Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylviana_25

plamienie, a ciaza

Polecane posty

okres spóźnia mi się ponad tydzień, no prawie dwa. dziś mam brazowe plamienie, 3 dni temu robiłam test i wyszedł negatywny. czy to może być ciąża?

Gość sharons
jak test negatywny to nie jestes ale dla pewnosci zrob jeszcze jeden a najlepiej bete. tyle czasu po terminie okresu juz bys dawno miala 2 kreski.

Gość nou nou
Musisz iść do gina, są inne przyczyny plamień i braku okresu.

powtorz jeszcze jutro test ,jak wyjdzie negat to mysle ,ze nie ..ciezko powiedziec ,czy to moze byc ciaza gdyz na to sklada sie kilka adpektow ..po 1 , czy mialas ryzykowny stosunek mogacy byc przyczyna ciazy ,po 2 czy bylo tto w plodnych dniach ..wiesz trst powinien wyjsc juz w dzien spodziewanej mies ,ale roznie to bywa z tym ..

stosunku były bo staramy się o dziecko, w poprzedniej ciąży test też był negatywny a byłam już w 4tyg. wizytę mam dopiero za 9 dni. ech ta niepewność

Gość rubinowaa...
jak sie starasz o dziecko to nie wykluczone, lepiej idz zrobic bete jesli poprzednio test z moczu wyszedl negatyw a bylas w ciazy.. a swoja droga wiesz czemu test wyszedl ci negatywny? za wczesnie robilas moze... pytam bo ja tez sie staram o dziecko a dostalam dzis skierowanie na przeswietlenie, i musze muec pewnosc ze nie jjestem w ciazy.. a martwie sie ze tez mi wyjdzie negatyw a jesli bede w ciazy i zrobie to przeswietlenie... chyba tez pojde na bete... ;) ale juz czytalam o paru dziewczynach ktore byly w ciazy a testy negatywne zastanawiam sie dlaczego..

Gość juz nie staraczka 86
duzo zelezy jaki test robilyscie testy o czułości 10 mlu\\ml są w stanie wykryć ciążę niemal od raz, a testy 25mlu/ml wykryja pozniejsza ciaze musisz miec duzo hormonu zeby wyszedl pozytywny

nie mam pojęcia czemu wyszedł negatywny, ale robiłam go około 4 tyg ciąży bo później poszłam do gina bo zaczynałam mieć ciążowe objawy i był to już 8 tydzień, także nie wiem co jest z tymi testami. a jeśli chodzi o tą betę trzeba mieć skierowanie, czy niekoniecznie? i jaki jest koszt mniej więcej?

Gość rubinowaa...
no to dziwne z tym testem... na badanie beta hcg nie musisz miec skierowania idziesz do laboratorium mowisz ze chcesz to badanie pobieraja krew wynik mozna nawet muec tego samego dnia, koszt 20-40 zl. zalezy pewnie od miasta ale wiecej niz 50 zl napewno nie powinnas zaplacic a wykrywa b. wczesna ciaze