Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdiska90654

czy unikacie za ladnych koleżanek?

Polecane posty

Gość zdiska90654

laski czy jesteście zazdrosne jak w waszym towazystwie pojawia sie śliczna laska i unikacie wychodzenia z takimi dziewczynami? jak bylo spotkanie integracyjne ze znajomymi to wolalam zeby nie szla z nami jedna laska ktora jest naprawde mega ladna. czy to zle o mnie swiadczy??

Gość lenka i iga
janie unikam wychodze , mam takie bo przy nich moge cos poderwac:0

Gość Kafeterianka19895
to normalne ze jestesmy zazdrosne, bo tez chcialybysmy skupiac na sobie tyle uwagi

Gość kanibalka
Ja unikam.

Gość paulinkaaiii99
Pewnie że tak poczucie wlasnej wartosci zminia mi sie wtedy diamentralnie..

Masz mega kompleksy. Ja lubię ładne i zadbane koleżanki :) Można pogadać i podzielić się tajnikami urody. Oczywiście nie tylko, bo ileż można gadać o jednym. Najlepiej iść z zahukanym paszczurem, nie... :O Oj, wstydź się.

Gość zdiska90654
a jakbyscie mialy kolezanke ktora wyglada jak modelka i za kazdym razem wszyscy do niej podbijaja? ona jest bardzo fajna i lubie ja, ale czuje sie gorsza w jej towazystwie. zalacza mi sie zazdrosc i inne dziewczyny jej chyba unikaja, moze ja tez powinnam?

Gość 3223
trufelka - kobiety nie dzielą się na Boskie Piekności i Zahukane Pasztety.

Gość Grudniowa mama cdn
A teraz wszystkie zalogowane paszczury udaja piękne laski hahahahah sikam!!!

Gość zdiska90654
powaznie sie pytam. ja jestem ladna, ale ona jest śliczna. kazda przy niej wymieka i ona skupia na sobie cala uwage, ale przy tym jest mega fajna. uwazacie ze powinnam dalej z nia wszedzie chodzic i miec to w dupie?

No i co z tego że wszyscy faceci do niej podbijają??? I tak nie da rady mieć wszystkich dla siebie, więc o co chodzi.

Gość kanibalka
Ja nie jestem najbrzydsza i nie narzekam na powodzenie. Gdy wychodzę z innymi koleżankami wszystko jest ok (one też brzydkie nie są). Ale mam taką jedną- wg mnie jest ładna, ale nie jakaś super, jednak za każdym razem jak gdzieś wychodzimy to całe zainteresowanie skupia się na niej. I doczepia się do nas taki facet i adoruje tylko ją, a ja wtedy mogę sobie co najwyżej w niebo się pogapić i pogadać sama ze sobą.

ja tak samo mysle jak Lisabet S. wszedzie moga się znaleźć ładne jak i brzydkie kobiety, wiec po co je unikac? każda z nas jest wyjątkowa a swoją droga uważam się za ładną osobę więc nie muszę unikać konkurencji

Nie unikam. Wiem, że jestem brzydka i mi to w sumie nie przeszkadza. Zawsze byłam najbrzydsza w danym towarzystwie, każda dziewczyna jest ode mnie ładniejsza, więc nie ma sensu unikać koleżanek. Wychodzę z nimi, robię im za tło, przepędzam niefajnych adoratorów i przynajmniej mam jakieś towarzystwo.

Gość zdiska90654
tzn ze jak jestescie w towazystwie i przychodzi nagle laska wygladajaca jak Megan Fox, to czujecie do niej wielka sympatie i macie ochote sie z nia zaprzyjaznic? i wcale nie jestescie zazdrosne? nie macie tak, ze staracie sie jej uniknac, albo pozbyc sie?

Nie. Po prostu znam swoje miejsce, wiem, że z taką ładną laską nie wygram i jedyne co mogę, to zaprzyjaźnić się z nią.

u mnie wyglad nie ma nic do tego czy kogos polubie, czy sie z kims zaprzyjaznie mam w miare ladne kolezanki a jedna mialam gruba, niezbyt urodziwa ale bardzo lubilam z nia rozmawiac i spedzac czas wiec co mi do tego jak wyglada?

Tak, do super laski czujemy sympatię a do brzydkich odrazę :o Bez sensu. Nie oceniam koleżanek po urodzie, ale rzecz w tym, że jak jest jakaś naprawdę fajną dupą to jej nie unikam. Fajnie jest obalić stereotyp, np. jak jakaś wygląda na przytępawą sexy laskę a okazuję się równą panną.

Gość zdiska90654
napisalas ze nie jestes zbyt atrakcyjna, i dlatego nie masz takich problemow. brzydkie laski po prostu pogodzily sie jakby ze swoim losem i maja luz na wszystko. Ale mi chodzi o ladne laski ktore maja powodzenie i nie maja kompleksoe, a tu nagle pojawia sie Adriana LIma i one czuja ze zawala im sie swiat. ladne laski unikaja chyba duzo ladniejszych od siebie. myle sie?

Gość wściekła!28
a g n i e s z k a _ > przecież pisałaś, że sama jesteś gruba, że masz nadwage

Gość marryczarry
cześć zapraszam na moje aukcje. fajne nowe ciuchy, większość z metkami za małe pieniądze. przykładowa aukcja, ale sprawdź też inne ;) a ll eg ro.pl/nowe-baleriny-balerinki-baletki-sliczne-satynka-i2447684802.html (usuń spacje z adresu) :) BALERINKI ZA 10zł !!! NOWA sukienka PRETTY GIRL za 28zł !! a lle gr o.pl/nowa-sukienka-pretty-girl-jedyna-bufki-wesele-i2454144079.html ZAPRASZAM TEŻ NA INNE MOJE AUKCJE ( w którymkolwiek z powyższych linków na górze po prawej stronie kliknij ,,przedmioty sprzedającego") POLECAM

Gość zdiska90654
the klolik, a czemu cie unikaja?

Gość zdiska90654
oj dobra, troche nasciemnialam. a teraz na powaznie. stracilam kilka na serio b. dobrych kumpel, bo mialam wieksze powodzenie od nich i zauwazylam ze jak gdzies wychodzily to przestaly mnie zapraszac. poza tym to widac jak sie patrza co niektore kobiety. troche zal bo jestem skromna dosc i mila dla ludzi. dlaczego ktos mnie kara za to ze jego facet na mnie leci??? to niesprawiedliwe

Gość dfghjkhjghfgd
Mam rownie ladna kolezanke jak ja a moze nawet ladniejsza ale mamy calkiem inna urode - ja blondynka, niebieskie oczy, eteryczna uroda, a ona brunetka, ciemniejsza karnacja. Nie czuje sie od niej ani lepsza ani gorsza i tak jest OK :) Nie lubie ladniejszych od siebie dziewczyn z podobna uroda bo wtedy czuje ze gdy stoimy obok siebie to jestesmy oceniane ;)