Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkguyrtyr6

CO JEST LEPSZE BYC NASTOLETNIA MATKA CZY SKROBANKA??????????????????????????????

Polecane posty

Gość jkguyrtyr6

ludzie co myslicie?? Bo ja sie spotykam z takimi sytuacjami, ze jak jest mloda matka typu 18 lat to odrazu padaja hasla ze sie puscila na dysce, ze zycia niebedzie miec bla bla bla...a jak widze inna sytuacje gdzie malolatka usunela to tez je ludzie jada ze wyskrobala dziecko, ze jest morderczynia...wiec powiedzcie mi czemu skoro tepicie je za aborcje, potepiacie je za to ze potrafia wziasc na swoje barki to wszystko i jednak urodzic...ja se pytam czemu Pozdrawiam i zycze '''zywej'' dyskusji na ten temat chetnie poznam opinie.Moja opinia to taka ze jestem przeciwna aborcji i moim zdaniem jezeli juz to np zeby byla tylko do 6tygodnia i niepozniej, ale coz prawa niezmienie w krajach, a mlode matki szanuje, aha dodam ze nie takie rzeczewiscie co szukaja wiadomo czego w co:P

nie wazne jakie były okolicznosci zajscia w ciaze zawsze trzeba dac dziecku szanse na zycie ,jak juz nie mozna samej wychowac lepiej oddac innej ordzinie ale nie zabijac!

Gość 213123123
kazdy człowiek jest inny, ja jestem za aborcją. No i aborcje najcześciej maja nie młode kobiety, ale te starsze , co juz mają dzieci. Wbrew pozoron takie sytuacje sa jeszcze cięższe. Ja się nie dziwię ludziom, ze usuwają. Kiedyś te kato- spojrzenie si.ę zmieni w Poslce i aborcja będzie dozwolona.O by jak najszybciej,.

Gość do autorki tego tematu
czemu mam wrażenie, że jesteś dorotką33, która chwilę temu chciała wyskrobać dziecko ? I dlaczego mam rację ?

Gość jkguyrtyr6
niejestem, ale wlasnie czytalam jej temat i mnie ak naszlo

Gość candycrush
każdy ma własne życie i niech robi co chce, jeśli taka nastolatka czuje, ze swiat jej się zawalił a do tego nie ma jej kto pomóc i ona bardzo ale to bardzo nie chce dziecka to niech usuwa. Wiadomo, na wiesc o nieplanowej ciazy nastolatki są zapewne zszokowane i załamane, ale jeśli jednak w głębi serca chcą urodzić to dlaczego nie :)

Gość Kobietka w spodenkach w grochy
Nastoletnia matka .

Gość samotna1234
Ja sama jestem nastoletnia mama, i mysle ,ze dzecko nie jest niczemu winne i musi miec szanse zycia na tym swiecie. Ale masz racje ludze gnebiom nastolatki za to ,ze maja dziecko,albo sa w ciazy i nawet czasem mowia,ze lepiej by bylo jak bysmy usunely,ale jak to robisz to wtedy chca cie zlinczowac, wedlug mnie ludzie nie wiedza co jest dobre ,a co nie. I chcieliby wszystkiego ,a czasem nawet za duzo