Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayka

faceci nie chcą się ze mną kochać

Polecane posty

Gość dowie sie za póżno
Jednak wycziłeś levi.Twoja główka aby ją rozpracować.Przecież na talerzu nie bedziesz miał podane.

Mały ten Kutas nasz...bardzo mały. Ledwo wejdziesz a już wychodzisz. Ale prosty jak chooj i wylany betonówką :D

Gość ala dla Ciebie
bo masz choojowe oczy :D

jestem śliwka węgierka a bo co ? nie można? Tata miał iedyś fantazję by przeprowadzić się do Polski ale takich ludzi jak my nikt nie chciał puścić z kraju? Matka zawodowa obciągara, ojciec wykwalifikowany oracz....

jakos powiem Ci szczerze Alayko że nie ciskasz jusz tekstami jak na poczatku, twoja gwiazda przygasa :o 🖐️

Bo wszystko Fifko kiedyś się wypala... i ja się kończę, bo przyszłam tu po poradę, a muszę o swoim życiu opowiadać. To z Was dzięcioły żadnego pożytku nie ma 😭 A ja nadal jak śmierdziałam, tak śmierdzę !

nie dwie lewe tylko doświadczenia brak :P no chyba że jest to równie proste jak golenie brody :P

Lubisz kudłate bobry? WOW...tego jeszcze nie było :D Bo jeeebbnę na tzycki!

dokładniej to mi to obojętne czy gładka czy owłosiona byle by włosy nie za długie ale przyciąć, raz na jakiś czas, to nie problem ;)

no ja ma takie że wystają zza majtek i koło odbytu się pałętają....to może zaczniemy od przycięcia ich nożyczkami..takie fryzjerskie strzyżenie zapodam na pierwszy raz ?

jak chcesz :P a miedzy pośladkami to można woskiem lub laserem i będzie spokój na dłużej :P

a co Ty myślisz że ja sado maso jestem...w doopie woskiem to tobie powyrywam i depilatorem z jajtzow

Znowu mam adres podawać ...matko Jutro w stopce sobie go umieszcze z numerem telefonu ul. Niewyruchanych 15 75-123 BURAKÓW

jak to fałszywy? Myślisz, że tak naprawdę mieszkam pod mostem i poluję na jakiegoś co ma karton na stanie ?