Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

ogromna niesprawiedliwość :( czy też tak macie?

Polecane posty

kupuje takie cukierki, owocowe, 5 smaków i zawsze najwięcej jest których? oczywiście tych których nie cierpię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o smaku marcepanu czy marcepan to kurfa owoc?! :O

limonka pomarańcza brazylijska truskawka kiwi marcepan 😡 najlepsza jest limonka i truskawka...ale ten marcepan to 😠 :O :O :O

Gość klaudia1617
marcepan powstaje z migdałów także TAK ! mozna powiedziec ze owocowy cukierek:) kocham marcepan!!!!!!!!!!!!

migdały to orzechy? wiem,że ludzie to lubią,ale mi to smakuje jak jakieś kukułki (byly kiedys takie cukierki) jak na opakowaniu jest napis fruit to oczekuję orzeźwienia :(

Gość a ja lubie sliwki w czekoladzi
e i zaraz wybiorę się po nie do sklepu .Narobilyscie mi tylko smaka.

czkawkę mam po zimnej herbacie :) albo jak za szybko jem... śliwek w czekoladzie też nie lubię, wiśni...lubię natomiast nadzienie jogurtowe najlepiej by było kupować to na wagę i wybierać swoje ulubione smaki :D

Gość no przeciez tak mozna kupowac
na wagę w marketach.Są osobne stoiska ,cukierki podzielone np Wawelu ,lub Wedla i osobno smaki .Obok stoi waha , nie wolno tylko mieszać z różnych firm.

ja jak kupuje mieszanke krakowska to najwiecej jest malinowych :D a u mnie nikt za nimi nie przepada i zawsze zostaja

z miętowych lubiłam takie kryształki ale już ich nie widuję, za mocnych nie lubię, a smak ICE jakos zmienił sie ostatnio na gorsze malinowe? z galeretką w środku? :)