Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koperka 1985

Mąż mo robi ciągłe afery że wydaje za dużo pieniędzy na KOTA! Co za facet!!!!!!!

Polecane posty

Co jakiś czas temat wraca jak bumerang!!!!!!!! Mam dość !!!! W związku z tym przez cały czerwiec notowałam wydatki na moją ukochaną kotkę i wyszło tak: - Jedznie (kupuje specjalną karmę u naszego weterynarza, czasem sama dam kici jakąś szynkę etc.) około 200-250zł - Comięsięczny przegląd u weterynarz (przegląd uszu, oczy, zęby, ogólnie zdrowie ) - 70zł - Fryzer zwierzęty (czyszczenie sierści udzu) 40złx2 wizyty w sumie 80zł - witaminy, suplementy, żwierek itp podstawowe rzeczy około 50-70zł w sumie około 450zł to naprawdę taki majątek? Utrzymanie dużego psa wydaje mi się że wyniosło by wiele więcej!!

Gość ...Koperek.........
Wydaję na kota 50 zł na miesiąc - dobra karma - 30 zł na miesiąc i żwir silikonowy - 20 zł na miesiąc

Gość cochi
hellooooooooo do jest połowa pensji przeciętnego polskiego robotnika! I ty sie dziwisz że mąż ma do Ciebie o to pretensje? ok jeśli razem zarabiacie ok 5 tyś to to nie jest dużo na kota, ale jeśli macie ok 2500- 3000- tyś to na prawdę jest lekką przesadą wydawanie tyle kasy na kota, wybacz ja mam takie zdanie że zwierząt nie ma co przyzwyczajać do luksusów bo myśle że koci fryzjer to już przesada i to jeszcze 2 razy w miesiącu,myślę że sama nie chodzisz dwa razy na miesiąc do fryzjera, a taka wizyta dla kota to niepotrzebny stres i myślę że gdyby byla mniej zadbana też byś ją tak samo kochała. co do karmy ok jeśli takiej potrzebuje to rozumiem, ale wizyta co miesiąc u weterynarza? myśle ze raz na pół roku by wystarczyło, albo raz na 3 miesiące... w siebie ile inwestujesz??

po co co miesiąc chodzisz do weterynarza zeby mu uszy wyczyścił ? fyzeier co 2 tyg przesada skoro je taką super karmę to po co jeszcze odżywki ?

Gość cochi
i teraz nowe biurko trzeba będzie bo co plamy po szczynach zostaną... no nie dziwię sie dla twego męża

Gość marryczarry
cześć zapraszam na moje aukcje. fajne nowe ciuchy, większość z metkami za małe pieniądze. przykładowa aukcja, ale sprawdź też inne ;) a ll eg ro.pl/nowe-baleriny-balerinki-baletki-sliczne-satynka-i2447684802.html (usuń spacje z adresu) :) BALERINKI ZA 10zł !!! NOWA sukienka PRETTY GIRL za 28zł !! a lle gr o.pl/nowa-sukienka-pretty-girl-jedyna-bufki-wesele-i2454144079.html ZAPRASZAM TEŻ NA INNE MOJE AUKCJE ( w którymkolwiek z powyższych linków na górze po prawej stronie kliknij ,,przedmioty sprzedającego") POLECAM