Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubapoznan93

Wesele - Poszukiwanie partnerki, Poznan

Polecane posty

Gość Kubapoznan93

Szukam osoby towarzyszącej na wesele , które odbędzie sie w najblizszy poniedziałek. Jestem wysokim,szczupłym, ciemnym blondynem o niebieskich oczach . Wiem,że zostało już bardzo mało czasu ,aczkolwiek nadzieja bedzie do samego konca;) Wesele bedzie huczne , bogate swietna atmosfera! ;) a zalezy mi tymbardziej iż z ,,młodych" wszyscy z kimś idą , i bylbym jedyny bez partnerki. Wesele odbedzie sie w Poznaniu,Pozdrawiam . ;)

Gość Kubapoznan93
Przez przypadek z tego wszystkiego zapomniałem dodać ,że jestem tegorocznym maturzystą , rocznik 93;) o duzym poczuciu humoru;)

Gość Kubapoznan93
Sobote rzecz jasna ;D haha , niewiem to chyba te emocje ;D

Gość poszłabym chętnie ale
jestem za stara :classic_cool: szkoda 😭

Gość dianiuusu
haha ja tez :( mam 27 lat :/

Gość bajewegjd
ja jestem z rocznika 94, kończę drugą klasę liceum, jestem szczupłą, wesołą blondynką średniego wzrostu, niezwykle towarzyska, kulturalna ;) ale... jestem ze Szczecina.

Gość Kubapoznan93
No właśnie ,jest tyle zajebistych ludzi z innych miast ;),heh nie no, ze Szczecina nie bede ciagnac! ;) ;D Ale na przyjazd do Poznania by co nieco zobaczyc ,zawsze warto! ;)

Gość Kubapoznan93
No wiecie co ! ;) Mowic majac lat 27 ,że jestescie takie stare ! ;) Młodosc dziewczyny ,druga młodosc ! ;)

normalnie przejebane, wal się, ja nie jestem z 94 :classic_cool: Pisałam do bajewegjd. A klikanie w profil palca nie urywa;)🖐️

Gość Kubapoznan93
Kulturko spokojnie , spokojnie ! ;) pozytywne nastawienie do zycia ;D nie denerwuj sie ! Może lubi bereciki ale nosić na swojej głowie ;)

Przeca jestem spokojna:P Spróbuj twierdzić inaczej a dostaniesz:classic_cool: Ale nic nie poradzę, że jestem tutejszą wariatką. Na ogólnym może załóż temat. Ale z młodych niby każdy pójdzie z partnerem, lecz może też takim znalezionym więc nawet jak pójdziesz sam możesz fajnie się bawić :)

Gość Kubapoznan93
No tak tylko wiesz ;) , mam świetne kuzynostwo,to wesele najblizszego kuzyna , strasznie mnie namawia ,zebym z kims poszedl , zreszta widać to po jego zachowaniu ;) Wydzwanianie , namawianie, w zeszłym roku na poprzednim weselu kuzynki powiedział ; ,, Tylko sproboj przyjsc samemu na moje " ;D W pewnym sensie niechce robić mu przykrosci ,chodz moze to nie najlepsze okreslenie;) Perspektywa bycia samemu bedzie tez dosc niezreczna dla mnie. ;) Skoro każdy ma być z kimś rowniez chcialbym zabrać jakas przyjacielska duszę;) A naprawde chyba moge smiało zagwarantowac,że wesele bedzie wspaniałe, bo to juz taka rodzina,że wszystko musi być idealne ;)