Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirena....

Wczoraj odrobaczyłam moje jelita.

Polecane posty

Gość mirena....

Przepis :4 łyzki zmieonego orzecha włoskigo ,zalać szklanką gotowanej wody.Wziąć srodki przeczyszczające .Napar pić łyżeczkami przez cały dzień.Wieczorem i w nocy wyłaziły ze m,nie zdechłe robale fuuuuuuuuuuuuj.Rano tak mnie telepotało,Nie mogłam utrzymać szklaki. Teraz czuję jak nowa.

Gość kiki i koko
ale widziałas je w kale?

Gość mirena....
Tak.Wyglądało to na glisty.

Gość a jadlas cos , czy tylko pilas
ten napar ? I kiedy zazyl;as srodki przeczyszczjace?

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
myślisz że jedna kuracja starczy :) musisz powtarzac do skutku, bo robale skąłdaja jaja i sie wylegna skurywyny jeszcze.

Gość a jadlas cos , czy tylko pilas
czy to straszny widok? I napisz ,o ktorej zazylas srodki przeczyszczajace , jakie i w jakiej ilosci . I czy mozna cos jesc?

Gość mirena....
Napar musi odstać tylko pół godziny.Prze piciem tego swiństwa wzięłam 5 tabletek xenny

Gość mirena....
W@iem ,że kurację muszę powtarzać.Jutro robię sobie herbatę z 2 pokrojonych orzechów.

Gość ale pilas sam napar ???
czy jadlas tez normalnie ?

Gość ale pilas sam napar ???
napar jest ze skorupek czy z owocu orzecha ? :-0 Napisz dokladnie pls.

Gość mirena....
Po południu trochę zupy pomidorowej. Najgorsze był ból żołądka,przy tym odruchy wymiotne .W nocy bóle brzucha.

Gość mirena....
Napisałam 4 łyżki zmielonych niedojrzałych owoców orzecha.

Masz jakieś źródła na ten temat? Szukalam w sieci i znalazłam o nalewce, ale nic o naparze z łupin

Gość mirena....
Szukaj dobrze.Nalewkę też zrobiłam ale ona dopireo bedzie dobra za 6 tygodni. WYGONIE SKURWIELI.

TUTAJ MACIE DOBRE ZIÓLKA NA ROBALA. W APTECE TEZ MOZNA KUPIC NALEWKE Z ORZECHA CZARNEGO, JEST BARDZO WYDAJNA. zioła na pasożyty Skład: 50 gr ziela tymianku 50 gr kłącza tataraku 50 gr korzenia omanu 25 gr ziela liści mięty pieprzowej 25 gr liści orzecha włoskiego 10 gr piołunu Wszystkie składniki wymieszac. Dwie łyżki mieszanki wsypać do termosu i zalać 2-3 szklankami wrzątku. Po godzinie mozna pić 3xdz po pół szklanki między posiłkami--przez TYDZIEŃ. Póżniej 1 x dz minimum tydzień/ale mamy adnotacje na oryginale,że im dłużej tym lepiej/-napewno nie zaszkodzi! Łącząc w/w przepis z zapperem /w "operowaniu" nim mamy półtoraroczne doświadczenie/-EFEKT MUROWANY. Wszystkie w/w składniki są osiągalne w Herbapolu za grosze-i najważniejsze-to się da naprawdę wypic.

W 1971 roku przez wyprawę UNESCO w jednym z tybetańskich klasztorów została znaleziona recepta „eliksiru młodości" (nalewki czosnkowej), która jest datowana na IV - V wiek przed naszą erą. Nalewka czosnkowa oczyszcza organizm z odkładającego się tłuszczu, wypłukuje nierozpuszczony wapń, gwałtownie poprawia przemianę materii, oczyszcza naczynia krwionośne, zapobiega zawałowi serca, miażdżycy, paraliżowi, tworzeniu się nowotworów, likwiduje szum w głowie, poprawia wzrok, odmładza organizm. Nalewka czosnkowa 35 dag obranego czosnku (z nowych zbiorów) rozetrzeć i zmieszać z 200 ml czystego spirytusu. Szczelnie zamknąć i postawić w ciemnym i chłodnym miejscu (ale nie do lodówki) na 10 dni. Następnie masę należy przecedzić, przelać do słoika i postawić w ciemnym miejscu jeszcze na 4 dni. Teraz środek jest gotowy do użycia. Stosować według następującego schematu: Dzień Śniadanie Obiad Kolacja 1 1 kropla 2 krople 3 krople 2 4 krople 5 kropli 6 kropli 3 7 kropli 6 kropli 9 kropli 4 10 kropli 11 kropli 12 kropli 5 13 kropli 14 kropli 15 kropli 6 15 kropli 16 kropli 17 kropli 7 18 kropli 19 kropli 20 kropli 8 21 kropli 22 krople 23 krople 9 24 krople 25 kropli 25 kropli 10 25 kropli 25 kropli 25 kropli 11 25 kropli 25 kropli 25 kropli Dalej należy pić po 25 kropli 3 razy dziennie dopóki się nie skończy nalewka. Każdą ilość kropli pić z 50 ml kwaśnego produktu mlecznego, najlepiej z kefirem lub jogurtem. Wiele osób nie lubi ostrego zapachu czosnku. Żeby go zlikwidować po zażyciu nalewki należy jeść natkę pietruszki lub jabłko, albo skórkę cytryny lub pomarańczy. Uwaga! Kurację stosować nie częściej niż raz do roku.

Gość korneliia
to kazdy ma te robale?:O wez moze jeszcze raz krok po kroku wytlumacz, ze szczegolami jakbys ludziom specjalnej inteligencji tlumaczyla :P kazdy zrozumie i nie zrobi bledu :)

Ja zrobiłam sobie tą czosnkową - śmierdzi jak czosnek do kwadratu, po prostu przeczosnek :D. Jak skoncze kuracje to zdam relację na kafetełe.

Gość demeter www
no wiem,ze na forach fisza pierdly,ale to juz jest szczyt kosmosu

Gość waszkaad
A skad wiedziałas ,ze masz robale?

Gość mirena....
Zjadłam psiego odchoda :(

Gość yukki
nie każdy ma robaki, a zbadać można w każdym laboratorium i lekarz przepisze tabletki a nie jakieś cuda.

Gość zielona poducha
hey ja wam opowiem historie o moim robaku:) nigdy nie podejrzewałam ze mam cos takiego, ale.... kiedys najadłam sie pestek z dyni takich swierzych łuskanych uwielbiam je wiec zjadłam ich całłą góre , praktycznie pól dnia je jadłam, i nahgle wieczorem tak se siedze i cos czuje ze mi sie chce... do kibelka... ide.... zrobiłam.. patrze a tam glista martwa, to bylo starszne jak to zobaczyłam. Ale poczulam sie szczesliwa ze ogole to juz nie zylo i tego nie mam. jak sie okazalo potem pesteki z dyni maja własciwosci toksyczne dla robakow i robaki giną od razu... potem bralam tabletki na odrobaczenie bo poszlam do lekarza ale juz nic wiecej nie mialam;) jajkiem glisty mozna sie zarazic wszedzie, i nie zobaczysz tego;/

Gość mleko się już rozlało
kupcie w aptece syrop Pyrantelum załatwicie robale raz dwa

Gość kimi..
O mamo o czym wy piszecie, jak to robaki macie, fujjjj okropne:(

Gość resource
Ale wy jesteście naiwne...a autor zlewa na maxa jak to czyta :D a dopiero powstał topiś jakie tu babskie pelikany siedzą. Jak ktoś ma robaki to widać je w kale co jakiś czas i bez przeczyszczania .

Gość pierdzielisz , robaki w kale
ktore widac to owsiki, a sa tez inne psozyty.