Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hold on to what you believe

Pytanie do "samotnych" dziewczyn

Polecane posty

Ja na szczescie mieszkam z koleżankami, ale brzydzi mnie myśl, ze ktoś mógłby sie ze mna u mnie w łóżku gimnastykowac. No chyba, ze chłopak. A taki tylko od seksu to zawsze u niego sie gimnastykujemy :-)

Gość jhuhfjhdf
że już nie wspomnę , że w poniedziałek i wtorek nijakich meczów nie było !!

Gość hold on to what you believe
cizia_mizia - trafiłaś na ogiera mocnego w gębie, ot co! Dziewczyny moje niezaspokojone... :) Powoli zbieram się do snu, chociaż długo jeszcze nie usnę... Dzięki za towarzystwo i lada chwila zgłębiam tajniki masturbacji! :P ;D Oby nam się śniły męskie, silne ramiona i napięte, spocone od wysiłku i pachnące testosteronem ciała... mhmmm ... :) Do zobaczenia na kafe! :)

mieszkanie z rodzicami kiedy w kazdym momencie moga wejsc, tata co chwile na fajke a ja spie w salonie bo tak sie tutaj umowilismy wiec jestem na widoku :o dziewczeta ide spac, zycze milej nocy, owocnej!

ten mój znowu wynajmuje pokój z kolegą, a ja sama :P ale czy coś z tego wyjdzie... sama nie wiem :P

Życzcie mi powodzenia jutro, co by mi głos nie zadrżal jak sie pierwszy raz do mojego przyszłego męża odezwę :classic_cool:

no więc tak... przepraszał za poniedziałek, ale wpadli koledzy i zasiedzieli się do rana, na wtorek też się umówił z kolegami, a w środę rano przypomnieli mu że jest mecz na który umawiali się już od dawna więc... 🖐️

Gość jhuhfjhdf
gulietta w sumie to ja mam nie tak daleko do ciębie wiec wiesz :) mogę odpuścić nawet finał , jakby co , nie luubię hiszpanii :P

Gość jhuhfjhdf
no i vice versa :P :)

Gość jhuhfjhdf
zobacze co tam pisałaś a propos męskiego wyglądu , powiem ci co się zgadza :p

Gość jhuhfjhdf
właśne zauważyłem :))

Gość jhuhfjhdf
guliette tylko w szyję ? , oj zznalazły by się inne miejsca równie interessujące :)

wszystkie dziewczyny się zmyły i zostałam sama na polu bitwy 😭 spoko, zaczekam jeszcze trochę może znajdzie się jakaś napalona 89 :classic_cool:

i w czółko i w usta :classic_cool: ale powiedział że więcej nie może bo mu narobię ochoty :P

Gość jhuhfjhdf
on całował i mówił , że mu narobisz ochoty ? a może on najnormalniej wymiękł ?

co to za przesłuchanie :D zastanawiam się czy on jest normalny... całowaliśmy się, dotykaliśmy a on nic :(

Gość jhuhfjhdf
i byliście sami ? jakbyś mu się nie podobała to chyba wogóle nic by nie robił , może go wystraszyłaś , jak laska jest zbyt napalona to faceci często panikuja :))

Gość jhuhfjhdf
w sensie , że jesyeś jakiś demon seksu , on się nie sprawdzi i go wysmiejesz , noooo :o

no i zostałam sama ze swoją chcicą :( jhuhfjhdf mam czekać aż się odezwie ? w sumie to już powoli odpuszczam...

Gość jhuhfjhdf
no mówiłem,szukaj innego , naprawdę

Gość jhuhfjhdf
czyli co ?

ktoś w innym wątku napisał: jak facet sie zauroczy to w zyciu nie odpusci sobie pogłebiana znajmomosci i szukania wszelkiego kontaktu z poznaną kobietą chyba dam sobie spokój :(