Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombinuje

doradzcie prosze..

Polecane posty

Gość kombinuje

Sprawa wygląda tak. Mój facet ma przyjaciela który co i rusz wyciąga go na miasto i poznaje go z jakimiś kobietami. Nie podoba mi sie to ale cóż, nie zabronie mu się spotykać z ludźmi. Ten znajomy ma w sobotę urodziny, i wyciąga mojego na miasto. Ze niby męski wieczór, ale ja się dowiedzialam, że będzie tam dziewczyna która lata za moim facetem. Ten znajomy mnie nie lubi i celowo podsuwa mojemu panienki. Wiem że to nie jest tylko wina tego znajomego, bo jakby się mój uparł to by wziął zabrał mnie. Kończąc wywód, wiem że mnie okłamuje, że będzie impreza urodzinowa z kobietami i przykro mi że ja nie idę. Chciałabym mu udowodnić kłamstwo. Ale nie wiem jak. Śledzić?

Gość hrrrrrrrr
jak masz okazje to go śledz!!!!!!! mój ostatnio poszedł z kolegą do pubu , cały czas mnie zapewniając , że to ma być gej party :D i co??? poszłam około 2 w nocy na te disco a tam z moim facetem jakieś dwie lafiryndy siedzą!!!!

Gość z tą apaszką dobre
nie szanuje ciebie, ile ma lat? zostaw go

Gość kombinuje
Hrrrr dokładnie takiego scenariusza sie spodziewam. Ale co zrobię? Podejde, to mi wkreci że go śledzę, że nie ufam.. Że nie zna tych kobiet i się przysiadły.. A ja wiem.. Wiem że są umówieni już dziś

Gość kombinuje
Ma 27 lat ja mam 23 jesteśmy razem trzy lata. Ja wiem że on potrzebuje towarzystwa innych kobiet, i rozumiem pogadać można ale takie oszukiawanie to juz o.k nie jest. Skoro będą kobiety to przecież ja też mam prawo iść

Gość hrrrrrrrr
aj mi też to zarzucał.......mówił , że mu narobiłam wstydu , bo oczywiście te lafiryndy wyzwałam ;-P i nas wyrzucili z pubu , bo afere zrobiłam , ale nie żałuje ....jak był jeszcze pijany miał pretensjee, ale jak wytrzezwiał na drugi dzień to b ył cudowny jak nigdy!!! hihihihihi w końcu mu pokaząłm , że takie numery to nie ze mną :D

Gość kombinuje
Widzisz gdybym ja wiedziała gdzie na pewno pojda to bym zrobiła to samo, ale latać za nimi po mieście?