Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdqwdqwdwqdwqdwqdqd

Mój facet mnie dołuje

Polecane posty

Gość wdqwdqwdwqdwqdwqdqd

robi mi awanture o małe rzeczy np o to ,ze cos kiedys wywrocilam niechcacy ,albo ,ze jak on przyjechał i na mnie czekał na parkingu ,a ja uusiadlam na takim murku w poblizu ,ale pisałam smsy i go nie zauwazyłam . i wiele innych ... Twierdzi ,ze nikt ze mna tak dlugo nie wytrzyma jak on .a jakos faceci wytrzymywali przed nim i wcale nie narzekali... Mam wiele swoich problemow ,a on zamiast mnie wspierac to mi sypie takimi tekstami jakie te moje zachowania są i ze nikt mnie nie zechce na powaznie oprocz niego. a jednoczesnie jest strasznie zazdrosny

Gość siurże jest
Leczy swoje kompleksy wyładowując się na Tobie. Naucz się odpyskowywać, zejdzie z tonu szybciutko.

Gość wredniucha
uciekaj od niego jak najdalej - będzie cię mieszał z błotem całe życie, żeby lepiej się poczuć

Gość siurże jest
Przestanie jak ona przestanie spuszczać posłusznie głowę w odowiedzi na jego pretensje.

Gość faceci nie lubią
pierdołowatych kobiet, poza tym to nie jest śmieszne, gdy facet przybywa na spotkanie a kobieta nawet tego nie zauważyła i stuka w klawiaturę telefonu, porażka

Gość hjhdjjfjdhhdhdfjhfdjdffdjfdj
tez jestem z takim typem tylko ze zawsze mu odpyskne, kiedys tego nie zrobilam jechal po mniejak po burej suce wychowac takich kolegow trzeba. naprawde, nie ma zartow u mnie jest tak, ze wszystko to jest moja wina WSZYSTKO nawet to ze on ma zly humor ze mu ten humor psuje ze to ze tamto jestesmy razem, bo go kocham ale coraz czesciej sie zastanawiam nad tym zwiazkiem