Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonecznikowy20000000

Czy Mogę to traktować jako niespodzianke???

Polecane posty

Mój facet wraca po prawie dwu miesięcznym pobycie za granicą . Powiedział ,że wraca za dwa dni a z pewnych zródeł dowiaduje się że on jest już w drodze ,że chcę zrobić mi niespodzianke i pojawić się wcześniej . Ale...takich niespodzianek ja nie lubię , może potraktować to jako formę sprawdzenia mnie ? niewiem jak to odebrać ?

Gość rozumiem, tak
no taak, rozumiem doskonale, tez bym sie tak czula. Co za kretynizm, moze chcialabys sie przygotowac, byc umalowana.. moim zdaniem przyjmij go jakbys wiedziala, powiedz ze wiedzialas, i ze tego sobie wiecej nie zyczysz bo nie lubisz niespodzianek - zadnych ani dobrych ani zlych. ja bym cholery dostala. kiedys wyrzucilam z domu mojego owczesnego faceta z bukietem kwiatow, bo wlasnie sie nie zapowiedzial, ja ja siedzialam w domu, uczylam sie do egzaminu, no najswiezsza nie bylam, a tego kopnelo na romantyczna kolacje, ale nie raczyl mnie uprzedzic....

Gość juszjejwieze
haha,mialam to samo miesiac temu,tez sie wkurzylam i pomyslalam ze chcial mnie sprawdzic

:) :) Nie, niechodzi mi tu o malowanie ,albo jakieś przygotowanie :) Ale troche jestem zła ,przecież to głupie ,mam prace ,nie odpoczywam tu,tylko pracuje .mam jakieś obowiązki . Ustaliłam sobie grafik w pracy ,dzwonie ,pytam gdzie mam po niego przyjechać bo była taka opcja a tu nagle dowiaduje się że on już jedzie .....Zadzwonie do niego i powiem żeby mnie nie wkurzał tylko powiedział gdzie jest.

Będę obrażona :)

Gość mój zrobił mi taka niespodzian
ke i został nie miło przyjety bo byłam w szoku ,zamiast usmiechu pytałam zwriowałes co ty tutaj robisz to ty hehe

Mój facet też dwa razy tak zrobił :) niby po to żebym nie denerwowała się że jedzie, wypadkami...ale kto go tam wie po co tak na prawdę :p

Gość Zzzuu
też bym się wkurzyła...

Gość ciekawek
nie no, u ciebie bedzie za 2 dni jak powiedzial a jedzie juz teraz zeby sie jeszcze spotkac z tamta tamta tez czeka i teskni, a ze jest wyglodniala to... sie bedzie dzialo ! :) po tym wszystkim do ciebie wpadnie juz potulny jak baranek :)

on pracuje w kamieniołomach jako przodowy i na dwa miechy pojechał w delegacje wykopać jakiś nowy chodnik , ale nie podoba mi sie to ze wróci wcześniej

Gość słonecznikowy2000000
Nie jedzie do innej bo mieszkamy razem :) Ale dzięki już wiem jak to odebrać .....wkurzę się :)

Gość sscvvb
ale wy dziwne jestescie :-0 faceci chca wam naprawde zrobic niespodzianke a wy im takie numery sadzicie i odrazu posadzacie o sprawdzanie. Ja bym na miejscu takiego jednego i drugiego fige z makiem wam pokazala i tyle byscie mnie widzialy...ksiezniczki od siedmiu bolesci.

Taaa ja tam nie lubię takich niespodzianek ,po co tak kęcić ,kłamać ,jak mu to srednio wychodzi . Dobrze wie że jedzie . Foch :)

Teraz czekam ,denerwuje sie ,jak podjeżdza jakiś samochód to wyskakuje bo myśle że to on pies szczeka myslę 'Przyjechał",ja niemogę a ten łaskaw nawet nie odebrac tel, chce mu powiedzieć ze wiem ze jedzie i niech mi powie gdzie jest do choleryyy,nienawidze czekać .

Gość ta jedyna 17nastka
A jak jedzie ale do innej i przyjedzie za 2 dni???? ha

Gość kobietka szalona;)
poczekaj i zobacz co będzie ... nie dzwon do niego. faktycznie moze cośkombinuje.

Kurdę też tak myślę ,może on coś kąbinuje ale nie nakrecam się bo popłyne z fantazją ... Będę wiedzieć gdzie jest bo zadzwonie tam gdzie pracuje i zapytam czy jeszcze jest ,pozatym ile mozna nie odbierać tel ? wie że potem by mu się to nie opłaciło :) "Zabiję go za to dziś" .Bez takich numerów.

Czy ja przesadzam ? powiedzcie mi ? mam okropny charakter ,zdaję sobię z tego sprawy :)i jak na mnie przystało miałby awanture dlatego pytam was - patrzacych z boku.....

Gość małajulka
mój mąż też robił swego czasu/jak pracował w delegacji/ takie niespodzianki. A za narzeczeństwa to już norma była ;-) Teraz dopiero dałyście mi do myślenia... sprawdzał mnie, cholera, jak nic mnie sprawdzał ! A ja się durna cieszyłam, że taki romantyczny... Szczerze to ja uwielbiam niespodzianki, więc mnie cieszyło, że przyjeżdżał niezapowiedzianie. Pewnie, że nie byłam przygotowana tak, jakbym się szykowała na powrót oczekiwany, ale zawsze witałam szczęśliwa. A może to nie były niespodzianki, nie mogę... jeszcze dziś jak wróci z ogrodu to zagadnę, bo nie zasnę ;-)

Ale mieszkam z rodzicami heh Dalej ma wył tel ,jestem wsciekła już .

a jakbym poszła na impreze to będzie lipa????

Gość juszjejwieze
ja planuje kino moj w niedziele wraca,teraz ja udam glupa

ale wiesz ze wraca??????? Dzwoniłam do niego o 12 w południe ,słyszałam ,że jechał wiec musiał byc już w drodze ,wiec gdzie do h...jest teraz ????? przecież to 900km do 1000km NO niewiem ,może przesadzam .

Gość kobietka szalona;)
no czekaj, nigdzie nie idź. Zrób sie na bóstwo, nie mów mu że wiedziałaś. Przyjedzxie zobaczy pomysli wow jaka ona na codzień piękna... a jak cos ukrywa? może gdzieś baluje i naprawde do ciebie eróci za 2 dni dopiero

no własnie ,a jak nie przyjedzie dziś a ja tak będe czekać ???? Też mogę dziś gdzieś wyjść . Czekać ? nie czekać?Wyjść ? zostać ? :)

Gość juszjejwieze
na 100%nie wiem wczoraj mowil ze we wtorek,a dzis ze w iedziele.wiec moe znow przyjedzie z zaskoczenia,wkurza mnie to

Gość kobietka szalona;)
nie rób nic na złość bo nie warto. zrób coś dla siebie

Gość EEWWRQERTQERGV
JUZ WIDAC ZE GO NIE RAZ ZDRADZILAS; JAK TAK YMSLISZ ZE CIE SPRAWDZA; niespodzinka. TO EJST NIE SPRAWDZANIE

Gość juszjejwieze
tez tak uwazam,dlatego wybieram sie do kina na komedie