Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mam szansę być atrakcyjny

Czy mam szansę być atrakcyjny dla kobiety?

Polecane posty

Nie mam prawa jazdy, próbowałem zdawać, nie ma raczej szans że zdam, Noszę okulary, Mam zakola, Nie jestem zbyt zaradny - o taki typowy urzędnik/pracownik biurowy, bez konkretnego zawodu, po studiach humanistycznych, bez smykałki bo biznesu. Mam szansę na kobietę?

Gość IiKtotije
To teraz ja mam prawo jazdy, ale chodzę do zawodówki na mechanika mam urodę hiszpana, wysoki lekko umiesniony, miałem dziewczynę, mam szansę na kolejna, czy raczej liczyć że ktoras będzie ze mną z litości?

Gość manio ciekawski=)
Pewnie, że masz szansę, ale nie z obecną, zaniżoną samooceną. Wiele zależy od tego jaki jesteś, to znaczy, jeśli bardzo zamknięty w sobie, nieśmiały, to jakbyś nie istniał i nie będziesz zauważony. Biurowa gwiazda pewnie ciebie nie zechce, ale cicha koleżanka, czemu nie? Ale skoro ona cicha i ty też, to możecie sobie tak siedzieć do emerytury.

Nie jestem aż tak cichy, raczej imprezowy trochę jestem

Gość manio ciekawski=)
No to jeśli tak, to bardzo dobrze, ale bywa, że "imprezowość", nie idzie w parze ze śmiałością do kobiet. Ja kiedyś miałem całą serię wpadek, nieudanych prób poderwania, tak że, nawet mnie to trochę podłamało, ale nie dałem za wygraną i potem było całkiem nieźle ;) chociaż jetem mało imprezowy.

Coś niestety w tym jest