Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara_i_głupia

WPADŁAM Z GÓWNIARZEM

Polecane posty

Gość on_bez_pseudonimu
trzeba troszkę bronić romantyzmu, wrażliwości, uczciwości... wartości to to co sprawia że chce się żyć... i przyjemniej się żyje...

Gość z gilem
mów dalej... :)

Gość on_bez_pseudonimu
niee... bo Ci się spodobało :P

A dlaczego ma nam być żal chłopaka?Jak wie czym to się robi to chyba wie,że trzeba się zabezpieczać?Ja równiez nigdy nie zostawiam sprawy zabezpieczenia facetowi bo jak coś-ja będę w ciąży a nie on.A już na seks bez zabezpieczenia bym się nigdy nie zgodziła.A jeszcze z obcym facetem to już całkiem. P.S Ja wolę by Włosi dokopali Niemcom ;)

Gość z gilem
osz Ty ... :)

Gość on_bez_pseudonimu
zdanie i opinie wyrazilem... a teraz musze isc...papa

Gość Myszka Miki***
I jak zwykle, ktoś kto prosi o radę obrzucany jest błotem, wyzwiskami. Wszyscy tacy święci jesteście? Nikt z Was nigdy nie zrobił czegoś głupiego?

Gość agudama
Temee Bo chłopak młody a to ta 42 latka go uwiodła i odpowiada za to,ze bez zabezpeiczenia seks z tak młodym chłopakiem uprawiała nie baczac,ze to on w zyciu straci w zyciu niż ona.

Gość z gilem
papa :)

Gość z gilem
ojj przestańcie tak chłopaka bronić bo można by pomyśleć że jakiś niepełnosprytny albo dauniusz

Gość agudama
Autorka szukała kutasa na czacie,wyrwała 23 latka,uwiodła niedoswiadczonego,bo sama pisała,ze on taki nieporadny,wiec niedoswiadczony.Dała dupy bez mózgu i chlopakowi zycie może pokręcic.

Agudama-owszem.Ale jednak do seksu potrzebne są dwie osoby.A on nie jest jakiś upośledzony umysłowo za przeproszeniem,żeby nie wiedzieć co z tego może wyniknąć.Ona nic nie wiedziała o tym chłopaczku a on o Autorce.

Gość Myszka Miki w pantalonach
no skoro już jesteśmy przy radzeniu kroi się spory spadek ale po drodze trzba by zlikwidować dwóch pretendentów do niego jak myslicie: trujące grzybki czy arszenik? a może zaszczuć ich tak, żeby sami z własnej woli popełnili samobójstwo... wirus samobójstwa w polsce grasuje, to da się podciągnąć pod wirusa co o tym myslicie? :P, :P, :P tylko proszę o sensowne rady w temacie a nie jechanie po mnie :D :classic_cool:

Gość agudama
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2:1 dla Włochów.Brawoooooooooooooooooo

Gość Myszka Miki***
Autorko zrobiłaś głupotę kochając się bez zabezpieczenia. Jednak nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, czasu nie cofniesz. Jeżeli usuniesz tę ciążę to zrobisz kolejne głupstwo, dużo gorsze. Chcesz do końca życia mieć wyrzuty sumienia, że zabiłaś własne dziecko? Chcesz żyć ze świadomością, że jesteś morderczynią? Przemyśl to. PS 2:0

Gość agudama
2:0 miało byc :-)

Myszko-nikt nie jest kryształowy ale chyba nie myślisz,że każdy kłamie i zdradza i ma to być na porządku dziennym.Nigdy nikogo nie oszukałam,nie zdradziłam,nie okradłam.

Gość agudama
Temee Wybacz,ale jak spotyka sie stara baba 42 latka z młodym męzczyzną 23 letnim,to kto ma być mądrzejszy? Niektórzy tutaj na meza autorki jadą,ze taki i owaki,ze młodą zonke sobie wziął,a tera zseksu nie chce jej dac.To ja bronie młodego mezczyzne,ze to on mioał prawo być niedoswiadczony i zaufał starej babie.

czasami bezmyślność poraża ale doradzanie kurze kolejnych głupich kroków w imię "bo się wyda" przekkracza moje możliwości :D

Gość agudama
Myszka Miki w pantalonach Autorka powinna usunać ciaże,bo jak urodzi,to bedzie musiala pewnego dnia powiedziec prawdę swojemu dzecku,ze jest z wpadki,bo mamusia szału tyłka dostwała i z czata wyrwała młodego faceta,który na brak seksu narzekał,a ona taka dupodajka,ze z nieznajomym seks uprawiała i nie zabezpieczyła sie nawet przed ciażą i chorobami.

Gość Myszka Miki***
''Temee Myszko-nikt nie jest kryształowy ale chyba nie myślisz,że każdy kłamie i zdradza i ma to być na porządku dziennym.Nigdy nikogo nie oszukałam,nie zdradziłam,nie okradłam." Ale każdy popełnia błędy i kiedy prosi o radę , to nie na miejscu jest ubliżanie, poniżanie i wyzywanie. Takie zachowanie jest gorsze od oszustwa i zdrady. I pamiętaj nigdy nie mów nigdy. Życie bywa przewrotne, nigdy nie wiesz co cię w nim czeka....

Gość meduza 69
wzięłaś se starego pryka w wieku 20 lat z wygody i wyrachowania jak większość młodszych lasek to teraz cierp chciałaś by na ciebie robił to masz teraz powinien ci obić ryj tyle na ten temat

agudama jak ty mało jeszcze o życiu wiesz :D

Gość agudama
Myszka Miki*** Polak mądry po szkodzie :-) Przed szkodą mogął 42 durna,stara baba przyjsc tutaj i zasiegnać porady jak dac dupy aby nie zajśc w ciążę.

Gość Myszka Miki***
,,agudama Myszka Miki w pantalonach Autorka powinna usunać ciaże,bo jak urodzi,to bedzie musiala pewnego dnia powiedziec prawdę swojemu dzecku,ze jest z wpadki,bo mamusia szału tyłka dostwała i z czata wyrwała młodego faceta,który na brak seksu narzekał,a ona taka dupodajka,ze z nieznajomym seks uprawiała i nie zabezpieczyła sie nawet przed ciażą i chorobami." Nic nie musi mówić.

Gość agudama
Myszka Miki w pantalonach Jestem starsza od autorki :-) wiem bardzo dużo i dlatego jedę po 42 latce,która nie potrafi sie dobrze zabezpieczyć i do tego stosunek przerywany z napalonym 23 latkiem uprawiała:-)

Gość z gilem
o następna życzliwa ... meduza. Myszko ja już to tłumaczyłam ale nie trafia jak widać

Owszem-każdy popełnia błędy jednak Autorka szuka tu jakby usprawiedliwienia na chęć pozbycia się dziecka.Powinna być mądrzejsza ale skoro stało się-powinna porozmawiać z mężem i powiedzieć mu o wszystkim.Skoro nici z przysięgi o wierności to chociaż teraz niech będzie miała "jaja"i przyzna się do tego,co zrobiła. No pewnie,najlepiej jest dawać tyłka na prawo i lewo a w ramach środków antykoncepcyjnych stosować zabieg aborcji.

Gość Myszka Miki***
,,Przed szkodą mogął 42 durna,stara baba przyjsc tutaj i zasiegnać porady jak dac d**y aby nie zajśc w ciążę." Ale to zapewne była chwila, moment zauroczenia... spontaniczność dała o sobie znać....no nie pomyślała....

Gość agudama
Myszka Miki***no,niby nic nie musi mówic,ale jak dziecko bedzie pytało ojca,to wtedy co,matka bedzie pzezcałe zycie wymyslała niesamowite historie aby tylko nie wyjsc, na głupią ,starą babe,która rozumu nie miała.Ciągle bedzie dziecko okłamywała. A jak dziecko zachoruje i bedzie potrzebowało cos od biologicznego ojca.To co wtedy?