Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayka

faceci nie chcą się ze mną kochać

Polecane posty

...bo twierdzą, że śmierdzę! Co mam zrobić???? POMOCY !!! Przyjmę każdą poradę i wypróbuję ją w praktyce!

Gość umyj się
PIIIIIIIPOOOOOOOOOO mydłem palmolive

nie stać mnie na mydło palmolive....jedyne na co mogę sobie pozwolić do Biały Jeleń, ale boje się, że moja tzipka z czerwonej zrobi się bladoróżowa, a to nie zawsze podoba się facetom 😭

Gość pomaluj ją farbą w spreju
firmu Decko-spermLack

....ale wtedy ten zapach będzie odstraszający :O I nie wiem czy będę potrafiła dobrać kolor do odcienia mojej tzipki...bym musiała pokazać ją obsłudze, a tego się trochę wstydzą mimo wszystko! A ta farba to ekologiczna czy nafaszerowana chemią?

Gość i oprócz tego
i też śmierdzisz

A co znaczy Rozklapiocha? Fifka ja jestem z baardzo małej miejscowości i nie znam tego wielkomiejskiego słownictwa...przepraszam Was z góry ale mi trzeba tak po wiejsku "jak krowie na rowie"!

Nie no warkoczyków ja tam nie mam...nigdy się nie goliłam i bardzo lubię moje włosy łonowe zwłaszcza te które nachodzą już na uda i odstają poza ramy majtek. One mnie delikatnie smerają i jest mi całkiem przyjemnie :D

Gość dzięki poczwaro
przez twoje ostatnie stwierdzenie bedę miał koszmary :o o włochatych piczach

Fika ale przyczepą czy pługiem? Bo ja mam bardzo małą przyczepkę znaczy się taczkę, bo mój ojciec powiedział mi kiedyś, że naszej wsi spalinami nie będziemy zanieczyszczać i tam nie ma motoryzacji!! czasami przejeżdża taki Pan swoją Sarenką i ja bardzo marzę we śnie by kiedyś usiąść w takim samochodzie na przednim siedzeniu...proponowałam mu kiedyś przez okno, że się wczołgam i zrobię mu loda, ale on też powiedział "...nie!, bo śmierdzisz..."

aaaa...Bobasek widzisz jaka ja pusta i tępa jak brzytwa dziewczyna ze wsi jestem. Błagam o zrozumienie! Ja naprawdę nie rozumiem Was mądrych wykształconych ludzi czasami! Tam mi głupio... A fakt warkocza czasami sobie zaplotę na głowie, lubię bawić się włosami nie tylko tymi na tzipce ale na głowie też!

Levi alayka jest z twoich stron:P Rusz no dupsko z kompa bo już sie przyspawałeś tutaj :D

Bobasek...ja nie wiem czy śmierdzę miłością, czy polem, czy kozim łajnem, czy szambem w które codziennie wchodzę by przeczyścić rury....Ciągle tylko słyszę, śmierdzisz, śmierdzisz, śmierdzisz...... a ja mam dość już tej nagonki na mnie :( Moja mama dawno temu była najznamienitszą obciągarą we wsi...obciągała jak nikt inny. Potrafiła wyciągnąć całą butelkę w 40 minut....to jej rekord! Ale przyszła i do nas choroba wściekłych krów i się skończyło dojenie :(

Fifka ...ja widziałam kiedyś taki traktor z rozrzutnikiem w kolorowej gazetce...jejku jaki piękny....ojej.....Ameryka. Nasze życie z takim sprzętem byłoby o niebo łatwiejsze, no i ja bym może się tak nie pociła,bo zaorać całe pole i zasiać na nim ziemniaki to nielada wyczyn!

Rozdupka...ale ja bym chyba wolała mężczyznę, ja na prawdę nie rozumiem :( A może jest ktoś kto ma tak jak ja? Bo ja bym stanęła obok kogoś kto ponoć też śmierdzi, to może poczuję, czy faktycznie to jest takie odstraszające ...

no ojczym mój każe mi siać ziemniaki...a jakby tego było mało to jeszcze jak nie pomodlę się do to na następny zień za karę muszę stonki wybierać z nich 😭

nie...każe mi je zbierać, odrywać im skrzydełka a następnie przyklejać na obraz pokutny jaki się tworzyna naszej wsi z wizerunkiem Matki Maryji Wiecznej Dziewicy. Robię go ja , bo we wsi chodzi plotka, że mnie Diabeł opętał i mam najbardziej grzeszne myśli!