Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara_i_głupia

WPADŁAM Z GÓWNIARZEM

Polecane posty

Popełnia błąd ten, który patrzy na człowieka jak na 2 ręce, 2 nogi, tułów i głowę. Człowiek to coś znacznie głębszego. To duch , dusza i ciało. Człowiek to marzenia, wyobraźnia, strach/ lęk, to pożądanie, pragnienie miłości, jego ambicje, emocje. Każdy z nas jest inny: inaczej myśli , inaczej reaguje. Każdy z nas ma inaczej skonstruowaną psychikę. Po przeczytaniu 2 stron tego topiku myślę, że ci, którzy tu wpisują się zbyt prymitywnie podchodzą do autorki. Mają zbyt wiele krytycyzmu a za mało zrozumienia. Autorko Twoja sytuacja jest trudna ale powiem Ci, że może być jeszcze gorsza jeśli zdecydujesz się na aborcję. Z tego co widzę jesteś osobą wrażliwą i po aborcji będziesz miała dodatkowy psychiczny ciężar do niesienia. Spróbuj porozmawiać z mężem, powiedz mu , może zrozumie. To chyba będzie najlepsze dla Ciebie. Tak mi się wydaje. Ogólnie źle postępujesz ale błędy popełnia każdy. Truizm.

Gość dsdssfsdff
ta jasne, kto uwierzy w ta bajeczke? 42 latka, u ktorej plodnosc jest blizej zera nagle wpada na stosunku przerywanym, jaaaaasneeeeee

Gość Antekboryny
..Po co wstawiłaś tę historię ?

Gość typowa Lusia
temat jest sprzed pół roku:O