Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fatuuummm

zlamane serce

Polecane posty

Go艣膰 fatuuummm

Kocha艂am sie skrycie w facecie od ok roku..Wczoraj zobaczylam go na miescie z jakas dziewczyna..Dowiedzialam sie tez ze sa razem juz jakies 3 lata..Jestem troche tym zalamana wlasciwie nie troche wiadomo jak sie kochalam w nim jak glupia a nagle taka wiadomosc.Nie wiem jak sobie z tym poradzic czy uda sie kiedys o tym zapomniec..Wiem glupio pytam ale jestem chyba w jakims szoku czy cos..Dlatego pisze na forum musze sie komus wygadac nigdy z nikim o nim nie rozmawialam..Eh dlaczego to zycie jest takie ciezkie;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 OnAAa22lll
Ciezkie? Dziewczyno...to mojej historii nie slyszalas chyba.. Kladz sie do spania, a jutro zbieraj kolezanki i na impreze.. Korzystaj z zycia

Udost臋pnij ten post

Zakocha膰 jest si臋 艂atwo tylko skutki p贸藕niej s膮 tragiczne Jestem w podobnej sytuacji jak ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 we u day
eeee g艂upia ty g艂upia powiem ci jak zdoby膰 tego ch艂opaka 1. zaprzyja藕nij si臋 z nim 2. zdob膮d藕 jego maila 3. wynajmij faceta 4. facet cmoknie jego lalunie w tym czasie fota pstryk 5. wysy艂asz anonima z fotami 偶e go laska zdradza 6. przyjaci贸艂ka pociesza ach pociesza 偶ycz臋 ci powodzenia o mi艂o艣膰 trza walczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie z艂amane serce
a rozczarowanie. serce to by ci z艂ama艂 jaby艣 z nim by艂a a on by si臋 spotykal jeszcze z jak膮艣 inn膮 dziewczyna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fatuuummm
to byl pierwszy facet chyba w ktorym sie zakochalam i po co to od roku dzien w dzien tylko o nim myslalam a nagle takie cos..nie wiem co robic mam dosc wszystkiego jestemtylko na siebie wkur**na strasznie idiotka ze mnie wiem ze mnie lubi ..czesto mialam nawet wrazenie ze niejako ze mna flirtuje cialge sie tka przygladal itd jestem naiwna i tyle ..przyszedl czas na cierpienie wiem gadam jak glupia ale poprostu tak mi z tym niesamowicie ciezko:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 we u day
je偶eli go kochasz nie odpuszczaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fatuuummm
nie potrafie nie bede go nikomu zabierac nie mam sily i takiego charakteru az mi sie lzy cisna jak to pisze 3,4 letni zwiazek to juz cos na pewno sie bardzo kochaja a ja glupia gowniara myslalm se niewiadomo co

Udost臋pnij ten post

Ty si臋 sama w to wkr臋ci艂a艣, mimo tego, 偶e do niczego mi臋dzy Wami nie dosz艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fatuuummm
nierstety chyba tak ..Bog wie co sobie wyobrazalam . Nie wiem czy uda mi sie o nim zapomniec bo naprawde sie w nim zakochalam nie moge sobie uswiadomic tego ze on jest z kims

Udost臋pnij ten post

fatuuummm - mia艂em podobnie, ale jako艣 da艂em rad臋. Zdaj sobie spraw臋 z tego, 偶e to jest tylko Twoja fascynacja i wyobra偶asz sobie co艣, co mo偶e nie mie膰 odbicia w rzeczywisto艣ci, bo to jest w g艂贸wnej mierze idealizowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fatuuummm
postaram sie o tym nie myslec plakac sie okropnie chce i zal ten caly rok glownie krecil sie tylko wokol jednej osoby..pewnie sobie nie raz poplacze o nawet teraz lzy mi kapia na klawiature jak cholera ale trudno takie jest zycie i wkoncu przekonalam sie ze w milosci nie ma tak prosto jak sobie wyobrazalam bede cierpiec wiem to bo go kochalam ..kiedys moze zapomne dziekuje za dobre slowa ..

Udost臋pnij ten post

No, ale to takie jednostronne, za bardzo si臋 w to wkr臋ci艂a艣, bo tam jest zauroczenie pewnie, ale mi艂o艣膰? Przeanalizuj to na "trze藕wo" ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha
skoro nie wiedzia艂a艣,偶e od 3 lat ma kogo艣, to g贸wno go zna艂a艣 - zakocha艂a艣 si臋, bo 艂adnie wygl膮da艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fatuuummm
mysle ze mozesz miec racje..Tylko to bylo silne zauroczenie bo praktycznie kazdego dnia o nim myslalam..Za duzo sobie wyobrazalam nie znajac go nawet dokladnie.Przynajmniej mam jakas nauczke juz nigdy nie popelnie takiego bledu ale tez wiem ze nie zapomne o nim tak szybko..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fatuuummm
zakochalam sie z innych powodow nie ze ladnie wygladal nawet mi sie na poczatku tak nie podobal..nie chce sie o ty rozpisywac bo to za bardzo boli jestem naiwna wiem..

Udost臋pnij ten post

Tylko nie wspominaj tych moment贸w, w kt贸rych widzisz go w bardzo pozytywnym 艣wietle, to jest jak strza艂 we w艂asn膮 nog臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fatuuummm
nie chce juz o nim myslec wiem ze za kilka miesiecy znowu bede go widywac bedzie ciekzo ale trudno jakos to przetrzymam ..Bede dusic w sobie to cierpienie zdaje sobie sprawe szok jest nadal nie dochodzi to jeszcze do mnie ale co zrobic..nic.. zycie sie toczy dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy ktos robil
Urok u tej z www.okulta.com.pl na odzyskanie go ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
P艂aka艂am, cierpia艂am... wsz臋dzie by艂 On, ka偶de miejsce w domu by艂o zape艂nione wspomnieniami o nim, zwiedzili艣my razem wiele miejsc, do kt贸rych ju偶 nigdy nie chcia艂am jecha膰, bo w my艣lach ci膮gle by艂 on...musia艂am go odzyska膰. Przegrzeba艂am ca艂y interbnet czytaj膮c o r贸偶nych sposobach. I trafi艂am na stron臋 http://urokmilosny24.pl. Zam贸wi艂am urok mi艂osny i On do mnie powr贸ci艂 wiem 偶e to ostateczno艣膰, ale wol臋 to ni偶 cierpie膰 ca艂e 偶ycie.

Udost臋pnij ten post