Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Podejrzewam, że mój mąż- ten podły drań mnie nie zdradza!!!

Polecane posty

Gość Islandthesun
Italia prowadzi 1:0 gola strzelił czarny z czirokezem na głowie haha!

Gość normalny.
masz zryte pod beretem nalgorzej iak PAN BUG rozum odbierze zresztom co sie spodziewac po bladynkach o przepraszam ty nawet do nich nie doroslas

normalny dizękuję, jesteś dla mnie wsparciem i opoko, dzięki takim jak Ty moja impotencja rośnie, wbijam się na wyżyny, pierwsi do przodu, ramiona do tyłu, tak to ja i mój zryty blond beret. Ale słuchaj co dalej, bo to ważne.

zaczęłam panicznie wycierać zdjęcie o bluzkę, rozmazało się wszystko, włożyłam pod wodę, myślałam, że farba zejdzie, a kontury zostaną, jednak mój beret blond nie przewidział tego, że wszystko wraz z wodą spłynie do szamba. Kolejny amok, w pośpiechu za wodą, wyskoczyłam przez okno od łazienki, myślałam, że zdążę do szamba nim woda spłynie rurą. Jednak moje umiejętności dżogińskie okazały się za słabe, nie zdążyłam. Kucłam nad tym szambem maczając stopy dla relaksu, zaczęłam rozmyślać co tu dalej począć, z tego wszystkiego zapomniałam, że mój mąż mnie ciągle nie zdradza, a ja nie mam dowodów. Zadzwonilam do detektywa- ma Pan jakieś wieści, zrobił coś? Tak- odpowiedział niedźwiedzim głosem- wyszedł z pracy, poszedł do biedronki. O! mam go- w głowie wszystkie myśli na raz wykrzyknęły- mam drania, zapewne poszedł po jedzenie! Panie Krzysztofie jak długo tam był, co kupił i ile wydał? Okazało się, że Marian znowu mnie oszukał. Powiedział, że wydał 20 zł, a ja sprytna sprawdziłąm jego konto i co się okazało? Że ze 100 zł zostało mu tylko 80!!! Nie podaruje mu tego, niech tylko wróci.

Gość Islandthesun
Fiel Italia prowadzi 2:0 na to liczyłem Przepraszam już Cię czytam "D

widzisz kobylaczku, obstawiłam na odwrót, to niemcy miały wygrać i portugalia. przegrałam 20 zł. biednemu to wiatr zawsze w oczy wieje.

Gość Islandthesun
Nic nie stawiałem ale kibicuje Italii .Jesteś zdolna fajnie piszesz , łatwo Ci to przychodzi , wykorzystaj to .Powinnaś na tym zarabiać .

A co chcesz mi zapłacić?? Ile oferujesz? Mam świetny plan, zwołuj ludzi, niech płacą za czytanie, 10% dla Ciebie (dlatego tak mało, bo ty masz kasiute)

na dziś koniec, reszt ę opiszę jutro, detektyw ma zadzwonić, podobno ma nowe wieści. NIehc no tylko dorwę drania. Jutro wróci, chyba mu powiem co wiem, już zebrałam wystarczającą ilość dowodów.

Gość normalny.
szkoda zes nie zauwazyla ze przed farba lecialy resztki twojego mozgu meza to ty napewno nie masz bo jakbys miala to by byl zdaleka od ciebie albo by sie dawno powiesil

normalny a dlaczgeo myślisz, że mó tak źle? a morze też ma nieruwno pod sufitem? a z resztą, przeciwieństwa się pżyciongajo.

chiej, czy nikt tego ze mną nie przeżywa? czy wy nie widzicie jak mnie drań załatwił? dlaczego zostawiacie mnie samą z tym problemem?

Gość normalny.
popros kogos bliskiego o pomoc niech poczyta twoje wpisy i niech cie przekona ze musisz sie wybrac do psychiatry bo morze wykonczylas meza i teraz masz zwidy

ale kogo, blisko nie ma nikogo ani rzywej dószy. Morze Ty pżeczytasz? zawsze bendzie raźniej.

Gość jozekNieDarujeCitEJnocy
pisz dalej co tam?

nie mogie dzisiaj. Chcę Wam dać szczyptę emocji, trochę adrenalinki, trzymam Was w napięciu. Teraz każdy z Was powinien dopisywać swoje podejrzenia i mi radzić co powinnam zrobić. Musicie podawać mi przykłady z Waszego życia i ja sobie będę porównywać, aż w końcu mnie przekonacie w 100%, że jednak jest świnią i mnie nie zdradza.

Gość Islandthesun
Fiel , czy Ty chcesz aby Cię zdradzał ? Z tego co piszesz wynika , że jednak nie . Siedzi u mnie kumpel nie mogę pisać .

Gość Islandthesun
Chciałem Ci tylko życzyć dobrej nocy i miłych snów kwiatuszku:D Dobranoc ❤️

Wiesz glixie, chodzi sie na rozne kursy jezykowe, tu sie podszkole, tam sie podszkole, tu sobie slownik podejrze, troche tez poczytuje inteligentow na kafeterii I tak jakos samo wchodzi w krew. Moze wydaje sie to dla Was niezrozumiale, ale czlowiek dla slawy jest w stanie sie wszystkiego nauczyc.

Gość ghf
Glixe - a ty ?

Zadziwiajace jest to, ze temat tak kontrowersyjny, a Ci zamiast mi radzic to podziwiaja moja poprawna polszczyzne.

Gość katarynianka glo
jestes wielka!!!! czemu nie napiszesz ksiazki, sie kurnaaa usmiałam na noc kochana, jutro bede z toba!!!!! trzymaj sie kochana,,,

Gość maksiooooor
Dobra rada .posłuchaj normalnego-jak sie zegnasz to spadaj i nie zanudzaj!!!!!!!bo zygac się chce!!!!

Sluchajcie, wlasnie dostalam wiadomosc, ze moj maz, tam w delegacji wlasnie stal na balkonie I palil papierosa! Pan detektyw nacykal mu fotek, jutro ma mi przeslac. Nie wierze, ze to sie dzieje naprawde. A na gg pisze, ze jest dostepny. A on na calego, na balkonie!

Gość noki noki
fiel,ja cie rozumiem.Wiem jak to boli.Ja swojemu nawet prostytutke wynajelam.I co ten dran zrobil? Powiedzial jej ze ma zone i nie zdradza. Kurde,ci faceci to takie dranie

Maksior ulzyj sobie I rzygnij, a po wszystkim zapraszam do lektury. glixie, to caly czas ja ta sama fiel, czasem mam rozwolnienie jazni I blondze.