Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Podejrzewam, że mój mąż- ten podły drań mnie nie zdradza!!!

Polecane posty

Wszedlam na chwile, bo przed chwila dzwonil maz. I tak jak czulam- dzisiaj wracaja! Strasznie podejrzana sprawa.

Gość ja pani wasza
dobre he he zaprzeczenie wszystrkich poprzednich tematow ale sie usmialam

Gość ja pani wasza
. Kucłam nad tym szambem maczając stopy dla relaks ja nie moge ha ha

Ochocho w jednym temacie tyle milych slow, co wam sie stalo? Czyzby to z litosci, ze wzgledu na to, ze los mnie tak podle doswiadczyl? skoro juz jestesmy przy ksiazce to ok, ale jak to zrobic, zeby taka ksiazke wydac? Powiedzcie mi to zarobie kasiuty dyzo. Na pierwszej stronie napisze dedykacje dla moich idoli.

Z reszta wracaajac do tematu, wy tu sobie zarty robicie, dla Was haha hihi, ale jaja, ale smieszne, ale fajnie, a ja stoje juz obok, gdyz wyszlam z siebie, szlag mnie trafia jak sobie mysle, o tym wszystkim.

Gość do glixglizdy
W szkole byłeś po prostu debilem, który nigdy nie potrafił poprawnie pisać po polsku. Nie usprawiedliwiaj się mieszkaniem za granicą, bo ja mieszkam tam dłużej niż ty i pisać potrafię, bo nie byłam tłukiem w szkole. Języka się nie zapomina, a klawiatura to nie problem.

Gość musiałabyś sama tę
książkę wydać , na tym rynku trudno jest zaistnieć .

Ale jak mam to zrobic? Wydrukowac kilka stron, spiac zszywaczem, oblozyc kartonem I odbic kilka razy na ksero? uwaga ciak dalszy, nowe wiesci!

Czwartek (wczorej)- zalozylam fikcyjne konto na fejsbuku, zeby sprawdzic meza. Napisalam do niego jako Andrzelika, ze przystojny, fajny I mam na niiego chetke. Nie odpisal , olal mnie. Zachowal sie jak ostatnia swinia. Nie wierze, ze tak postapil. Moze to dlatego, ze nie ma tam komputera I dostepu do internetu? Nie wiem, tylko on zna odpowiedz. No coz, jak nie ten to inny- ppomyslalam w duchu I wzielam sie za szukanie innych przystojniakow. Napisalam do kilku I jeden mi odpisal. Chce sie spotkac, znaczy nie w sensie, ze pogadac czy tam popatrzec na siebie. On chce milosci, takiej fizycznej, tzn. Chcialby mnie dotknac tu I owdzie, mam mu dac odpowiedz. Moze dzisiaj jak maz przyjedzie, doradzi mi co odpisac. Przepraszam za to chaotycznosc, ale z nerwow nie jestem w stanie racjonalnie myslec..

Dlugo nie pisalam, bo musialam sobie wszystko poukladac, na polkach, bo kurze scieralam. Wpadlam przy okazji na genialny pomysl. Po pracy schowam sie w krzakach, jest szansa, zee w koncu cos zobacze, o ile bedzie obok nich przechodzil. Gorzej jak przejedzie samochodem wtedy wszystko stracone I moje sledztwo bedzie na marne. Z detektywem zerwalam wszelkie kontakty, okazalo sie, ze ten zamiast sledzic mojego meza cykal sobie fotki pod biedronka przyjmujac rozne pozycje poczawszy od reka na glowie, druga na biodrze, skonczywszy na kocim grzbiecie. Chcial sie wypropowac na mojej kliszy.

Gość panna majowa
rzuć parę tych fotek Fielko , może on przystojny ten detektywe

Jego fotki mozna zobaczyc w internecie. Wpisz Pan Krzysztof R. Detektyw, cos powinno wyskoczyc.

Gość o matkoooo
co z a idiotka/idiota z autora tego tematu fakt wakacje juz sie zaczęły :(

Idiota jest ten kto puscil w obieg takiego kmiota jak Ty.