Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_Karolin

Czy tęsknicie za kimś?

Polecane posty

Gość zakochana_Karolin

Byłam z nim pół roku, zostawił mnie, bo zszedł się z byłą dziewczyną. Nie wiem,czy walczyć, czy dać spokój, ale ja go kocham.

Gość zakochana_Karolin
Nie pójdę musze się wyżalić, ja też miałam z nim seks, byliśmy nierozłączni pól roku, dopóki nie wrócił do byłej.

Foxy_Lady cześć jeśli będziesz za nim biec bardziej się nakręcisz a on może przez to uciekać. jak odejdziesz będzie miał cię w pamięci jako cudowną dziewczynę i może sam będzie chciał wrócić

Gość zakochana_Karolin
pirat dobrze piszesz, o ile teraz bym go zechciała gdyby chciał wrócić to nie wiem co będzie potem. Myslę,że duma mi nie pozwoli go przyjąć , by sobie robił co chce,manipulował mną.Że będzie raz z tamtą, raz ze mną. Może ze mną był na złość jej, by jej pokazać,że nie jest sam, może byłam mu potrzebna do tej gry a ją zawsze kochał, to była jego pierwsza dziewczyna.

Witaj Flapjack :) BTW Byłam kiedys miedzy eks a eks, ale nie walczyłam, bo mi nie zależało. Po kilku latach mam z nim znów od dłuższego czasu i co rusz popłakuje za mną. Teraz ja nie chcę :)

Gość juuuykuyk
nom, za rodzinom i znajomymi z polski

Gość zakochana_Karolin
Foxy mi serce mówi walcz a rozum by dać sobie spokój, by się nie poniżać, nie pokazywac jak cierpię. Nie wiem kiedy czas zaleczy moje rany, bo to był mój pierwszy chłopak tak na poważnie, na dłużej. Ale czas zaleczy rany, taką mam nadzieję. Ale tak tęsknię, czasem myślę,że zaraz przyjdzie, spotkamy się, a tamta jest tylko złym snem :-0

Gość dostałam 8 na 10 możliwych
tak za normalną mną :D i za moimi pogubionymi klepkami też tęsknię :D

Czas naprawdę leczy rany. Na mnie to zawsze działa. ZAWSZE. A jeszcze lepiej działa klin. Daj sobie spokój z ta niezdecydowana łajzą. Znajdziesz lepszego. Nie ma o co walczyc.

Gość zakochana_Karolin
Dobrze jakby ona go jednak zosatwiła, może mi go odbiła bo była zazdrosna,że ma mnie, a ona sama, a potem go zostawi.

Gość Tęsknotka abc
Tęsknię ale pozwolę mu odejśc 😘

Gość mimiakowa
tęsknie za Łukaszem z którym mam dziecko ale nie jesteśmy od 8mscy razem a ja nadal go kocham

Gość mimiakowa
tęsknie za Łukaszem z którym mam dziecko ale nie jesteśmy od 8mscy razem a ja nadal go kocham

Nie wyzywam Flapjack. Facet nie zachował sie fair, więc uczciwie zasłuzył na to miano. Łajza to nie przekleństwo, a potoczne okreslenie kogos, kto tak się własnie zachowuje, że próbując żyć przeszkadza życ innym.

Gość lalalalalala :(
Tęsknię, nie mogę bez niego żyć, nie mogę się budzić bez niego, jeść, oddychać, spać, istnieć. :(

Gość 34 latka
Ja też... Nie mogę zapomnieć,ale i nie mogę tęsknić...

34 Latka, oj :( hm... a jak zajmujesz się 'czymkolwiek innym' byle nie myśleć o tej osobie, to wtedy nie tęsknisz? Pomaga to w ogóle coś?

Gość 34 latka
Czasem tak, czasem nie. W najgorszym wypadku targam pieroga przez pół nocy i jakoś potem daję radę...

Gość 34 latka
Ja nie mogę myśleć, nie mogę tęsknić... Mam rodzinę... Zajmuję się więcej rodziną, mniej czasu spędzam przed komputerem, wynajduję sobie różne rzeczy do zrobienia, ale i tak wiem,że nigdy nie zapomnę... Lalala a Ty jak sobie radzisz? Masz z nim kontakt? Widujesz go?

Gość 34 latka
22:12 podszyw

Nie wiem, czy zbyt wczesna. Decyzja podjęta i wykonana, błąd popełniony, krzywda zakochanej kobiety potrwa troche czasu, nim jej ból przejdzie. Ale może masz rację, brak mi wszystkich danych, żeby ocenic, może autorka w jakis sposób przyczyniła się do tego, że zapadła taka decyzja a nie inna. Nie wycofuję, ale zawieszam te słowa :)

od jakiegoś czasu nie mam z nim kontaktu, widywać, nie widuję. Mieszka plus minus 400 km ode mnie, a za moment jadę do UK to już w ogóle... :D