Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

RaniMa

Blogi modowe

Polecane posty

Jakie znacie ciekawe i godne polecenia blogi na temat mody i nowych trend贸w? Ja najcz臋艣ciej zagl膮dam na http://redlipsswearing.blogspot.com i gor膮co polecam. Ale jestem te偶 ciekawa, co wy o nim my艣licie i gdzie same zagl膮dacie :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Nie przepadam za blogami modowymi. Zdecydowanie lepsze stylizacje i ciekawe inspiracje daj膮 profesjonalne strony modowe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fashion is my passion
no wlasnie a co sadziecie o blogach modowych dla dzieci? ja mam pare ulubionmych(mimo ze nie jestem matka) ale chyba dziecko od malego trzeba uczyc stylu... http://vivioli-babiesfashionlife.blogspot.com/ ten mnie rozwalil znalazlam na facebooku doroty wroblewskiej i kto jak kto ale ona sie na tym zna :) a z doroslych to napewno macademingirl :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 love+kisses
no cudny :) fajne inspiracje. Zawsze jak kupuje corce ubranka to mimo ze np z jednej firmy to potem nie wiem co ze soba najlepiej wyglada. a tu takie mieszanki, kotrych sama bym nie wymyslila, moze nie do konca w moim stylu ale pomysly super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nudna nuda
ciuchy z sieciowek sciagniete zywcem z manekinow .. nuuuuuuuuda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielonaHERBATAaaaaa
wchodze na blogi modowe zeby posmiac sie z idiotek kt贸re nie maja co robic, ubeiraja masowo te same ciuchy, suma sumaru wygladaja identyucznie, wiec co w tym ciekawego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buty na nowy sezon ;))
ja lubie chictopie, blog贸w mam par臋 zapisanych, ale nie chce mi si臋 teraz szuka膰 :P HallofashionPL zaprasza po jesienne nowo艣ci! w ofercie: - szpilki w delikatny szpic, r贸偶ne kolory i wysoko艣ci obcasa; - zamszowe creepersy; - sneakersy na koturnie; - botki fason LITA, obcas 9 lub 13cm, zamsz lub eko-sk贸ra i inne modele na nowy sezon. 193.23.48.135/listing/user.php?us_id=26185676 Zapraszamy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa nuda
ten z dziecmi fajny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Blog o inspiruj膮cym 艣wiecie mody. www.kashmirinspirations.blogspot.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poszukuj臋 do wsp贸艂pracy blogerki/blogera Witam, Poszukuj臋 do wsp贸艂pracy blogerki/blogera do promocji sprzedawanych produkt贸w - torebki damskie David Jones, torby m臋skie David Jones, VERSO. Interesuje mnie wymiana us艂ugi: wykonanie zdj臋膰 z naszym produktem ze zgod膮 na wykorzystanie na naszych aukcjach i w sklepie internetowym w zamian za dany produkt na w艂asno艣膰. Nick allegro: KN_Furmanek, salebags Je偶eli jeste艣 zainteresowana/y odezwij si臋: sklep@salebags.pl

Udost臋pnij ten post

Zobaczcie pocz膮tkuj膮cy blog m臋ski: FlyingHat na blogspocie. Lubie dobrze ubranych facet贸w! Zapowiada si臋 ciekawie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
www.lifebystyle.blogspot polecam zobaczcie i oce艅cie dopiero zaczynamy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tupsycka
Mo偶na si臋 艣mia膰 z blogerek modowych, ale one wykonuj膮 ci臋偶k膮 prac臋. Same zobaczcie ile trzeba w艂o偶y膰 trudu, 偶eby w og贸le zacz膮膰 http://www.fashion-blog.pl/jak-zostac-blogerka-modowa/ Ja im zazdroszcz臋, 偶e mog膮 zarabia膰 na swojej pasji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Trampolinna
Ja uwielbiam w wolnym czasie przegl膮da膰 r贸偶nego rodzaju blogi nie tylko szukaj膮c informacji modowych, ale te偶 zwi膮zanych ze stylem 偶ycia :) Gor膮co polecam blog http://www.fashionsite.pl/moda/ , sympatyczne artyku艂y, milo si臋 czyta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
www.o-you.pl

Udost臋pnij ten post

Ja mog臋 poleci膰 bloga Kosmetycznej Hedonistki. Nie jest co prawda typowo modowy, ale mo偶na tam o ciekawych rzeczach poczyta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marita88
podejrzane.com blog o modzie m臋skiej damksim okiem, sledze dosc czesto :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio przegl膮dam bloga podejrzane.com. Super m臋ski blog o tematyce lifestyle. Fajne stylizacje, zawsze mo偶na co艣 podejrze膰. Tre艣膰 te偶 niczego sobie. Mog臋 艣mia艂o stwierdzi膰, 偶e to powiew 艣wie偶o艣ci w blogosferze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A s艂yszalyscie o blogu www.podejrzane.com ? Polecam Wam tam zerkn膮膰, fajny blog m臋sko-damski !

Udost臋pnij ten post