Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perkoz2345

czemu dziewczyny dzisiaj sa takie sztuczne?

Polecane posty

Gość perkoz2345

wszystko sztuczne,rzesy,makijaz permanenty,kolorowe soczewki,doczepiane włosy,solarium,sztuczne paznokcie,tylko mozg maja "naturalny" ...robia z siebie lalki barbie,ktorymi kiedys bawiły sie w młodosci,tak samo jak barbie,maja słodki głupi usmiech i cierpią na nieodwracalny zanik mózgu,nie mozna z nimi o niczym ciekawym pogadac,gadaja tylko o urodzie i wiedza maja wielka,ale tylko z techniki i sposobow dbania o urode....a o niczym innym nie mowia nic,bo nic nie wiedza,nie chca czytac,nie interesuja sie niczym innym procz nowymi sposobami walczenia ze zmarszczkami,najgorsze,ze ja znam i mam dwie ,nawet trzy takie znajome,ktore nie sa nastolatkami,sa juz po 30 stce,a nadal zero zainteresowan....life in plastic is fantastic,na ogół sa to sztucznie miłe osoby..niektore pokonczyly studia nawet..kosmetologie..

Gość fajgo
a co chciałbyś poruchac i nie wiesz z której strony ma dupe a zktórej gebe ?

Gość cybershott
dlaczego tak uogólniasz ? poznałeś wszystkie dziewczyny na świecie ? :O

Gość perkoz2345
a czy sa a czy sa,ja nie mowie,ze wszystkie,ale duzo jest takich osobniczek i na takie sie neiraz trafi,wydaja sie miłe na poczatku,sa sztucznie słodkie ,milusie,a w glebi wredne cholernie,poza tym po co miec wszystko sztuczna,jak sie bedzie z facetem,to co w nocy ona to wszystko sobie odczepia?

Gość cybershott
a ktoś ci każe się umawiać z takimi dziewczynami ? znajdź sobie taką jaka ci pasuje i przestań jęczeć 🖐️

Nosz kurde :o jak myslisz że ktoś będzie ci odpowiadał dziesięć razy na taki sam temat to jesteś w błędzie

Gość a czy sa a czy sa
cos ci sie zeznania pieprza,co ma plastikowosc do charakteru? mam kolezanke plastika i jest bardzo fajnaz charakteru, ja jestem naturalna a potrafie zalezc za skore. nie wiem czego szukasz,czego oczekujesz,zadnych wnioskow ze swojego zestawienia nie uzyskasz