Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Princess Pieknotka

Dlaczego zdziry sa zazdrosne?

Polecane posty

Gość takqjdsbnes
nie ma ideałów, ani princesek , jedź dziecko do disneylandu

Gość skattegat
zdjęcie pokaż

Gość hdjskfhaslfjskn
Wiesz, jesteś podobna do Dyzia, a Dyzio zmarł na brzydote :)

Gość takqjdsbnes
Boisz się, że ktoś zobaczy ten Twoj zryty ryj?

Gość takqjdsbnes
Twój poziom inteligencji jest tak niski, że można go porównać do ptasiego móżdżka.Podobno człowiek pochodzi od małpy, ale ty przy niej odpadasz w przed biegach:)

Gość takqjdsbnes
Racja, spadam nie ma co dyskutować, bo głupi i tak będzie głupi,a i tak ma swoje racje.Ach że też tacy ludzie są wśród nas>O

Masz racje. Nie ma sensu z toba pisac. Zrobilam ten wyjatek tylko dla ciebie dziecko drogie, poniewaz z reguly nie dyskutuje z brzydalami. Wszyscy moi znajomi wygladaja super, wiec wiesz... no sorry, nie pasujesz do naszego swiata. Jestes za brzydki :) Ale marzyc sobie o mnie mozesz, czemu nie? ;)

Marzyć o tobie? 😭 Kurvvva, niezły ubaw przed snem. :D:D:D Tak, tak, tak - nawet nie odróżniasz, że piszesz z kobietą, gratuluję yntelygencji! :o Łoj, ŻAL

Kobieta? Ty? Watpie. Chyba raczej nastolatka. Ile masz lat? 18? 19? Sorki, dzieciak jeszcze jestes. Idz lepiej sobie zrob jakis zabieg upiekszajacy, zebys sie lepiej poczula, pasztecie :)

Gość takqjdsbnes
OOOO widzę, że autorka ma wysokie mniemanie o sobie. Dziewucho wsadź głowę w kibel i pierdolnij się deklem. Jesteś pusta, jak paczka po Lay'sach.

Gość takqjdsbnes
Taak? A skąd wiesz, że jestem ofiarą losu? Mam wszystko czego mi trzeba, jestem szczęśliwa, jestem spełniona pod każdym względem, mam dom, rodzinę, cudowne dzieci i męża, dobrą pracę. Niczego mi więcej nie brakuje. Jestem szczęśliwa. W/g ciebie ofiara losu to: ? I wiesz co? Nie mam wysokiego mniemania o sobie. Liczę się z tym co mają do powiedzenia inni. Oczywiście chodzi mi o ludzi normalnych. Lubię pomagać innym! A ty! Uważasz się za pępek świata. Myślisz, że ktoś to doceni? Pamiętaj, że uroda przemija, a charakter zostaje. Na starość zostaniesz sama. Ale ty się nie przejmujesz nie? Masz przecież inne wartości. Najważniejsze to być piękną i nie ważne co się stanie. Powodzenia ci życzę, mam nadzieję, że w końcu coś zrozumiesz, że liczą się inne rzeczy na tym świecie, nie tylko wygląd.

Gość takqjdsbnes
super

takqjdsbnes nie tlumacz sie tyle :) mnie to naprawde nie intersuje gdzie pracujesz, czy masz meza i i le dzieci splodzilas. Mozesz miec nawet cale przedszkole :) Uroda zapewne i tak nie grzeszysz, a w dodatku masz kompleksy i niskie mniemanie o sobie, dlatego ludzie beda po tobie jezdzic :)

Gość coolnightbox
02:58 Właśnie tego mi brakowało w tej sprawie. Bezapelacyjnego dowodu twej urody. Teraz wiem ze nie rzucasz swych słów na wiatr princess.O nie.:classic_cool:

Gość coolnightbox
02:58 Właśnie tego mi brakowało w tej sprawie. Bezapelacyjnego dowodu twej urody. Teraz wiem ze nie rzucasz swych słów na wiatr princess.O nie.:classic_cool:

Gość ile masz lat?
no ile?

Gość pricessko
jesteś blondynką?

Gość tobie nie zazdroszczą urody
tylko nie mogą znieść zrytego dekla :)

Gość takqjdsbnes
Tak , na pewno jest blondynką i blacharą. Nie piękna?