Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hold on to what you believe

Pytanie do "samotnych" dziewczyn

Polecane posty

Gość jhuhfjhdf
niekoniecznie jak leci , jakiś wybór trzeba sobie zostawić :p

e tam pechowy :P ja w sumie niedawno rozstałam się z facetem, chciałam trochę pobyć sama, zaszaleć, pobawić się ale bez faceta w łóżku to jak bez nogi :O i mówię to ja, która jeszcze pół roku temu czułam się jak stara baba, bez ochoty na swojego faceta :O normalnie jak 70 letnia babcia! Nie poznaję sama siebie :D Ale w gruncie rzeczy podoba mi się bycie singlem :D ahh ten dreszczyk emocji, flirtowanie, kokietowanie :classic_cool:

Wybrałam go, bo wiedziałam, ze ja sie nie zakochana, choć byłam o niego zazdrosna! Ale tu nie o tym :-) No właśnie. Tu nie chodzi o samego pisiora :classic_cool: Cialo mężczyzny jest dla mnie dużo seksowniejsze niż kobiece. Poza tym pocałunki. Tego mi tez brakuje, na codzień mi tego brakuje.

Mi się najbardziej chce przed okresem Wam powiem. i jak sobie powspominam "fajne" czasy z facetem ech... Ale jestem sama i powiem Wam,ze u mnie raczej jakieś takie bez zobowiązan ,żeby kogoś poznać na imprezie i się z nim bzyknac to nie dla mnie. już wolałabym stały układ. ale na razie nie... czasami mam napady, seks mi ciągle w głowie... masakra. trzeba chłopa znaleźć!!!!

Agnieszka... HIGH FIVE! Stacja Koszalin... ;) Jaki ten internet jest mały... :)

Guliette, we Wrocławiu od października będzie ktoś bardzo, bardzo mi bliski... Ale to temat na uczuciowy, a nie erotyczny ;) Czy dobrze nas, moje drogie, czytam? Łączy nas wiek, ochota na seks, dość niedawne rozstanie z partnerem i obawy przed przygodnym seksem? :)

tak, to wszystko nas laczy! czyli tak naprawde ograniczenia w glowie! ale zobaczcie jak to ejst, my baby sie zastanawiamy i jest spinka bo taki jest stereotyp, facet jak sie przespi z 10laskami to belmondo. babka jak sie przespi z nowo poznanym facetem to dziwa. wiec to tez nas na pewno blokuje

mi się tęskni za buziakami w ramię i w szyję, kiedy facet leży za mną i mnie przytula :( aaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!! a ten chuj się nie odzywa :( "czekaj na telefon" a co ja kurde jestem :O

Agnieszka, niestety nie znam Cię, choć oczu zazdroszczę jak cholera! :) W mężczyznach uwielbiam to, jak mruczą, gdy są nakręceni... :) i jak gryzą... i jak użyczają silnego ramienia jako poduszki... :)

Gość jhuhfjhdf
guliette może podkręca atmosferę ? :))

Guliette - albo sobie pogrywa, albo bierze Cię na przeczekanie, albo po prostu nie miał okazji/czasu się odezwać, a my, jak to na kobietki przystało, dorabiamy teorie spiskowe ]:-> Malutka, zajrzę tu jutro, poczytam Was chętnie, jak tylko wrócę z pracy :) Agnieszka - jak to mówią, nic nas nie ogranicza bardziej, niż my sami... ile w tym prawdy! cizia_mizia - jak idą poszukiwania? :)

jhuhfjhdf - sama nie wiem co mam myśleć... najpierw chciał się spotkać w niedzielę i w poniedziałek, widzieliśmy się tylko w niedzielę. Został na noc, bo w sumie to strasznie padało. W poniedziałek koledzy, we wtorek koledzy, wczoraj jak zaproponowałam spotkanie to powiedział że znowu nie ma czasu bo koledzy i mam czekać na telefon, na pewno się odezwie :O oooo by to chudy Mojżesz! Z miłą chęcią odmówiłabym mu tego spotkania, ale jestem napalona :P tak więc zostaje mi czekać aż łaskawca zadzwoni 😠

Masakra, znowu będę źle spała...! Jak mi ciśnienie do rana nie zejdzie, to znowu coś potłukę... :P ehhh...

Gość jhuhfjhdf
guliette odpuśc a raczej szukaj następnego , no proszę cię , koledzy nie istnieja jak jest fajna laska , wiem co mówię , wrocław duży to to chyba znajdziesz

Ostatnio spotkalm jednego, z którym planowaliśmy tylko sypiac, ale trzymajcie mnie!!! Jak ja dzwonilam to mnie ignorował (a Non stop SMS), a sam dzwonił chwile przed, bo mu sie tak chce. Do niczego nie doszło :D dzisiaj go pogonilam. Bo jutro podstawę faceta, z którym zawsze jeżdżę pociągiem :-) Podobny do Ikera Casillasa!!!!!

mi dzisiaj rano pięknie ciśnienie zeszło, nawet sama nie wiedziałam że można aż tak ;] przez sen przywaliłam głową w ścianę hahaha :D ale od razu mi się odechciało :P

guliette - jest jeszcze taka opcja, że naprawdę mógł być poumawiany - wiesz, teraz jest euro i te mecze, półfinały czy coś tam... Jednakowoż :P mógłby się odezwać :P a nie macie żadnego kontaktu, ani telefonicznego ani jakiegoś fejsbukowego?

Gość jhuhfjhdf
nie pitol , mecz trwa półtorej godziny plus przerwa , więc czasu co niemiara

Gość lalalalalala :(
hold on, dokładnie. Marny substytut, na dłuższą metę nie działa, a na mnie wcale, już wolę swój paluszek, naprawdę :P ale możesz się przekonać i sprawdzić na sobie. To jednorazowy wydatek. Może Ci się kiedyś jeszcze przyda. Lecz oby nie! Lepiej mieć swojego faceta przy sobie :P taka zdrada pod wpływem emocji, za chucią, też nie warto. Odnośnie tabsów, niestety tak z nimi jest, że obniżają libido, ale chyba nie u zawsze. Ponieważ niektóre dziewczyny z cafe pisały, że u nich z libidem po tabsach jest wszystko ok. Może na przyszłość niech gin Ci je zmieni i dobierze jakieś inne? Ale ja tam się na tym nie znam ;) Mruczenie mmm... a widzisz? :P Aga, też mieszkam jeszcze z rodzicami :O :P Hold on, może i moralna czkawka, ale też pewnie musisz czuć do tej osoby przywiązanie emocjonalne ;) bo tak na zimno to też niefajnie :O Ok, uciekam dziewczynki. 3majcie się i nie puszczajcie z byle kim. Wszystkiego dobrego i spełnienia masturbacyjnego życzę, paa, la la la la :D

bo on się z kolegami już od dawna umawiał na ten mecz, bla bla bla :O a jeszcze mi mówił że żałował że nam wtedy nie wyszło :O trzeba olać chyba dupka...