gość agudama
Ana meża autorki nie ma co najeżdzac,bo facet jest w wieku,w którym moze juz nie chcec seksu,a to autorka wyszła za niego,mimo,ze jest pomeidzy nimi taka róznica wieku.Facet chciał mieć młodą żonę,to się oswiadczył młodej,a ona,głupia została jego żona nie patrząc w przyszłosc,a teraz dopiero zaczeła myslec i to dupą.

Gość a od kiedy to niby
jej też hormony uderzyły. Gdzieś czytałam, że kobieta tuż po 40tce ma libido zgodne z popędem nastoletniego chłopaka. Taki wiek durny i chmurny :D Przejdzie jej wraz z menopauzą.

Gość on_bez_pseudonimu
agudama, stało się i się tego nie cofnie, po to się z kimś wiązać w życiu należy żeby iść razem na dobre i na złe...

Gość a od kiedy to niby
no ;)

Gość agudama
huraaaaaaaaaaaaaaaa Włochy Niemcom gola strzelili :-)

Gość on_bez_pseudonimu
to zupełnie jak ten chłopak autorce...

Gość z gilem
i z czego ty się tak cieszysz jak ja płaczę buuu

Gość agudama
on_bez_pseudonimu autorka sama bramkę chłopakowi uchyliła :-) NIemcy sie bronili.

Gość agudama
Ja bym chciała aby NIemcy z Włochami przegrali :-)

Gość z gilem
on bez pseudonimu - masz rację - na dobre i na złe. 100 %