Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxxo21

Co sądzicie o takich testach facetów na określenie kobiet: loszka, sunia, dupa,

Polecane posty

Gość xoxxo21

foka, cipa, dziura, szpara, świnia, dziczyzna, pizda, dziupla, kurwa, ryba, dziwka,, itd... które akceptujecie a które nie?

Gość wefnwefhuipewfui
żadnego prymitywie :O

Gość xoxxo21
Po pierwsze jestem dziewczyną i po prostu się pytam. Nie wiem czemu mnie obrażasz

Gość co sądzimy
tylko prymitywy z nizn społecznych tak się wyrażają, ale dobrze bo od razu wiesz z kim masz do czynienia

Gość rozbite lustro
żadnego nie akceptuje składam się z czegoś więcej niż cipki czy dupy a lochą też nie jestem.

Gość Anty-ssemicccka
A mi się podobają:) Wprowadzają trochę kolorytu. No ale wiadomo, polskie zaściankowe mohery jak zawsze się rzucają na wszystkie strony :-O

Gość robinvanpersi
a wolicie jak sie facet do was umizguje czyli pierdoli coś o wygladzie itp czy wolicie jak wali prosto z mostu ,bo to ,ze dupy dajecie predzej czy pożniej to oczywiste ,kwestia tylko jak wolicie zacząć ten cyrk przed

Gość co sądzimy
ojej "polskie zaściankowe mohery" a ty menelico kim jesteś? k.. dziw., szmata, jest w ogóle słowo które cie obrazi?

Gość Anty-ssemicccka
Nie jestem po pierwsze menelicą. Po drugie to są tylko słowa więc się ogarnij tępa strzało 🖐️

Gość jest to po prostu
schamienie i tyle. Ale czemu się dziwić, skoro wszyscy prześcigają się w tym ile mogą wypić. Alkohol mózg im przeżarł a dziewczyny, także wciąż pijane, na to pozwalają i jeszcze się cieszą, że taki macho im się trafił :(

Gość Primma Apppriiiliisss
Mój facet tak czasami na mnie mówi. Mówi też tak na fajne laski które widzi na ulicach. Zamiast powiedzieć" Spójrz, jaka piękna i zmysłowa kobieta" mówi po prosty "Fajna dziura" i juz wiem o co chodzi.

Gość MartaKrakow
a jaki facet chciałby, żeby go nazywać huj, czy penis? nazywaj tak swojego i powiedz, że to wprowadza 'koloryt' i nie jesteście przecież 'moherami'... hehe :D

Gość Primma Apppriiiliisss
Na faceta mówi się ziomal, koleś, typ, kolo, man (men), gajer, dup, itd... i mój facet się na to nie obraża :) Może wy żyjecie ciągle umysłowo w 16 wieku i tu jest wasz problem

Gość rozbite lustro
jak to są tylko słowa to dlaczego na ulicy nie witamy znienawidzonej sąsiadki "dzien dobry ty stara kurwo?"a no wlasnie bo wiemy co to kultura. nie wyobrazam sobie zeby facet mowil do mnie szparo a ja do niego chuju.nie i koniec.od tego mamy imiona zeby sie nimi poslugiwac.

Gość rozbite lustro
naprawde nie widzisz roznicy miedzy ziomal, koles a cipka, szpara czy suka?

Gość trollo
totalny brak szacunku. Nie wyobrażam sobie tak powiedzieć o kobiecie i na miejscu kobiety gdybym spotkał kolesia używającego takich określeń byłby on z góry skreślony. Nikt na poziomie nie używa takiego słownictwa. Ale jak słyszysz, że ktoś się tak wyraża dokładnie wiesz czego się spodziewać. Margines i patologia. I we własnym gronie dobrze się czują ci którzy tak mówią i te, którym te określenia nie przeszkadzają lub wręcz się podobają. Tak więc każdemu podług potrzeb

Gość robinvanpersi
ja własnie tak mówie jak spotykam kogoś z sasiedztwa to np cześć stary chuju gdzie zapierdalasz ,albo witaj ty stara kurwo jeszcze żyjesz lub o witam docenta kogo dzisiaj szanowny skyrwysynu upierdolisz na egzaminie i jakos nikt sie nie obraża

Gość trollo
i żaden XVI wiek nie ma tu nic do rzeczy. To tylko i wyłącznie kwestia kultury osobistej i stosunku do człowieka. No, ale jak powszechnie wiadomo, posiadanie wysokiej kultury osobistej powoli zanika. Signum temporis

Gość robinvanpersi
trollo musisz być wyjatkowo nieatrakcyjną kobietą

Gość trollo
pudło! ani kobietą, ani nieatrakcyjną ;-) i sorry, ale czy fakt, że byłbym atrakcyjną laską obligowałby mnie do cieszenia się z faktu, że jakiś margines nazywa mnie loszką??!! Nie i finito! Szanuję siebie. Tylko tyle i aż tyle. A że dla niektórych jest to nie do pojęcia to tym gorzej dla nich

Gość robinvanpersi
w takim razie wyjatkowo nie atrakcyjnym nie wiem czym

Gość jest to po prostu
no tak bo wulgarność i chamstwo jest najbardziej trendy i cool :D

Gość nieoNN
Moja foczka,dziupelka-owszem.W intymych chwilach mój facet tak czasem do mnie mówi.Myślę jednak ze jest mnóstwo określeń ,dużo fajniejszych niż podane wyżej i na dodatek zrozumiałe tylko dla dwoja-tzw"kody".

Gość Sutowa Sonia
Mój facety tak na mnie mówi i jakoś nie czuje się źle :) Dziewczyny, więcej otwarcia się na innych :)

Gość brawo trollo
chociaz jeden normalny facet na poziomie

Gość dziwi mnie bardzo
ze sa kobiety, ktore pozwalaja tak na siebie mowic... i jeszcze im sie to podoba... taki brak szacunku do siebie to smutna i przerazajaca sprawa... a na waszych facetow tez wolacie fiut, kutas itp.?

Gość jkhgfdsfddgtt
bez sensu ta rozmowa, jakiś znudzony dzieciak Was tu wkręca a wszyscy się unoszą :-) olać dzieciaka, hehe teraz wakacje to podobnych tematów będzie mnóstwo i prowokacji :-P

Gość MartaKrakow
Wierz mi,że takie określenia jak kurwa to i w XVI wieku istniały, więc tak bardzo do przodu to nie jesteś. Po prostu reprezentujesz XVI wieczny rynsztok i tyle :D.

Gość do..
dziczyzna - pierwsze słysze

Gość Celinaa86
HhAH :) Mi się podoba!!