Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witajcie w kolejnym watku...

Polecane posty

watku albo wontku - jak wam mija czas? Jak wam mija dzien? Ja mam kolejny dzien bez renty OMC za mna choc na poczcie do 3.00 w nocy siedza. Uratowalam wam poczte w poprzednim watku zeby nie bylo ze nie zrobilam nic dla poczty, a tyle lat zbieram znaczki bez sensu. Ktos inny by zbieral z sensem , cos by bylo, ode mnie nic nie ma, nic sie nie dzieje. JA PIERNICZE... jakie wy macie wymagania. Dla kazdego ale nie dla bab na poczcie i tyle. To wszystko. Zeby siedzialy do 3.00 w nocy i nie mialy rodzin bo takie maja rodziny czy cos tam. I wiecie moralnego Francuza jeszcze nikt nie widziol na pewno, ale sie starali - cos robili, zeby byc moralni, przynajmniej na poczcie. Banki ze swietlika to im nikt nie ufol,ale ta poczta, listy do Marysienki, ale po zjedzeniu listow przez - ja nie wiem jak nazwac tego pana ktory sie ROZERWAL a z nim cala jego CHORA UMYSLOWO EKIPA -nikt rosliny w ogrodnictwie - to wiecie... hmmm... co tu o nim sadzic. A o co poszlo to sie domyslcie i takie jo zech miala szanse na ta Brunchilda i Niemcy przez tego syna DIANY , ale ktorej nie wiem i tyle. No i wiecie to co ja tam zrobilam w tym ogrodnictwie to jest system rentowo emerytalny 22 77 A TERAZ TEZ, A TERAZ TEZ - bo nie wiem jak odejsc z zakladu wiecie ze gowno i mocz. Nie wiem. Z ogrodnictwa. Odchodzi sie pajakiem a tak? Nie mam pojecia. Ale sklepem z penisami ORAZ KONTROLA bo niestety po wylaniu mnie dyscyplinarnym jak dla mnie zarzadzilam kontrol w tym ogrodnictwie wiecie - sanepid czy w ogole - wszystko prosze do kontroli - i tez wyniki kontroli do sadu sie dajei wiecie ja tak moglam UKROCIC proces w Polsce z Korfantym i zaskarzyc wyniki kontroli i zmienic okolice, wyjechac, cos robic - skonczyc ze szkola i sie obronic. I tak tez zegnam to ogrodnictwo w Niemczech GDZIE NIE MA GDZIE USIASC NA PRZERWIE. Co ja tam chcialam to miesiac popracowac zeby pasowala mi stala praca. Jak tam mozna miec stala prace to nie wiem. Nic zeby COKOLWIEK pasowalo ci w ogrodnictwie. No w szklarni - a uznaja to komus? Ja tam bylam na czas - miesiac - tak bym zaplacila Smieszce i po 1 dniu i dalej no to jakby mi sie dalej udalo. Ew. po tygodniu i tyle. I wiecie nie umialam z tego ukladu wyniesc sie do Niemiec po tygodniu bo mi sie nie dadza ze MOGLAM WYJECHAC. Ale na magazyny? Z takiego ciulstwa? Sorry i tyle. I moge niby byc ale nie mam sie wtracac. NIGDY NIE WROCE prosze mnie nie ciagnac - rozwalilam Niemcom Jana Ewangeliste i koniec. Teraz lece Francja i Kanada NA ANGLIE - takie ja mialam szanse dostac paczke jak on ani systemu rentowego nie dostal ten ogrodnik. A dostal go OD KOGO??? ten brat tu moj w Polsce. OD MIROSLAWY SZUTY - no wiecie co - ja te szkole tu moge cala zaskarzyc bo wiecie DO DZIS bez nich IDEALNIE - jak to jest mozliwe? pasuje mi dom dziecka. Ale tylko bez nich. Bo wiecie przed 7 rokiem to jeszcze pitalam tej Bonie a pozniej mnie szlag trafil w szkole takze wiecie. Ja mam dzis gdy to pisze dom dziecka i to W DUZYM MIESCIE i stala prace. Bez szkoly w KJU takze wiecie JEDEN PIERDEL dla mnie to KJU jest i mam to w dupie. I powiem wam tak sie mna ktokolwiek przejal - te brygidki niech juz zamilna albo sie straca. Spowiedzi w KJU nie ma wiec o czym mowimy. Ale co mam na mysli to to, ze wiecie zapomnieli w Londynie jak i po co byla moja babcia i to nie wiem czy jest smieszne czy nie, czy warto sie z tego smiac czy nie. CO ona robila tak wysoko i dlaczego mogla byc i sie nie dala ze ...mogla byc i tyle. No i tego juz nie pamietaja, a jak se przypomna to nie beda wiedziec jak za Francje ze nie do Francji, ze mnie nie przerzucili -nie chcieli bo ze Slaska, to po co tu dali. Bo jaka ja w sumie jestem. NISZCZYCIELKA NIEMIEC - tyle ile no ale i koniec. Nie ma - wszystko bylo minelo i koniec bo mam zniszczone szkoly i po co sie uczylam.No ale widzicie pracy z domu dziecka nie umialam dopasowac, wydac sie tak - z domem dziecka. I tyle. I wiecie to sie juz nie dam bo Bona sie bala domu dziecka, ten dom dziecka byl, te Anie Shirley tez znalazlam. I normalnie powinnam z nia dobrze zyc jak dzis, dom dziecka i malzenstwo na dom dziecka i praca. I to bylo wszystko Ok i moralnosc.I tak bym te Bone wykorzystala a tak? Zniszczyla mnie sponiewierala. Zostal mi andrzej z uk dzis ale tylko w necie popisac. Do uk nigdy mnie nie ciagnelo - no do Londynu.Dalej nie rozumialam niczego i tyle. I co jeszcze? No i USA i WSCHOD. To jestem ja i przyroda ale to moja sprawa i tyle. Tyle w sumie - co wiecej?

Take widzicie napisalam wam SZCZERZE JAKA jestem - wy nigdy nie bedziecie tacy szczerzy i tyle. Pozniej bylo, ze moja babcia mogla byc bo miala dziecko bo cos tam.Nie , nie o to chodzilo. Ityle. Ona mogla byc od siebie. A po co jej dala Anie Shirley to nie wiem, a to ona? Takie rzeczy wiecie. Ja w to nie wnikam i tyle. Ona zginela tragicznie - jak - to sami nie wiedzieli. A czy listy do marysienki sa lepsze od listow Ani Shirley to se sami osadzcie i tyle.No wiecie - ten ogrodnik normalny nie jest. Kto jest?Nie wiem. I tyle wam napisze z mojego slaskiego kju. Gdzie jest moja renta, wyprowadzka i koniec. Ja mialam zostac sama ale co bez domu dziecka? Co przypasowac bo z domem dziecka to zarzut ze nie poszlam na poczte. I moglam sie wydac i miec 2 dzieci. 3 dzieci to przesada, ale 2 moglam miec. A tak? I tyle. Bo nienawidze Miroslawy Sz. a w sumie miala racje. NIE MIALA!!! Miala miec rodowod a jesli nie chciala - to miala zarzadzic kontrole szkoly i sie obnizyc figurami w sadzie - i bylo wiecie chyba ze w tej szkole tu w KJU nawet nie dalo sie pracowac po obnizeniu i tyle. I wiecie to obnizenie to w sumie 2 figury i 2 fakultet KATECHETA. Takie tam rzeczy.Albo szkole wyburzyc i nowy budynek. I w taki sposob - w czym ta Miroslawa Sz. miala racje - zeby jej nie pomawiac. W czym? KJU jak czytacie - w Anglii - pala psychiatryczna leci i to jest madre i tyle. A reszta bez znaczenia. Wiec jesli mieszkam w Kju to gdzie jest pala psychiatryczna i wtedy jest KJu, a bez paly to co to jest? Bo to jest zaskarzenie wiezienia ze co zrobic z chorymi umyslowo, co to jest choroba umyslowa. Takie cos. Kto jest zdrowy kto jest chory i tyle :(

Gość owietrzka
i dze moja renta i tyyyyyyyyyyyyle baaaaaaaaaaaaaaal legionyyyyyyy!

Witaj PODSZYTY Pasterzu Owiec - nie wiem co Ci mam napisac.Jak czytasz moje porwanie w 2008 roku bylo 2 porwaniem i teraz listy do Marysienki sa we Francji jak nalezy i jest poczta i bank we Francji - ciekawe jak dlugo ale jest. No i tak jest ograne? moje porwanie z dziecinstwa.1 porwanie. 1 Apokalipsa moja.No troche sie mialam brac w garsc.Dzis juz OMC wszystko widze co sie wtedy stalo. I ta rodzina -Bona i Mengele wszystko sprowadzili do kasy. 1komuni balam sie jak pozaru.Za chwile bombe zjadlam -skrot mojego dziecinstwa i walenie sie z bratem francuzem i tyle. Wszystko.Co jeszcze? Bez matmy - bo syn aktorow bez matmy, tu rodzice tez bez matmy i tyle. Jak sie mialam SAMA wziac w garsc po tym porwaniu nie wiem. Nie mam pomyslu do dzis.Jako dorosla osobe OCZAMI mnie porwalo. Tam chyba w calosci w pizamie i jak wrocilam to bylam bez ubrania albo mialam ubranie?nie pamietam. Wiec tylko pomaranczowa pizama w rozowe GRUSZKi i tyle. Takie cos. No i wytlumaczono mi wszystko kasa a ja zaczelam miec skrupuly ze ktos mnie widzial tam w tej pizamie jak to wszystko zniszczylam. I tak zaczelam bac sie policji, a tak jedna policja, jedna ucieczka. A tak jednak wystraszylam sie , ze mnie aresztuja jak mi sie jeszcze raz cos takiego przydarzy - skad sie tam wzielam nie wiem. Dofrunelam najwidoczniej i tyle. Drzwi co prawda bylo zamkniete, ale no wiecie wszystko mozliwe i tyle. I no jedynie ze policja nie weszla i mnie nie aresztowala w tej pizamie. A jak wyszlam z pokoju nie wiedzialam.Czy mi sie to snilo nie wiedzialam. Takie mialam przygody. Skonczylosie, ze helikopter przylecial i tak sie tam znalazlam w tej pizamie w tym miejscu.I ze czasem tak sie dzieje. W ogrodku laduje helikopter - wchodza po drabinie przez okno, zbieraja idziesz w jakies miejsce, patrzysz co sie stalo,wracasz i wnioski i tyle.Jakie wnioski? To czytacie :(

Gość młoda :)
Cześć bezdomna! Miłego popołudnia Ci życzę:) Ps. ktoś się na kafe podszwa pod Ciebie, ale mu to nie wychodzi! Ty jestes nie do podrobienia :)

Ano tak to jest wiecie GDZIE MOJA RENTA i koniec. Gdzie moj brat z Holandii i tyle. Iwiecie tylko tego helikoptera nie pamietam.Czemu nie mialam ubran tez nie.Kaj mi sie stracily. Ale gdzie mnie helikopter zabral to mialam I lali ze mnie ze na drugi raz mam sie ubrac do helikoptera i dalej bo czy ja bylam ubrana w tym helikopterze.Alenie pamietalam.No raczej tak i tyle. I tylko nie umiem wam napisac czy przez oczy -ale chyba i kiedy. Ale chyba przed 1 komunia. Pozniej taka bym nie byla. Po prostu mieli mnie oddac i tyle. Wszystko.I to bylo slawne tu, niektorzy w to wierzyli, zetak od 66 KK sie uratowal.Wiec ja od dziecka bylam wiecie najrozniejsze przygody mialam - dobre i zle. Taka prawda. I tyle. A co ja tu robie to nie wiem - Francje przez Kanade do USA i na Wchod - taka mam FIGURE teraz i tak lece. A jak? To tam bez wiekszego znaczenia i tyle. Francja moze byc bo ma figury na polach. I zawsze troche od Polski zalezeli tymi figurami ityle. Takie zycie. A reszta? Kogo obchodzi reszta,nie? GDZIE JEST MOJA RENTA? CDN. 😡😡😡😡 :( :( :9 :( cdn. :( :( :( :(

Czesc mloda - ile masz lat? Ja to tylko na rente.Nic wiecej. Dla uspokojenia ludzi , ktorzy maja JAKIEKOLWIEK klepki na miejscu - Bona nie jak dla mnie, Mengele tez to napisze wam, ze no wlasnie... co by wam tu napisac. Acha - dyrekcja w 1 szkole gdzie pracowalam BEZ STALEJ UMOWY O PRACE powiesila sie . 2 panie dyrektor. matka 4 dzieci samotna i jeszcze jedna. Nastepnie pol szkoly, caly moj rok. I wiecie wystarczylo mi po studiach Z TYLOMA WAKATAMI dac stala umowe o prace i tak mnie wylac bo sie dowiem O CO MNIE W ZYCIU CHODZILO ZE JA TAK SKONCZYLAM - od campari. Na pewno nie o Kaina - to na pewno. I o nia. A w sumie to pytanie jest do waszych sprzataczek O CO IM W ZYCIU CHODZI? i tyle. Ito wszystko.A szkola z rodowodu to sie na umowe nie patrzy i tak jestem WYZEROWANA w szkole - nikt mnie nie obnizyl,nikt za rodowod nie podziekowal i tyle. Taka prawda. Moze i podziekowali, ale bez przekonania jakos pozostalam.Teraz ta moja praca DAWNA - bez znaczenia. Juz jestem obnizona ale tak BYLE NIE DO SZKOLY. Bo z tym rodowodowem to jeszcze- jakies swoje mysli, a tak? Zostaje program nauczania przy ktorym gina figury na panstwo wiec te rodowody byly cenne bo tak byl urzad a tak nie. Bo wiecie tu i tu figury i co? Klops. A tak? Tu rodowod tu figury i ...co dalej? I tyle :(

Mam 19 lat i zawsze cieszę się, jak się odzywasz na kafe:) Wszystkiego dobrego, indianko!

No to tyle ile mloda jestes.Zalezy jak i na co mloda. A ja nie jestem Indianka i tyle. Ja sobie cenie rodzine i to jest bardzo wazne. Takze mozesz sobie darowac takie nie wiem przymiotniki - bo nie wiem czy to sa inwektywy czy co to ma byc. Slaskiej rodziny nie mialam. Polska rodzina nie wiem co to jest. Dom dziecka nie nalezal sie, oddanie nie nalezalo sie, psychiatra? tez sie nie nalezal. Co sie nalezalo?Jak? I tyle. Bo czy stoje po stronie Polski? Nie i tyle. Ja jestem WYPISANA Z POLSKI i tylko chce rente po matce i tyle. TO WSZYSTKo. I tyle :( Tylko tyle. A 19 lat to w pewnym sensie stara kobyla i tyle :(

Właściwie to masz rację, taka młoda to juz nie jestem ;)

filmik niezly :) stachuuuuuuuuuuuu , gdzie sa moje piniadze za las :) Owieczka nie chce pieniedzy za las, tylko rente :) a ja chce ja zabrac na Malediwy :)

Gość kjkjklj
Bezdomna, jedź może z Pasterzem na urlop. Odpoczniesz, zmienisz środowisko, na dobre Ci to wyjdzie :) A Pasterz sam proponuje!

Witajcie, nie chce mi sie juz pisac po slonsku.To same glupoty zeby tylko miec rodzine. Takie cos to jest.Dlatego jesli nie masz na Slasku slaskiej rodziny Z TAKICH DEBILIZMOW zlozonej zeby... bylo wesolo to po prostu zawsze sie dostaje po glowie i tyle. Tacy ludzie to sa. Niemcom sie nie dali i tyle. Uznali ich za zboczencow, degeneratow , zera i tyle. Praca OK, ale rodziny maja oni tylko wiecie -Niemcy leca rodowodami ZUPELNIE INACZEJ i tyle. to w ogole tam sensu nie ma takie myslenie, oni mieli BYC NIEMCAMi. To wszystko A nie robic takie rzeczy.A jesli ktos nie ma takiej rodziny to co ma zrobic? I mam o to zal, ze nikt sie stad nie wyniosl Po co ja tu siedze. W Polsce bym miala dom dziecka a tak jakies pierdy, kazdy moze dopisac swoja pierde. Co z tego pasuje to nie wiem. Niemcy jak wygladaja, a jak Slask - nakradli przez nich, w ogole TAKIE ZERA to sa ze sie opisac nie da i chyba spokoj jest tylko z powodu 1 rzeczy, ze WSZYSTKO BEZ SENSU - istnieja tylko Niemcy i Polska - Niemcy i Slask. I chyba to mam - O CO TO POSZLO, ze jest tak cicho. A Francja juz wychodzi sama z siebie. Takie cos jak te klasy matki - dalszy ciag. I tylko moje pytanie CO TE SLAZAKI CHCIALY TYM OSIAGNAC WIECIE? Bo kanaliami to sa,ale poza tym. Z tego nie pasuje nic, ja to mam, ani stala praca , ani na poczcie i chyba to jest ze ...przesadzili, ze mieli sie komus poddac, ze nie mieli racji. Ze Polska a oni. I wiecie co o tym sadzicie? Tylko tyle. I koniec. I wiecie pasuje mi to do czegos, do kogos i sie nie dam. ONI SA CHORZY PSYCHICZNIE I POWINNI PODDAC SIE ELEKTROWSTRZASOM. MOIM ZDANIEm Pan Bog dopuscil Slask zeby byli na rodzine krolewska - to wszystko.I mieli NA NICH byc, a oni ruszyli naNiemcow - to jeszcze mialo sens, a Kevin w Niemczech? Byleby brygidkom bylo dobrze.No ale to beze mnie. Gdzie brygidki tam mnie nie ma i tyle. Wole rodzine niz je i tak mam paczke. Moze ja wreszcie dostane. Za wartosci. No ja z takiego ukladu nie mam nic. A wiecie na Slasku byla i Francja i Kanada i Niemcy i Indianie i nagle... nic nie ma. Jakis Slask co to jest? A czemu? Ityle :(

Wiecie oni mieli figury do Niemiec ze te klasy mojej matki nie mialy racji i tak wybronili KK. No to mieli sukces- jaki nie wiem - jakis tam.No a co z tego? Niemcy zaczeli leciec tak sw. Franciszkiem i nie po nich za Holokaust i za Auschwitz bo bylo, ze w koncu Auschwitz bylo na Slasku i zapierdalali w tym Auschwitz. Zydow palili.I co dalej?No to wymyslili ze mogli byc. I to sie skonczylo. Teraz leca Kevinem DLACZEGO? i tyle. A jacy sa Niemcy? i tyle. I wiecie to jest. A co oni maja NA POLACH.Bo sie dowiem ze mysle co maja w gaciach. To ogrodnik tak mysli.Nie on pracuje. On mi prace zezarl na poczcie ja go pierdole jedyne co dla niego moge zrobic to trotyl w dupe mu wsadzic i takim jak on. A na polach co oni maja? Rosnie nie rosnie. Jak rosnie? I tyle. Nie wiem. Warto by cos poczytac. Bo jak zycze Niemcom, jak lece w Niemczech. Ostatnio tak, a w sumie W OGOLE. Kogo obchodza oni i tyle. Mieli sie poddac Brunchildzie i miec ogrodnictwa - co oni sobie nie mysla? Nie bo by im poszly kredyty w USA na Jana Ewangeliste i tyle. No wiecie... :(

GDZIE JEST MOJA RYNTA? CDN. 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ps.ja tylko chcialam napisac przed nastepnym kwekiem gdzie moja renta ze powiem wam no jakby to ujac a nie sklamac i tyle. Ze a zapomnialam co chcialam napisac. A nie... wiem juz. Chcialam napisac, ze jak i wy stojacy po stronie ogrodnika i on nie wiecie co robic czy macie watpliwosci w zyciu to zawsze mozecie se kupic trotyl albo sztuczne ognie i wsadzic se do dupy i wybuchnac. Bo sie dowiem poszlam do liceum bo nie wiedzialam co zrobic ze swoim zyciem po powieszonych koloniach.Nie. Wiedzialam. Tylko nie rozumialam, ze Bona zawiscila mi INTERNATU i tyle. INTERNATU w szkole ogrodniczej i wszystkiego. Nie moge tego oceniac. Staszic to pol Goethego. Nie wiedzialam. Lecialam panstwem - przestrogi dla Polski, a jakbym wiedziala to bym tym bardziej nie poszla - po co komu Goethe i tyle. On mial Slask rozwalic - on tu powiesc napisal.Erotyczna. Zeby im pomoc. O erotyzmie gornika w kopalni i go nie chcieli. Bo bedzie ze ksiazki czytam co sadze o Goethem. Goethego nie czytam. Nigdy go nie bede czytac. Po co ten facet sie urodzil?Jedynie moze za Faustyne Kowalska FAUSTA za BIESY - jedno za drugie no to Cierpienia mlodego - choc to listy i wiecie co to jeszcze tam napisal? W sumie tyle.Faust i listy do Faustyny i tyle. Co jeszcze? IDIOTA. I tyle. Biesy i Idiota. I bracia Karamazow. I tyle :(

Wiecie PRAWODO STALEJ PRACY od dziecka mam wiec mam was gdzies. tylko nie rozumialam wielu rzeczy.Powieszony rok to naprawde bylo NAJBARDZIEJ istotne. I tyle:( Ale prawo do stalej pracy mam - jakiej? Takiej ze miesci sie w obrebie tego jak ja mialam i koniec. Czy to sie miesci w obrebie Polski i Slaska i moich POWYRYWANYCH rodowodow - poodrywanych? No na wilka nie mialam szans - Skarbek, Adolf , sw.Elzbieta - zeby byc jak wilki tu niedaleko i tyle. Noi co jeszcze?Nie wiem. Naprawde nie wiem. No to prace stala mam - jaka? Telefon i tyle. No ja uwazam duzy sklep , magazyn i tyle. A jesli chodzi o inne rzeczy to tez mam co robic , nie nudze sie. Choc rodziny nie mam. A kiedykolwiek mialam? A kiedy? Jak mnie helikopter przez okno porywal i wszyscy mieli to w ciulu icipie i tak jest do dzis? Slonsko rodzina slonsko rodzina od ojca i matki od corki i syna i synowej... i slonskiej synowej 🖐️ GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(