Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 praca-pomocy

Podanie o prace-

Polecane posty

Go艣膰 praca-pomocy

Witam! Napisa艂am podanie o prace i chcia艂am si臋 dowiedzie膰 co o tym s膮dzicie, czy mo偶e tak zosta膰? Zwracam si臋 z pro艣b膮 o przyj臋cie mnie do przedszkola na stanowisko pomocy nauczyciela. Uwa偶am, 偶e posiadam predyspozycje i zdolno艣ci pozwalaj膮ce na prac臋 na podanym stanowisku. Jestem osob膮 rzeteln膮, sumienn膮 i dok艂adnie wype艂niam powierzone mi obowi膮zki. Chcia艂abym pracowa膰 w przedszkolu, a moje zainteresowania i do艣wiadczenie kt贸re zdoby艂am wychowuj膮c w艂asne dziecko uzasadniaj膮 m贸j wyb贸r. Za pozytywne rozpatrzenie mojej pro艣by z g贸ry dzi臋kuj臋. Z powa偶aniem

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 praca-pomocy
tak wiem, ale tam gdzie ja mam z艂o偶y膰 to chc膮 podanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praca-pomocy
B艁AGAM O POMOC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dopisz cos o tym ze
lubisz dzieci i zajmowanie sie nimi

Udost臋pnij ten post

Przecie偶 i tak nie ma znaczenia co tam napiszesz w uzasadnieniu, ka偶dy 艣ciemnia jak mo偶e i ka偶dy pracodawca o tym wie, co innego jakie艣 kursy, prawo jazdy, uprawnienia...a poza tym tylko nr telefonu. I liczy膰 na to, 偶e nie maja nikogo po znajomo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiek3696879
Dzi臋ki. Wreszcie kto艣 sie zlitowa艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praca-pomocy
No wiem jak to jest z tymi podaniami, ale jednak cos trzeba napisa膰 :) Mo偶e jeszcze kto艣 si臋 wypowie czy tak mo偶e zosta膰?

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem w pierwszym zdaniu powinno by膰 偶e zwracasz sie z pro艣b膮 o przyj臋cie do pracy, a nie do przedszkola bo przecie偶 wcze艣niej piszesz do kogo to podanie ;) ale to taki drobiazg, jak juz m贸wilam w膮tpie 偶eby kto czyta艂 na powa偶nie te podania...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praca-pomocy
Dzi臋ki za pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Apasz25
Ma艂o kto patrzy teraz na list motywacyjny, licz膮 si臋 referencje. Mnie cz臋sto nie chce pisa膰 si臋 list贸w, wysy艂am same CV.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Calinka85
Je艣li chcesz aplikowa膰 do przedszkola, a ju偶 szcze贸lnie je艣li mowa o prywatnym przedszkolu, to warto napisa膰 porz膮dny i tre艣ciwy list motywacyjny. Podania o prac臋 pisze si臋 raczej w przypadku s艂u偶b mundurowych (偶o艂nierz, policjant, celnik) a nauczyciel przedszkola to zaw贸d podlegaj膮cy ju偶 nowym standardom rekrutacyjnym - tzn. wysy艂amy CV i list motywacyjny. Tutaj znajdziesz jakie艣 wskaz贸wki jak napisa膰 prawid艂owo list motywacyjny do przedszkola: http://www.listmotywacyjny.net/list-motywacyjny-dla-nauczyciela-przedszkola,37.html Tutaj z kolei masz porady na temat pisania CV: http://www.curriculum.pl/nauczyciel-przedszkola.html A i jeszcze jedna uwaga. Jak piszesz list motywacyjny, to lepiej wykorzystaj ca艂膮 kartk臋 A4, a nie zamykaj si臋 w kilku zdaniach :)

Udost臋pnij ten post