Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojony Twoim Postępowan

Dzisiejsze młode kobiety to jakaś tragedia ale mężczyźni nie są lepsi!

Polecane posty

Gość Zaniepokojony Twoim Postępowan

Nie mają żadnych zainteresowań,hobby, żadnych umiejętności potrzebnych w życiu dorosłym. Nie wspominając, że w większości nadają się tylko do zabaw erotycznych. Jak tu się z jakąś poważniej wiązać? Jak uznać jakąś odpowiednią na kandydatkę na żonę? W większości leniwe, bez żadnych ambicji czy planów na przyszłość oprócz usidlenia jakiegoś faceta. Patrząc na przeciętną polską kobietę nie myśli się " o fajna porządna kobieta" raczej " o fajna dupa" albo " zerznąłbym". Niestety spora część z tych młodych kobiet nie ma nic mężczyźnie do zaoferowania poza swoim młodym i atrakcyjnym wyglądem a i tak jak wiadomo jest on tylko przez jakiś czas. Dłuższy związek z dzisiejszą młodą kobietą jest dziś nie tylko nieopłacalny dla mężczyzny co zabijający wszelkie inne plany i marzenia. Dlaczego dziś tak często stosowane jest określenie związek bez zobowiązań? Dlaczego mężczyźni będący z kobietami dłuższy czas nie chcą się wiązać na stałe z kobietą? Bo jest to dziś niepotrzebne by współżyć z kobietą. Można by pomyśleć, że ten kto dziś bierze ślub z kobietą to kompletny debil bo przecież po co się żenić skoro to nie jest potrzebne kobietom by współżyć. Nastały takie czasy, że dla osoby dla której seks z kobietą do czegoś mężczyznę zobowiązuje nie ma miejsca w świece pełnym zdrad, porzucania rodziny i przygodnych uciech. Tylko czy kobietom podoba się taki świat, w którym nigdy nie są pewne swojego partnera, z którym uprawiają seks? Czy to do czego pozwalają tak jak związki bez zobowiązań i wiecznymi zaręczynami jest rzeczywiście dla nich korzystne?

Gość blablablablablaa
nudaaaaaaaaa

Gość zadowolony że heyaaa ;)
sa jak najbardziej ok:)

Gość ejno ale kto to jest
cudownie piersi ma ta laska Wiem :D

Gość zerżnij siebie idiott autor
czubku a ty przypadkiem nie jesteś z tych 666 bo widże twój IP :DDDDD pożal sie bożżżż

Gość zwaiłem sobie konia
na tej focie dzięks ziomale :)

Gość do tego wyżej
to weź się za chłopców, broni ci ktoś posrańcu ? :O

Gość zwaiłem sobie konia
nie jesteś z tych 666 Jakich 666 a kto to jest ?

Gość zwaiłem sobie konia
to weź się za chłopców, broni ci ktoś posrańcu ? Pierdol się szmatławcu.....po za tym ja sobie zwaliłem na tym linku a tam zdjęcie kobiety więce twój tekst nie czyma sie ani kupy ani dupy .....

Gość aghaga
ale ludzie to przyjeby widze twoje IP :D no i co z tego że widzisz jego IP ja pierdole ale z ciebie frajer :D

Gość do tego wyżej
skoro nie pasują ci kobiety na partnerki to weź sobie chłopaka posrańcu !!!

Gość malinowa piwonia i bez
zgadzam się z autorem meżczyzna, który szuka tradycyjnej , porządnej kandydatki na zone ma ciężko znaleźć porządną za to poszukiwacze tylko przygód erotycznych maja raj bo ogólnie wśród młodych kobiet puszczalstwo jest niesamowite, zaczynają sie wakacje to dopiero się obyczajnośc poluzuje w naszej Polsce

Gość Potwierdzan słowa jest teraz
strasznie większość kobiet zachowuję się jak dziwki nawet specjalnie się z tym nie kryjąc, porządną znaleźć to jak wygrana w totka. I nie tylko młode się puszczają moim zdaniem najgorsze są takie co po studiach mają koło 24-26 lat i mieszkają same z jakiegoś powodu (np. ciężki związek w przeszłości) reguły są to dobrze zarabiające z pozoru porządne kobiety, właśnie z pozoru... Nie będę mówił co takie kobiety robią...

Gość bezpseudonimu4
..najgorzej to myśleć schematycznie i szufladkować ludzi.