Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpi

Zdradził

Polecane posty

Gość Cierpi

Zdradził mnie facet-czuję jak kroi mi się serce, przewraca w żołądku. Dzwonił tylko pierwszy dzien i przepraszal teraz juz cisza. Wydaje mi sie ze śnie, z jednej strony sama chcę zadzwonic powiedziec co teraz czuje, uslyszec jego glos a z drugiej strony napluć mu w twarz ! Straszne uczucie, nie mam sie komu wyzalic, kolezanki falszywe, w domu nikt jeszcze nie wie a gdy sie dowiedza beda obwiniac mnie :(:( A najgorsze jest to że tak mocno kocham ;(;(

Gość Palomaaa
Witaj w klubie. Też mnie zdradził, a potem wszystkim opowiadał, że to moja wina. Płakałam 2 tygodnie.

Gość Cierpi
U mnie tak zawsze bronili tylko jego gdy się z nim pokłociłam i teraz pewnie będzie tak samo. Nie chcę im nic mówić ale już podejrzewają bo wychodze ze swojego pokoju tylko do toalety :/ :(

Gość Wieczór w pełnej krasie
Przytulam 🌻

Gość a mnie
zostawił mnie, właśnie. cierpie. dla innej. nie zdradził, ale był z nią mentalnie. cały czas mi opowiadał jaka fajna kolezanka. teraz wiem, że się kontaktują. nienawiść miesza się z tak przeogromnym bólem... tak przeogromnym. pękło mi serce.

Gość Palomaaa
To marne pocieszenie, ale będzie lepiej. Odkop jakieś stare znajomości, przyjaźnie, to naprawdę pomaga jak ktoś inny nazywa go kut...sem

Gość a mnie
i wie co czujesz... mnie też nie ma kto przytulić...

Gość boli strasznie ale
trzeba zyc... Mnie bolalo strasznie dlugo, probowalam wybaczyc ale nie potrafilam. Ciagle to we mnie siedzialo. Nawet dzis mi sie ona snila a to bylo 4 lata temu :O Ten co zdradzil nie zaslugje na 2 szanse, bo to sie powtarza a Ty bedziesz cierpiec. Wiem, ze ciezko ale trzeba sie pozbierac i kopnac w dupe gnoja😠

Gość Cierpi
Mi też pękło 6 lat związku nigdy nie zauważyłam by spojrzał na inną a teraz coś takiego :( jak to możliwe. Co zrobiłam nie tak ;(Żeby jeszcze był lek na te cierpienie :(

Gość Palomaaa
Wiem, że to banalne i sama w to nie wierzyłam, ale warto znaleźć sobie jakieś zajęcie, żeby przestać myśleć. Ja zaczęłam wyszywać :)

Gość Cierpi
Ja miałam iść do pracy od 1 lipca niestety nie wyszło byłam tym załamana, teraz cios od niego. Nie wiem co już ze sobą zrobić :(

Gość a mnie
a u mnie- też miałam pracować- nie wyszło, moja mama potwornie zachorowała, teraz on- może nadmiar smutku i odpowiedzialności go powalił? 2 lata poświęceń. i co? straszne. 6 lat... kawał czasu. łączę się w cierpieniu! kiedy to się stało? kiedy to wyszło? już nie jesteście razem? my od wczoraj... dzis juz sie z nią kontaktował. wiem to...

Gość Cierpi
Faceci są słabi psychicznie. To trwało 2 tyg dziwnie sie zachowywal w mojej obecnosci wylaczal tel zaczal mnie podle traktowac. Jak spytalam o co chodzi to zaczal wymyslac ze sie zmienilam ze go wkurzam strasznie az w koncu przyznal ze pisze z inna. Oswiadczylam ze to koniec. Jejku jak mi ciezko.

Gość hjgjgh
ile macie lat?

Gość Cierpi
Ja mam 21lat