Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sharons

mleko z piersi dziwne plamienia

Polecane posty

Gość sharons

Hej dziewczyny , okolo tygodnia temu dostalam nagle laktacji w prawej piersi- jets tego mala ilosc mam czasem male plamki na koszuli czy jak wyciskam to widze biale mleko :///// ostatni okres dostalam w terminie i pierwszy dzien byl w miare normalny ( jak zawsze) ale kolejnego dnia bylo juz tylko to plamienie i trwalo raptem niespelna dwa dni :/ A zawsze mialam okres 6 dniowy . Wspolzylam zabezpieczajac sie prezerwatywa tak jak zawsze ( 5 lat). Wykonalam 2 testy kilka dni temu i ani jeden nie byl pozytywny. Nie wiem co mam o tym sadzic przeciez nie da sie zajsc w ciaze bedac zabezpieczonym w taki czy inny sposob ( juz nie wspomne ze kilka dni przed okresem). tylko skad ta nagle laktacja i ten dziwny okres ? czy ktoras z was tak miala moze?? mam jedno dziecko 3 letnie juz ale karmic skonczylam juz ponad 2 lata temu .

Gość Piesia Dobra Rada
Moze masz hiperprolaktynemie? Poczytaj o objawach. A najlepiej to idz szybko do lekarza.

Gość gsahajh
leci ci mleczko z cycusiów ? wow moge posac jak chcesz :D

Gość sharons
zrobilam kolejny test : niby nie maa 2 lini ale jest pod kątem lekko bardzo blado widoczna . Prawie nic nie widac ale jednak cos tam widze :/ czy to z testem cos nie tak czy to na ciaze wskazuje ?????

też miałam "mleko" jak nie byłam w ciąży i ti parę miesięcy. Po pierwsze zbadaj sobie prolaktynę. Ja miałąm w normie. BYłam u dwóch ginekologów i mówili mi, że jeżeli prolaktyna w normie to wszystko w porządku. Ze piersi to gruczoły i czasami tak sie zdarza.